Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Akkor elárulhatnád, hogy milyen beállitásokon használod és milyen point trackert, mert én már komolyan mondom , feladom , hogy nálam nem akr müködni semmi.
Vettem sima 5mm es Infra ledet megcsináltam hozzá a bekötést 2xAAA elemre kimérve mindegyik led 1.2V ot kapott ,de mégis 3 különbözö erőségen viláditottak,de a legerősebbet is csak 10cm-ről érzékelte a PS3eye. Ezután kicseréltem SMD1206 infra ledekre ,de ezek még annyira sem látszódtak. mobiltelefon kameráján sem.
Aztán vettem ebayen 1W-os power ledet, azt még nem állitottam össze,de arra azt irják, hogy hütés nélkül mp-en belül kifinganak, akkor most hogyan?