Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cancri55
Üdv!

A10c-ben az új frissítés óta a besugárzás jelzõ csak az ai vadászok radarját érzékeli, humánét nem! Következtetésem legalább 20 eseményen alapul online szervereken.
A másik dolog, hogy az amram már olyan szinten butítva lett, hogy az aim-7-es hatékonyabb lett, a 27ER-el szemben már semmit nem ér. Indítási távolságom rendszeresen 10 mérföld, 20 indításból 1 talál be.

HungaroJET
...no jó, én sem fogalmaztam elég egzaktul, mert ugye a régi kabinok is 3D-sek és a 6DOF is megmókolható hozzájuk, de az új kabinok már DCS (warthog) szintûek lesznek

HAVE A BANDIT DAY !

DonZorro
Tudom. Én is szoktam rajta sirni... :(

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

az biztos hogy az lenne.csak sokan már attól sírógörcsöt kapnak,hogy ha arrébb viszed a strelát,ami lelõtte,és nem találja ott.képzeld el mi lenne,ha egyszer csak bemasírozna 10db T80-as a repterükre.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
Pedig NAGYON kircsi lenne! :P Háború van!!! ;) <#violent>

ne akard azt!már az is óriási igazságtalanság,hogy "Fog of War" beállításnál látod az ellenséges gépeket a mapon,amikor elég közel kerültek.nem hogy minden egységet látni,és még mozgatni is némelyiket!az pedig maga a sátán,hogy lelövöd a gyanútlanul 20 perce körözgetõ A10-est egy strelával,amit õ nem is látott.

DonZorro
SnowFox figyu! Ha már szerkesztgeted a küldetést, dobhatnál bele egy-egy GAME MASTER-t is a CA-s testvéreknek... ;)

DonZorro
Magyar? Sztem nincs... :$

Bocs, benéztem:-(

A DCS world-ben szereplõ (AWACS-tól érkezõ ûzenetek)rádió forgalmazásnak, van magyar leírása, hogy konkrétan, mi, mit is jelent?
Néha nem vagyok biztos, hogy jól forditom, értelmezem.
Ha ebben segítenétek, azt megköszönöm.
DonZorro
Ez nem a 3D-s kabin! Ez csak 6DOF... :(

Mig-29 kabin:

http://www.youtube.com/watch?v=pQKDJPQSvbU
HungaroJET
...a MiG-29 még nem lett bejelentve, ahogyan a Su-33 és a Su-25T-sem, de elõbb-utóbb minden gép kap majd 6DOF kabint...szerintem :)
Persze a Su-25T lesz az utolsó kabin-ügyileg, merthogy ugyebár az ingyenes...jelenleg.
Viszont az sincs kizárva, hogy a nem FC3 tulajoknak majd fizetniük kell a Su-25T kabinért...a többiek valószínûleg megkapják bónuszként.
...remélhetõleg ;)

HAVE A BANDIT DAY !

DonZorro
Wer iz de szerver??? :(

Szépek a képek (Su-25, Su-27)és a videók (Mig-29, Su-27)az új 3D kabinokról.
De mi a helyzet az alap Su-25T-el? Az is kap 3d kabint, és végre a HUD képe is a fejmozgásnak megfelelöen fog "elmozdulni"? Vagy a Su-25T kimarad ebbõl a fejlesztésbõl? Sajna nem találtam erre vonatkozó infot.
DonZorro
Ja, azt tényleg nem, bár a TR5-el nem is próbáltam még... ;)

Papa01
Köszönöm szépen, igen ez nekem is meg van! :) Csak ha jól emlékszem a Track-et nem támogatja.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DonZorro
Tessék...

http://www.youtube.com/v/JxoOyRkwZzI&version=3

Sanyo

www.pcpilot.hu

GaBika6
http://www.youtube.com/v/-BP8fRbuadA&version=3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01
Nagyon látványos, már csak a dzsungel hiányzik alóla! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DonZorro
Mostanában elõfordul, hogy mikor loginolok a multiba kidob hibával:

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DCS.exe
Alkalmazásverzió: 1.2.3.10201
Alkalmazás idõbélyegzõje: 513eb744
Hiba – modul neve: StackHash_39f3
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17725
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4ec49b60
Kivételkód: c0000374
Kivétel – eltolás: 000c380b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 39f3
További információk 2: 39f3284ea664cb9505148a5b0fd7d47c
További információk 3: cec8
További információk 4: cec8f961f21d4f335e730a88ffdd8213

Valakinek volt már ilyen???

szélesedik a réteg,akik szimulátoroznak,úgy látszik.a sok szét csítelhetõ méregdrága lövöldözõs FPS után üdítõ kivétel egy olyan játék,ahol a tudás számít.

macleody
Mi folyik itt srácok? Négy magyar szeró is fut. Berosálok :)
Sõt 5, mert az enyém is ment.
SU25-ös csapásmérések csecsenföldön.a videó elején Omega szól:
http://www.youtube.com/v/rUq8DKJkZsw&version=3

némi orosz forgószárnyas technika.sajna kamovok közül,csak az 52-es mutatják benne.:
http://www.youtube.com/v/8rWAt_oZa_M&version=3

Üdv All.

