Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mi van a TS-el Feri?Tegnap,tegnapelõtt senki nem volt fent?
Ka-50
Viszont: S-8KOM és OFP2-es típus nagyon jó lett megint.
Multiplayer bugok egy része javítva.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezeket az ígéreteket nyugodtan be lehet szorozni a "kilenc havonta új gép" dumával ... 😄 😄 HüJe Ede
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az év vége felé pedig jön a DCS: Eagle és Flanker !
DCS: Hornet jövõre 😞
Hamarosan 😊
Már nem emlékszem hogy melyik fájlra, de valamelyikre kiírta hibaüzenettel hogy írásvédett és nem tudja felülírni.
gondoltam majd másodjára sikerülni fog. Viszont a DCS_updater.exe eltûnt a gépemrõl. Most összeollóztam a hiányzó fájlokat,de nem akar updete-elnim csak simán elindul a játék.
játszani tudok, viszont most nem tudom hogy update-elve vagyok-e vagy sem, mert nem láttam, hogy mikor fagyott ki a frissítés.
Aztán majd, valamikor egy quadrocopter, utána valami pöpec röpcsi.
Ez igazán jó kis tikopti lesz!
Használjátok egészségeben!
Kamera gyorsan szerkeszthetõ rá, MÁR csak a fegyverzet hiányzik <#guluszem1>#guluszem1>
tikopti
( a kis unokám mondta a helikopterre régebben, hogy tikopti)
Végre nem találkoztam láthatatlan jármûvekkel, és a junoszt tv képernyõjén ismét láthatóak az egységek.
A besugárzás jelzõ viszont másként mûködik mint eddig, azt nem tudom eldönteni, hogy ez bug, vagy csak javítottak, és most a reális.
A jelenség abból áll, hogy a besugárzást jelzi, annak irányát is, de a típusát csak akkor, ha már a besugárzás bizonyos közelségébe érek.
A földi egységek jármûvei viszont még mindig száguldoznak, legalábbis a TV monitorán keresztül, nekem túlságosan is gyorsnak tûnik a mozgásuk.
Hogy a hajók tudnak-e a szárazföldön, alatt úszni, azt nem próbáltam.
Meglássuk..
Ka-50
Ka-50
Arcade Power <#action>#action>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ha jól értem, amit diskurálnak az oroszok...és a modolt gépek ikonjait rakták be, meg hozzá a háttérképet. Ez biztos, hogy nem hivatalos DCS modul lesz.
Egyébként nem értem, miért erõltetik az olyan madarakat, aminek két fõs személyzete van, elsõ körben elég lenne ha az összes egyszemélyes madarat repülhetõvé tennék. De, amíg ennyi a bug, addig egy stabil alap kellene, nem a madarak mennyiségének a halmozása.
Ka-50
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ka-50
Helyette küldetést szerkesztek, igaz ezt sem DCSben mert nincs értelme. Operation Flashpoint 2 Dragon Rising-ben. Arról legalább tudom, hogy nem basszák el minden héten.
Üdv
SnowFox
Az egyetlen dolog, ami jól sikerült, az a hang. Ennyi. A hibákhoz még hozzá tenném a kijelzõk rossz láthatóságát (még felkapcsolt világítással is épp, hogy látszik valami). (a 27-esnél azt is megfigyeltem, hogy a besugárzásjelzõ fordítva erõsödik, balról jobbra). Nekem ECM nem látszik a panelen, hogy kapcsoltam. Pilóta nincs benne, azt már meg sem említem. Ja, és tök jó, hogy 360°-ban lehet benne forogni, dognál azt sem tudom, hol vagyok. Az eddigi 6DOF-ot fel sem tudom tenni, mert mindent elb_sz, megnyújtja a kabinokat... Mindent összefoglalva fu_k you ED!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Az eddigi hibákat MIND megírtam egy fejlesztõnek.
Most várom a válaszát és ha van valami akkor azt közzéteszem.
