Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
< jó hangzik, de macleodynak az már kevés...
neki inkább valami nyugdíjas találkozó kellene (úgy hatvan felett) aztán ott lövöldözhetne
<#pias>#pias><#gun>#gun>
neki inkább valami nyugdíjas találkozó kellene (úgy hatvan felett) aztán ott lövöldözhetne
<#pias>#pias><#gun>#gun>
Csütörtök esténként,jellemzõen 30+ os társaság,majd mindeggyikünk õs ofp-s.
Várunk szeretettel!
Info
Várunk szeretettel!
Info
A Béna.
Van abban bõven. Az AI nem megy át a hídon, összevissza kolbászol, helikopter belefúródik a földbe, jármûvel elakad minden szarban, nem azt csinálja amit mondok neki... stb. Tudom, azt fogod mondani, hogy multira találták ki. De én a coop mission-öket jobban szeretem. Évekig nyomtuk, volt egy srác aki csinált missönöket, scriptelt, triggerelt, vágta a témát. Csak a kurva jónak tûnõ eksön sokszor elakadt a szar AI miatt. Pedig az ArmA-ban is van lehetõség bõven jó csatákra. Régen nyomtam már, kéne tolni valami jó csihipuhi lövöldözõs cuccot.
Nem egyedi eset sajnos, sok más szoftvernél ugyanez van...
de egyébként okosan csinálják.mi megvesszük a félig,vagy negyedrészt kész cuccot,elkezdünk vele kínlódni,és sorra írjuk be a fórumokra a talált hibákat,sûrû anyázások közepette.nekik nincs más dolguk,csak elolvasni ezeket,és javítgatni.még fizetünk is azért,hogy tesztelhessünk nekik.persze van minden játékban fel nem lelt hiba,amit késõbb javítanak a készítõ,ha tudnak,de nem ilyen mennyiségben.legalábbis én ennyit nem szoptam még pc játékkal,mint ezzel,csak azért,mert még nincs kész.ha csak azt veszem,hogy anno a dobozos A10C-vel már a netre menni játszani is küzdelmes volt,mert nem akart kapcsolódni...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Majd visszatérünk a jó öreg RETAL-hoz! :D Soros kábelen az igazi! Hibák nélkül... ;)
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Lehet õket szidni, és igazából annak ellenére, hogy már a közelébe sem megyek a DCS -nek, ez a hangvétel sokkal szimpatikusabb mint az eddigiek.
Volt/van némi dráma, találtak néhány elég durva bugot, és tudnak az FPS dropról, de ez utóbbit majd késõbb tudják csak javítani.
Nem várok csodát, de ha tényleg ilyen irányba változik a kommunikáció, akkor valami jó kezdõdött náluk.
Szerintem!
Volt/van némi dráma, találtak néhány elég durva bugot, és tudnak az FPS dropról, de ez utóbbit majd késõbb tudják csak javítani.
Nem várok csodát, de ha tényleg ilyen irányba változik a kommunikáció, akkor valami jó kezdõdött náluk.
Szerintem!
Naaaaaa... az ArmA tized ennyi durva, játékmenetet befolyásoló buggal nem rendelkezik!
www.smart-bus.hu
Ezt a modellt meg inkább ne erõltessék. Szép lesz ha kész lesz, de minek? AI gépnek ennyire részletes felesleges sz.tem a Humán oldal meg nem ezt várja a legjobban. (ez igaz az UH-1-re is) elsõnek az egyszemélyes gépekkel és CA-val legyen már stabilan mûködõképes ez a f... aztán gondolkozhatnak a többszemélyesen. Egy segg több ló esete...
Nem fogok sztrájkolni. max letörlöm az egészet a francba. Hónapokat töltök az editor elõtt és végül minden jó ötlet amit be lehetne építeni az a bugokon vagy a kezdetleges engine miatt bukik meg. Normális küldetést nem tudok készíteni mert a motor nem bírja, vagy a netkód hal be vagy a sok bugos egység miatt játszhatatlan. Példának okáért nem tudok olyan hajót betenni ami védené a hordozókat mert az egyiknek a rakétája okoz server crash-t a másik meg befoghatatlanként ugrál a vizen... Elegem van a lineáris játékmenetbõl de a technikai oldal nem engedi meg az átlépését. Ha nem egy légifolyosón harcolunk máris kifagy a game. Nevetséges....
Üdv All.
