Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közeljövõben nagy tesztet szeretnék rendezni a készülõ küldetésem legfrissebb verzióján. Lentebb található linken elérhetõ a küldetés leírása és a feladatok listája is
Akiket keresek:
Kék oldal (NATO): A10C, SU25, KA50 és F15C pilóták CA-s parancsnok
Vörös oldal (Oroszország, Ukrajna, stb...) : SU25A, SU25T, KA50, MIG29A/S, SU27, SU33 pilóták CA-s parancsnok.
Dinamikus Hadjárat Tesztelés.
Jelentkezéseteket ide és a fenti címre is leadhatjátok, ugyanitt várnám az idõponttal kapcsolatos ötleteket is.
Üdv.
SnowFox
Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek. Amire használni lehetne arra használhatatlannak tartom, tesztmodulnak meg marha drága. Mert mondjuk ki nyíltan: Ez egy tesztmodul ami a többszemélyes gépeket hivatott tesztelni úgy, hogy a teszterek még fizessenek is érte. Élményrepkedésre meg videók készítésére jó, de a általam kreált és a többiek által tesztelt küldetésekben (multi orientált) arra lenne jó, hogy gyönyörködnénk a zuhanás közbeni fizikáján. (Ha kijön egyszer akkor az elsõ 10000 kép a sérülésmodellrõl fog készülni nem az utánpótlás szállításáról baráti repterekre)
9.99$ is sok...
macleody! Sajnálom, hogy eltûnsz a virtuális égboltról, de remélem nem végleg.
Üdv.
SnowFox
E.D. pedig szerintem nem fog több lemezes dolgot kiadni, mert csomó macera van vele. SzVSz: Beczl Laci lesz az utolsó CD-s, bár úgy rémlik a lemezes cucc nála is többe fog kerülni.
Egyébként Paypal számlát mindenki tud csinálni (ingyenes) és utána Unicredit bankban egy sima pénztári befizetéssel forintban lehet a saját paypal számlára utalni, ami azon már dollárban fog megjelenni, majd lehet vásárolni. Nem kell hozzá bankkártya! 19 évesen már nem gond: csak személyi kell hozzá 😉
Na úgy néz ki egy darabig nem leszek, költözködünk, az új helyen nem tudom mikor lesz net. Meg ha lesz is, lehet csak valami fostalicska, szóval elõfordulhat, hogy befejeztem az online repkedést.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egyébként számomra még elérhetetlen az átutalás fõleg online.
Még csak 19 éves vagyok elõttem az élet és még nem volt igény bankszámlaszámra stb. ...majd idõvel.
Ezért is lenne fontos. Az egyetlen modulomat is (Kamov) 576-ról rendeltem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ennyi pénzért fõleg nem éri meg és ha nem lesz dobozos verzió, akkor számomra felejtõs. 😞
Marad a jó öreg Ka-50.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
az itt lévõk közt is könnyen elõfordulhat hogy vmi izmos darabra cserélne... neked meg jó lenne még a régebbi (amit eddig is DCSre használt)
jó keresgélést!
Én teszteltem az 1GB-os változattal, High-Medium felbontás FullHD bõven játszható FPS, kivéve a bugok miatti FPS dropok.
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha ennyiért nem kapok olyan kártyát amin eldöcök akkor esetleg még várhatok a vásárlással, bár hiányozna, de mire jön a Mig-21 addigra mindenképp szeretném ha meglenne, addig meg még biztos kell várni egy pár hónapot, szerencsére az alaplapomon is van gpu, de hát ez csak netezésre meg filmezni jó.
Ka-50
Nvidia mindenképpen, csak hát az árak...
Jön még valaki repülni?
A DCS szerver neve HUNGARY (start 18:00)
Ts Szerver: 188.142.243.117
Üdv.
SnowFox
Snow fel tudnál jönni TS-re , mert kéne egy kis segítség.
:Minyon
Akkor ezen felbátorodva Szerver start 18:00-kor. A Földi irányítást vállalom, és lesz elegendõ földi egység ami rendelkezésére áll a Kék oldalnak szükség esetén. Ka50, A10C és SU25T repülhetõ lesz. Vadászfeladat nem várható.