Üdv.
SnowFox
Képtelenség most küldetést teljesíteni, kiölni a láthatatlan jármûveket, amik elvileg ott vannak, de mégsem.
1. OCA(SA-8) a föld alól sugárzott és be is tudtam fogni Su-25T-vel. Indítani nem indítottam, de az OCA sem indított rám.
2. Láthatatlan szárazföldi egységek, de CA térkép nézetben láthatóak...
3. Minden H-25MPU elmegy acél fölött és 20m-re csapódik be a cél mögött.
4. A Tunguska(SA-19) amilyen szar volt elõzõ verzióban, most meg overkill lett, még a Vihkr-re is indít...
A szárazföld alatt közlekedõ hajók
az anyahajó a szárazföld belsejében van
egy M1-es tankkal 200 km/h-val mentem
- A gépek sérthetetlenek de ezt már írtam
- Az AI légi egységeknek GM vagy GC ha célt ad server crash
- kilõtt rakéták ( maverick) idõ elõtti felrobbanás
- Harpoon rakéták a vízfelszínnel beállnak párhuzamosan majd eltûnnek
- láthatatlan egységek tv képernyõn át
- Kilõtt egységek élõnek látszanak (Tv-n)
- Netkód az eddiginél stabilabb, de a szinkronizálás a szerver és a kliens közt sokat romlott (hajók a szárazföldön úsznak holott nem ott a helyük ilyenek)
- Mission editorban az add radio item parancsot ha végrehajtása után nem távolítod el és behívod még 1x Server Crash
- Random szerûen nem irányitható egységek GM és GC által
- Gyorstüzelõ M1A2 (ez tényleg az!!!)
- Humán ellenfél besugárzását nem jelzi még mindig az A10C
- idétlen textúra hibák a földfelszínen (barnától a zöldig van mindenféle, mintha egy takaró lenne a tájon néha)
- taktikai térképnék nagyitáskor az állapotjelzõ csík elmozdul az egységek mellöl így gyakran állapotjelzõ csík van de nincs ott egység.
- rejtélyes fps drop ott ahol eddig nem volt (az oka ismeretlen de majd rájövünk)
- vizuálisan megfigyelt becsapódás esetén sérülés nem tapasztalható ( T90, T80 vs Vikhr nem egy alkalommal megfigyelt dolog)
- elmosódás kikapcsolása nem lehetséges (ezt hogy b@szták el?)
- Közönség kérésre: A HUEY TÚL DRÁGA!!!
a lelõtt légi egységek is csak nagyjából két percig füstölnek,és égnek
Ka-50
Valaki ollózza már össze ezeket a bugokat egy listába legyen szíves. Én meg este elküldöm EDE-nek mindet.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
1. OCA(SA-8) a föld alól sugárzott és be is tudtam fogni Su-25T-vel. Indítani nem indítottam, de az OCA sem indított rám.
2. Láthatatlan szárazföldi egységek, de CA térkép nézetben láthatóak...
3. Minden H-25MPU elmegy acél fölött és 20m-re csapódik be a cél mögött.
4. A Tunguska(SA-19) amilyen szar volt elõzõ verzióban, most meg overkill lett, még a Vihkr-re is indít...
Ezek szerint arra is lusták, hogy lerepüljenek egy, azaz egy küldetést?
A szárazföld alatt közlekedõ hajók, valami titkos fejlesztés lehet. Meg is fogtok lepõdni, amikor a magyar légierõ repülõgép hordozói eltörnek a a dombok alól. Mert a szõlõhegyek alatt azok rejtõznek.
www.smart-bus.hu
A HUEY nekem nagyon tetszene,de baromi dárga, felmerül a kérdés bennem, hogy csak nekünk az, vagy ez az ár már a nyugatabbra lévõknek is sok -e?
Annak viszont nagyon örülök, hogy elõrendeltem a 21-est! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb