Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kár a végéért
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Na majd holnap...
DCS 1.2.4.12913 update is now available
Monday, 27 May 2013
DCS World
Adjusted the Module Manager such that, when logged in, the Module Manager will now display the user’s login-name.
Fixed radars in track mode not being visible on Radar Warning Receivers (RWR).
The search/acquisition mode for the S-300 tracking/engagement radar (Flap Lid) has been removed.
Fixed missing search radar indications for the SA-6, SA-11, and I-Hawk.
DCS: A-10C Warthog
Replaced corrupted voice over files (Russian voice-over in A-10C training).
DCS: Combined Arms
The full rearming after activating autopilot after a gunshot is fixed.
Fixed incorrect machine gun ammo displaying after switching on autopilot for a client.
Fixed binocular view when using a two-monitor configuration.
DCS: Black Shark 2
Spanish localization: Missing textures for Ka-50 in some missions has been fixed.
DCS: P-51D Mustang
Corrected in-cockpit sound glitches.
The mirror can now be closed after deploying with a mouse click.
ATC in radio menu is fixed for the P-51D.
Lock On: Flaming Cliffs 3
Corrected S-25 rockets remaining in payload after salvo launch.
Standby compass back lighting is now working.
DCS: UH-1H Huey
Increased UH-1H durability after a hard landing (lowered explosion threshold).
The spontaneous yaw "jerks" has been fixed.
Added the most recent version of Flight Manual.
Added functional ground crew to the FARP for a UH-1.
Alapnak pl proci ebbe a lapba+ memória Ez kb 105k esetleg olcsóbb helyet is lehet találni, egy pár ezres mínusz.
Ezzel a karival vígan benne vagy 160k-ban. Kicsit soknak tûnik, de ezzel ellehetsz egy pár évig. Esetleg VGA-t cserélhetsz benne, ez még egy 680-as kategóriát is kiszolgál.
+ 5k a Z77 extrém4 ami már tuningban is odatesz, és eléggé jó az alaplapi hangkártya is rajta. Nekem iljen van és überfasza <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Bátyámnál ugyan ez a konfig csak 7850es VGA-val full HD-ben. szintén semmi gondja játékokkal és a DCS-vel.
www.smart-bus.hu
ITT egy topik, ami azzal foglalkozik, hogy segít az alkatrészek összeválogatásában. Én azt javaslom, hogy oda írd be az igényeidet, és segítenek összeállítani egy olyan konfigot, amit késõbb tudsz esetleg fejleszteni.
Írd meg nekik, hogy mi a maximum összeg, és, hogy egy GTX660-köré szeretnél egy Intel alapú konfigot. Biztos megpróbálnak majd az AMD felé terelni, mivel ár/érték arányban az jobb, de ne hagyd magad! 😊
A szimulátorokon kívül a többi játékban Full HD mellett gyakorlatilag mindegy, hogy AMD, vagy Intel konfigod van, mert úgyis VGA limit van... fõleg a középkategóriás kártyákkal, de mivel te szimulátorozol, ezért ragaszkodj az Intelhez. 😊
www.smart-bus.hu
Amennyibe egy inteles proci kerül AMD-be lapot is veszel belõle.
Nekem 27k+21k volt a 965x4+asrock970ext4 AM3+ lap.
A fennmaradó összegekbõl simán kihozható 120-130 környékére egy gép.
Persze ha nem fullmániás az ember.Az elõzõ gépem is 4-5 évig huzta és minden játékkal tudtam játszani amivel akartam kompromisszumokkal.
Ha nem lehetséges (kb 1 hónap és itt van) akkor viszont, SZERINTEM olyan lapot válassz ami alatt Z77 chipkészlet dolgozik (azok szeretik a tuningot is) és olyan procit aminek a neve mögött vagy K vagy S van. A K sorozat tuningbarát, az S pedig teljesítmény optimalizált gyárilag, minden más a fogyasztás csökkentésére van tervezve ergo a teljesítménye is kisebb!
Most néztem én is új konfigot, de 200 körül jöttem ki én is, pedig csak Lap+Proci+RAM+VGA+Ház comboról van szó....
Esetleg egy ismerõs segíthet leírni az áfá -t és akkor negyedével kevesebb... 😊
Alaplapnak ezt néztem ki, processzornak ezt ezzel sokkal rosszabul járnék mint amit te mutattl vagy ez is megéri?
Ram-nak ezt néztem, kicsit olcsóbban jönnék ki ezzel mint ugyanez a tipus 2x4 gigásan, és az alaplapon csak két slot van ramnak ha bõviteni szeretném akkor szerintem ezzel jobban járnék.
Alaplap cpu és ram kb 82ezer forintnak jön ki, azzal a procival amit te mutattál azzal kb 98ezer forint körül lenne, és ahogy nézem az új alaplapokon nincs IDE csatlakozó, akkor még egy SATA-s DVD-t is kéne vegyek.
Mindenképp túl fogom lépni a 120ezret, de próbálom a legkevesebbõl kihozni, most számitottam egy kis pluszpénzre ami össze is jött, de gyüjteni nem nagyon tudok, már most is rámjár a család mert tudják hogy van egy kis plussz.
Szerintem ezt a CPU-t válaszd, ezzel a következõ pár évben bõven elleszel. A gyári hûtõvel viszi a 4GHz-t, ami a GTX660 mellé tökéletesen elég. Késõbb, ha esetleg kevesled, akkor egy hûtõcsere után még tovább lehet húzni, tehát megvan benne a tartalék ahhoz, hogy hosszútávon jó legyen, és esetlegesen egy erõsebb vga-t is kiszolgáljon.
Válasz mellé 2x4GB 1600Mhz-s ramot, így ehhez sem kell pár évig nyúlnod... ráadásul most elég olcsók a memóriák. ( 20ezer alatt van egy ilyen szett )
Kell még egy jó alaplap ami bírja a tuningot, hogy késõbb ne legyen gondod. ( kb 40ezer )
Ha jól számolom, akkor a vga-val együtt ez kb olyan 170ezer forint... ha esetleg még dobsz alá egy SSD-t is, akkor még plusz 25ezer, de akkor már igazán jó géped van.
Amennyiben mindenképpen tartani akarod a max 120ezres keretet, akkor is a GTX660-t javaslom, de akkor egy AMD-s rendszert kell alárakni... ki lehet hozni, de cpu erõben gyengébb lesz a fentinél, és ez a szimulátorozásnál nem biztos, hogy jó... 😊 No meg hamarabb költeni kell rá majd, ha tartani akarod a lépést.
Emészd meg, aztán mehetünk tovább... 😊
www.smart-bus.hu
A grafikánál a fülke jó lenne max felbontásban a táj annyira nem muszáj virágok fü nem kell a viz sem fontos. Az fps az sem zavar ha 30-40 csak az alá ne nagyon menjen, itt nem a robbanásokat vagy az egyéb optimalizálatlan dolgokat értem, hanem úgy általában.
Emellett azt ne feledd, hogy ennek a játéknak az optimalizáltsága hagy némi kívánnivalót maga után, ergo kifejezetten erre gépet fejleszteni... nyerj a lottón! 😊)
Nekem az alaplap + cpu + vga + memória + ssd kombinációm közel 300000.-Ft volt, és így sincs meg a fix 60 fps sok helyen...
www.smart-bus.hu
Ka-50
Gyenge már mindenem, alaplap Gigabyte GA-EG31M-S2 v2.0, processor DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz ram 2x DDR2 400Mhz, táp Chieftec 600W a videókártyám ami elszállt az Ati Radeon HD 3870x2, ezzel a konfigurációval közepes grafikán elég jól ment a DCS, igaz csak az A10C meg néhány földi egység volt, mert még csak gyakoroltam a fegyverhasználatot.
Elõször azt gondoltam csak vennék egy új jobb videókarit hogy legalább úgy menjen ahogy eddig és majd ha lessz pénzem lecserélném a többit és akkor meg már nemkéne videókártyára költeni.
Most egy barátom megvenné a gépem, meg még eladnék pár apróságot és így kb 120ezer forintom lenne a tápot, hard disket meg a dobozt megtartom. Szóval most az érdekelne hogy 120 ezer forintból kijönne egy olyan alaplap, cpu, ram és videókártya amin 1920x1080-as felbontásban menne jól a DCS.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A teljes igazság az, hogy 1,5GB-ig tud 192biten mûködni(144GB/s sávszélességen) és ha ennél is több Vram-ot címezne meg, akkor a 1,5GB fölötti rész harmadolt átviteli sebességen 64bit(48GB/s sávszélességen) áll rendelkezésre. Kérdés az, hogy ha a legtöbb játékhoz elég is még most is az 1,5GB fullHD felbontáson képminõség javítókkal is.
Az más kérdés mire kell még majd a vga.
Ha fõleg DCS, akkor Nvidia, ha más játék is, akkor HD7850.
Az egész VMH59 nevében köszönjük az ideiglenes TS hozzáférést!
<#eljen>#eljen>
59th_Wittman
Szpk.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ka-50
Megtaláltam a cikket ahol ezt irták, már nem emlékszem pontosan mi volt benne, majd mégegyszer elolvasom.
Ka-50
Nem, nem hallottam ilyet, de, ha nem tudná kihasználni, akkor nem tennék rá! Szerintem... 😊
www.smart-bus.hu
Az irják hogy a kártya 192 bites memóriabusz-al van, valahol olvastam egy cikket amiben valami olyasmit irtak hogy ha 2 gigás kártyánál csak 192 bites a memóriabusz akkor csak 1.5 gigát lát vagy tud kihasználni, errõl tudsz valamit?
ITT egy teszt róla.
www.smart-bus.hu
Igaz lehet jobb kártyát kapnék ezért a pénzért használtan, én garancia nélküli dolgokat vettem, egy barátom meg egy garanciában lévõ hard disket, meg is kapta csak a garancia levél nem volt vele a hard disk meg tele volt bad sectorral. Tudom nem mindenki akarja átverni a másikat, de mostanában volt min idegeskedjek, ezért inkább megkímélem magam a kétes dolgoktól.
Én EZT javasolnám jelenleg. Jó áron van, plusz jár hozzá az új Metro. Ha a játék nem érdekel, akkor el tudod adni a kódját pár ezresért...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sikerült összeszedni a rávalót, 40.000 forint körül lenne jó de végsõ esetben maximum 80.000 ezer forintig lenne rá pénzem.
Miket ajánlotok?
Ka-50
de, ha már játékvezérlõk...nekem g940 van...a pedál müködése a DCS-ben idõnként bosszúságra ad okot...driver probléma/"legfrissebb" van hozzá/,
a program nem tudja jól kezelni, bennem a hiba...?
a ti tapasztalatok szerint melyik a legjobb pedálos vezérlõ /az eredetit nem számítva/...
köszönettel...