Az 1.2.4 patch majd jön. De pontos dátumot már nem mondanak rá, mint ahogy az UH1-re sem.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=104724
Kezd elegem lenni a folyamatos huzavonából és a bughalmazokból...
Üdv.
SnowFox
Az 1.2.4 patch majd jön. De pontos dátumot már nem mondanak rá, mint ahogy az UH1-re sem.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=104724
Kezd elegem lenni a folyamatos huzavonából és a bughalmazokból...
Üdv.
SnowFox
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152815799040341.1073741825.441639040340&type=1
ez ED oldala
ez ED oldala
ED-új Tu-22M3 modellje
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.647643151919530.1073741826.213475292002987&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.647643151919530.1073741826.213475292002987&type=1
szerintem vagy homok,vagy por.az valami tesztelõ laboratórium lehetett.-50 fokra hûtött dragunovval lõdözött a fickó
Az mi a retek volt amikor a fazont beöltöztetik védõruhába és egy gázkamra szerûségbõl lõ? Nem vágom az oroszt,de valami volt a levegõben aminek 2g/m3 a koncentrációja.
Isten áldja a pogányokat!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
igazi letisztul,brutális,orosz haditechnika.nagyon szép lassított felvételek vannak benne:a "TERMINATOR"
http://www.youtube.com/v/-Ph2pcT6dVY&version=3
mûködik ismét a TS szerver
Üdv.
Köszönjük az információt!
Üdv.
SnowFox
Köszönjük az információt!
Üdv.
SnowFox
ma leállítom a TS szervert pár órára karbantartás miatt,portalanítás,egyebek,de délután már menni fog.
Ja a fall megvan,csak az optional noise-ra nem jöttem még rá.
Ka-50
És a fall meg optional noise-t hová?
Ka-50
Thanks
Ka-50
\Bazar\Terrain\vfstextures-ben lévõ ...other.zip filokba kell tenni,a megfelelõ helyre.Pl.:a Spring\Groung terrain-ben lévõ két filet a LandTexturesSpringOther.zip-be.
Isten áldja a pogányokat!
Ja,nem ártana ha valaki meg tudná mondani hová kell beilleszteni.
Ka-50
Szia ezt a DCS HiRes pack-et hogy lehet felinstalálni? Azt hittem csak simán felül kell irni néhány fájlt, de nem találtam a DCS World-ben hasonló nevü fájlokat.
Sziasztok!
Tegnap éjszaka én is teszteltem csak a talajtetúrát és azért így már egész más. A fákat még nem raktam be, mert max. csak gurulásnál látom részletesen, a levegõbõl leszarom milyen fa van, miközben keresem a földi célpontokat. Azért csinálok a fával is tesztet majd.
Amúgy nekem nem volt mérhetõ FPS visszaesés.
Én a torrentben seedelem vissza ezt a packet, szóval töltsétek onnan.
Tegnap éjszaka én is teszteltem csak a talajtetúrát és azért így már egész más. A fákat még nem raktam be, mert max. csak gurulásnál látom részletesen, a levegõbõl leszarom milyen fa van, miközben keresem a földi célpontokat. Azért csinálok a fával is tesztet majd.
Amúgy nekem nem volt mérhetõ FPS visszaesés.
Én a torrentben seedelem vissza ezt a packet, szóval töltsétek onnan.
Üdv.
Valóban jól néz ki én már tesztelem. Végre jó ránézni a tájra nem az az egyhangú zöld és kevésbé zöld dolog. A földfelszínt átdolgozó pack (summer) lett eddig tesztelve, de nem vettem észre jelentõs FPS-esést. Max-1-2 FPS de az semmi. A fák azok már mintha jobban vennének vissza, de pontos értéket még nem tudok mondani. Estére lefut minden teszt, és akkor pontos adatokat tudok adni. (a lecserélt texturák 2 és 5 MB méretûek az újak meg 89MB-osak, de ez nem jelent még semmit)
Viszont így a fák, végre fáknak néznek ki. Van rendes törzsük ami 3D nek látszik még közelrõl is és nem egy papírlapnak... Az egész táj a fákkal együtt kezd közelíteni ahhoz a szinthez amit az ember elvárna egy ilyen játéktól.
Szép, nekem tetszik. Este felrakom ide az eredményeket.
Üdv.