Az ellenséges egységet kissé koncentráltabbá váltak és Anapa már elfoglalható. Az erõsítés rádión lesz kérhetõ az elfoglalt repterekre. Szükség esetén hátországban való kipakolással CH47-esek lesznek igényelhetõek és erõs ellenséges ellenállás esetén F117-es gépek várják a bevetési parancsot precíziós fegyverzettel felszerelve. Ezen kívül A Német légierõ Tornado gépei is rádión kérhetõek SEAD és Vadászfeladatokra egyaránt.
Vörös oldalon Kuznetsov került Anapa körzetébe és dolgozok a kis magasságban operáló csapásmérõk behívásán szintén rádiós parancsok által.
Azt hiszem haladok. Lassan de ráérek.<#nevetes1>#nevetes1>
Üdv.
SnowFox
A tegnapi tesztelést sikeresnek lehet ítélni, így ha kissé átalakítom a második védelmi vonalat és tovább bonyolítom az egységek aktiválását illetve megoldom a kék oldal földi utánpótlását akkor újabb tesztre kerülhet sor.
A résztvevõknek köszönöm a segítséget. Könnyebb úgy dolgozni, hogy van egy aktív gárda aki segíti a munkámat. RESPECT ALL!
Üdv.
SnowFox
Isten áldja a pogányokat!

No majd akkor este ellopom... 😉
www.smart-bus.hu
A Béna.
Repülnék én szívesen, de se Fóka nincs benne se idõm nem nagyon van rá mostanában.
A Béna.
Ezt dobd már be az IL2 topikba is! 😉
www.smart-bus.hu
A tesztelés 19:00-ra átrakva. Gsg16 Örök bútordarab az ilyen teszteken<#nevetes1>#nevetes1> megvárjuk
Üdv.
SnowFox
""There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D."
Kérésre itt van még több fotó az uj AI által repülhetõ FW 190 rõl,ami az 1.2.4 el érkezik. Most még csak AI ként,de már dolgozunk ,hogy azonos szinten legyen repülhetõ mint a P51D.
A Béna.
We understand why the inclusion of P-51D into DCS raised a lot of eyebrows, but in the coming months and years, we intend to gradually flesh the WW2 combat environment out with units and maps. In fact, we have a partner with quite a lot of experience in this area! However, this is a big undertaking, so as much as some folks may wish, we cannot do it all at once as a single package. Rather, we will gradually add new components as they are ready from Eagle and our partners."
Megértjük,hogy a p51 DCS be kerülése elég sok embernél szemöldögemelgetéssel járt,de a következõ hónapokban és években ki szeretnénk dolgozni egy ww2 környezetet is egységekkel ,térképekkel együtt.
Tény ,hogy van egy partnerünk aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren!
Ugyanakkor ez egy óriási vállalkozás,ezért bármennyire is szeretnénk nem tudjuk ezt egy külön single pack-ként kiadni.
Fokozatosan fognak érkezni az uj tartalmak,ahogyan azok elkészülnek az Eagle -nél és a partnerünknél.
Csak csendben ide beirnám: 1C? Mert ha igen akkor itten valami nagy dolog készül, az uj IL2-õt pont az elavult üzleti koncepció miatt bukták be (gyk: elfogyott a pénz) pedig rengeteg lehetõség van az engineben és nagyon jól néz ki.
De ez csak az én véleményem.
A Béna.
Ma délután 16:00-17:00 körül Mission teszt lesz. A teszt célja a dinamikus küldetésrendszer mûködõképességének vizsgálata és FPS teszt Kliens oldalon. Elsõ körben csapásmérõk és CA-s ember jelentkezését várom. Visszajelzések jöhetnek ide.
Repülhetõ gépek: Only Blue Side: A10C, SU25T, KA50. CA mindent vihet amit tud.
Üdv.
SnowFox
Ha nem lesznek vegyítve a modern masinákkal akkor jó lesz az. Csak megfelelõ környezet nélkül (jármûvek) nem lesz az igazi.