Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • MasterMason
    Bocs. De itt tényleg súlyos félreértések és nagyon súlyos tévedések vannak amik régen túlmentek még az urban legends kategóriákon is. Ne menjünk most abba bele, hogy még a fejlesztők is elismerték, hogy tele volt a játék hibákkal, a repülési modell és számtalan más területen, meg hogy végül gyakorlatilag moderrek kalapálták ki ezt a játékot. De hogy még belinkelsz nekem itt egy képet, amelyen legalább 7 darab motor sérülési modellje és egyéb dolgok is megtalálhatóak, és ezt akarod nekem úgy eladni, mintha minden egyes repülőgépen "cirka" 300 sérülési modell lenne található, hát ez már ebben a formában már nem vicces.

Ahogy az sem, hogy ezt aztán te még párhuzamba állítod aztán egy olyan képpel, amelyen a war thunder 3d-s modellje látható (egyébként dummy objektumok nélkül.) Aztán még folytatod is ezt a dolgot, merthogy a clod modelljei "700 alkatrészből állnak", elfelejtvén összevetni ezt az általad 300-nak mondott sérülési modellel, persze soha nem volt 300 sérülési modell egy clod-os repzin sem, csak kb 22 vagy max 30 ami egyébként nem rossz! Szóval ha már kérdeztél, én veled ellentétben nem csak beszélek itt különböző algoritmusokról hanem én írok is különböző algoritmusokat. Ha tényleg olyan mélységű lenne a szimuláció mint ahogy azt te hiszed, és mindezt akár 100 repülőn egyszerre realtime még a megjelenítés mellett (multi), akkor annak futtatásához már egy igen komoly munkaállomás kellene.

Persze mindezzel együtt én most sem mondom, hogy rossz lenne a clod vagy ne lenne a legjobbak között vagy bizonyos dolgokat ne számolhatnának viszonylag jól (de soha nem pontosan) az algoritmusoknak köszönhetően a szimulátorok, de hogy te csak városi legendák hangoztatásának köszönhetően teszed olyan távolra ezeket a játékokat egymástól, az több mint biztos.

Peace.