Ma szerkesztés közben egyszer csak nem akart mûködni az editorban a megnyitás és a mentés másként menüpont. Ez az állapot sem újraindítás sem javítás nem segített, újra kellett raknom a world-öt...

Valaki már futott bele ilyen problémába? Mi okozhatja? esetleg jelenteni kellene ha másnál is volt ilyen.

Üdv.
SnowFox
egy újabb ékes megnyilvánulása az amerikai hülyeségnek.gondolom ezek után ezt a testõrt,szét szopatták a kollégái:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f5YkIaY58ng#!

Hasonlót csinált a mi 4+-os gépünk is.
igen,ezen én is csodálkoztam,mert ez nem egy orosz repülõnapon készült.

z0ty4
wooow nem volt ez túl közel az emberkékhez?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ez nem akármilyen élmény lehet élõben
http://www.youtube.com/v/kgoDi16t1YE&version=3

így van.plusz például a BS pilóta urak hajlamosak megfeledkezni a saját,és a társaik fedezésérõl.elkezdenek lebegni,ketten,hárman is ugyan ott,és csak bámulják a tv-t célt keresve.nekem meg már sikerült úgy alájuk gurulni,hogy majdnem rám estek a roncsok,amikor lelõttem õket.mert ugye az AI vezérelte légvédelem áll,mint a fasz,és várja,hogy valaki lemészárolja,akár csak az életben.

Mert ha bekapcsolja a légvédelem lokátorát, a Su-25T azonnal be tudja mérni és már küldi a Fire&Forget(H-25MPU) rakétát vagy kettõt...
gsg16! elvesztettem a fonalat
mire írtad hogy a10,bs könnyebben, míg a 25ös nehezebben szedhetõ le?
és miért a különbség?

krisztian005
Na azért nem olyan rossz ez, ilyen hibával én még nem találkoztam, nem biztos hogy a szimulátorral van a hiba. A géped elég erõs hozzá? Jó sorrendbe instaláltad? Elõször a DCS World majd a modulok pl. DCS A-10C. DirectX9C, Microsoft Visual C++ fent van? Mikor ujratelepitetted a c:\Users\Felhasználónév\Saved Games\DCS\ könyvtárat törölted? Ott tárolja a beállitásokat és lehet abban volt valami ami az ujjabb verziónak nem tetszett.

djready
win7, 64bit, és a nem upgradelhetõség miatt újratelepített World-A-10 áll mint a szög,...Hááát,...ahogy a fórumbeírásokat nézem külföldi lapokon, ebbõl eladás lesz...ilyen bizonytalan szart.

tartsd rajta a gépen,már ha tudod,mert közben mozog a célpont.az a tapasztalat,hogy ez nélkül általában megy a rakéta a holdra.leginkább A10-es ellen jó,vagy helikopterek ellen.a SU25T lelövéséhez már mázli kell.

DonZorro
Befogom és kilövöm? Király! És addig mit csináljak a célkeresztel? Ne mozgassam???

a Tunguskánál én rá szoktam vezetni,sokkal pontosabb úgy,ha a célkeresztet a gépen tartom.de jobb,ha hagyod automatán õket,mert hatékonyabbak,mint ha te böngésznél az égen

DonZorro
Aham! Értem! De mondjuk a rakéták a befogás után célra mennek vagy rá kell vezetni õket???

semmivel sem lehet használni a radart.bele ülsz,és ha látod,befogod,és kilövöd.ha nem látod,akkor ott fognak körözni a fejed felett.ha a radarjával akarod megkerestetni az adott egységgel a cuccot,akkor kiszállsz belõle,és F10 nézetben rákattintva vagy RED-re,vagy AUTO-ra állítod,és akkor megkeresi,és indít rá,ha tud.

TG Gida
Tarja-t lecserélték tavaly, az új énekes még jobb is talán.
Nightwish:Song of myself

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
Na akkor akciosan megvan a CA is! Viszont kéne segitség pici! :|

A "radaros" járgányoknál (TOR, TUNGUSKA, OSA, ZSU, STRELA) mivel és hogyan lehet használni a radart Srácok???

Sanyo
Szólj és én készen állok. :)

www.pcpilot.hu

Reaper
Köszi, ismerjük a problémát. Új weblap motor lesz rövidesen.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

djready
A VMH59 fõoldalára érkezve az AVAST és más vírus keresõk, vírusveszélyt jeleznek! Át kellene néznetek az oldal-motort, hogy nincs-e gond.

Reaper
Valamit elszabhattál, mert aktiválnám a usered, de ilyen felhasználó nem létezik. Átbogarásztam az inaktív userek listáját és még csak hasonló sincs...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

macleody
Na megvettem óccóért a mustangot. Azt hiszem ezen még van mit gyakorolni :)
Kedves PengCSo!

Köszönjük a csatlakozási szándékot MH 59. Szentgyörgyi Dezsõ Virtuális Repülõbázis webhelyhez, a kérelem még elfogadásra vár. Amint jóvá lesz hagyva, érkezni fog egy email a bejelentkezési információkkal és jelszóállítási lehetõségekkel.

-- MH 59. Szentgyörgyi Dezsõ Virtuális Repülõbázis csapat