SnowFox
Valóban jól néz ki én már tesztelem. Végre jó ránézni a tájra nem az az egyhangú zöld és kevésbé zöld dolog. A földfelszínt átdolgozó pack (summer) lett eddig tesztelve, de nem vettem észre jelentõs FPS-esést. Max-1-2 FPS de az semmi. A fák azok már mintha jobban vennének vissza, de pontos értéket még nem tudok mondani. Estére lefut minden teszt, és akkor pontos adatokat tudok adni. (a lecserélt texturák 2 és 5 MB méretûek az újak meg 89MB-osak, de ez nem jelent még semmit)
Viszont így a fák, végre fáknak néznek ki. Van rendes törzsük ami 3D nek látszik még közelrõl is és nem egy papírlapnak... Az egész táj a fákkal együtt kezd közelíteni ahhoz a szinthez amit az ember elvárna egy ilyen játéktól.
Szép, nekem tetszik. Este felrakom ide az eredményeket.
Üdv.
SnowFox
Köszi szépen!
Találtam valamit, ha ez alapján nem sikerül, akkor majd kereslek TSen.
http://www.lockonfiles.com/blog/10/entry-73-lines-and-boxes-on-abris-map/
Találtam valamit, ha ez alapján nem sikerül, akkor majd kereslek TSen.
http://www.lockonfiles.com/blog/10/entry-73-lines-and-boxes-on-abris-map/
a tesco-ban 690Ft az alap lock on.
Azzal!
Már ki is adták a textúra pack-ot.
DCS HiRes pack
1. oldalon a letöltési link, de van torrent file is hozzá.
Már ki is adták a textúra pack-ot.
DCS HiRes pack
1. oldalon a letöltési link, de van torrent file is hozzá.
Üdv!
Szívesen segítek Ka-50 téren. Igen, lehet az ABRIS-on jelöléseket és vonalakat, jelzéseket készíteni/tenni.
Ezen a TS3 szerveren megtalálsz engem: 188.142.243.117
Nevem "Kenny".
Kenny
Szívesen segítek Ka-50 téren. Igen, lehet az ABRIS-on jelöléseket és vonalakat, jelzéseket készíteni/tenni.
Ezen a TS3 szerveren megtalálsz engem: 188.142.243.117
Nevem "Kenny".
Kenny
Üdv.
Jelöléseket lehet rakni, de ahhoz bele kell nyúlni az editorban. Utvonalat megadni , azokat elnevezni ilyenek. Nem nagy meló, de bele lehet zavarodni ha már egy kész küldetésed van amiben van sok sok útvonal.
Portable editor nincs. A World-nek sajnos futnia kell hozzá és ezen a téren nem várható változás.
Üdv.
SnowFox
Jelöléseket lehet rakni, de ahhoz bele kell nyúlni az editorban. Utvonalat megadni , azokat elnevezni ilyenek. Nem nagy meló, de bele lehet zavarodni ha már egy kész küldetésed van amiben van sok sok útvonal.
Portable editor nincs. A World-nek sajnos futnia kell hozzá és ezen a téren nem várható változás.
Üdv.
SnowFox
*ABRIS :) sosem fogom megjegyezni
Sziasztok!
Szeretnék készített mission-höz, a Ka-50-es ARBIS térképére jelöléseket tenni. Ez megoldható valahogyan?
(Ha jól emlékszem Ka-50 Campaign-jéban is volt hogy láttam jelöléseket az ARBIS térképen.
Meg azt szeretném tudni, hogy ismertek-e valami portable mission editor-t a játékhoz? (szívesen lekötném vele magam, az unalmasabb munkaidõben:D )
Szeretnék készített mission-höz, a Ka-50-es ARBIS térképére jelöléseket tenni. Ez megoldható valahogyan?
(Ha jól emlékszem Ka-50 Campaign-jéban is volt hogy láttam jelöléseket az ARBIS térképen.
Meg azt szeretném tudni, hogy ismertek-e valami portable mission editor-t a játékhoz? (szívesen lekötném vele magam, az unalmasabb munkaidõben:D )
Mi Balmazújvároson átaludtuk, de hajnalban felkeltem, hogy valami nem stimmel, mert nem tudok aludni...pedig nem jellemzõ rám. Aztán reggel hallom, hogy Jókai Mór megmondta:"és mégis mozog a Föld"
Azt írják az Alföldön volt, 5-ös erõsségû. Egerben lakom. Rendesen rázkódott a székem, meg mozgott a tv, asztal. Máskor is volt már de azok nudlik voltak ehhez képest.