Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SimPit Technologies with DCS World
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Digital Integration szimulátor nagyon jól néz ki, mennyire feldobná a hangulatot ha a DCS-ben is nyüzsögnének az emberek a reptereken, repülõhordozókon, marshallerek, tankoláskor, fegyvercserénél, tele lenne élettel az egész.
Urak egy OFF kérdés:
Pár napja ha bármelyik SG fórumot megnyitom, a következõ üzenetet dobja a Norton 360:
A Norton blokkolta a következõ támadást: Web attack exploit toolkit website 4.
Szerintetek ez mi lehet?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szerencsére a RoF-al ét tovább a fííling 😊
www.pcpilot.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem úgy tûnt, mintha nagy állásszögön kezdne orsóba, aminek aztán dugó lett a vége. De mondjuk elég érdekes szerintem, hogy alapból nem volt valami magasan...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Aztán Amigán a Tomcat és a többi. Volt valami fasza, elsõVH-s cucc is, elakadó puskával... már a neve nem jut eszembe.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán ez:
..majd a következõ:
Szerintetek itt mi történt?
Nem véletlenül írtam, hogy célzottan készült, mert ez egy katonai/haditengerészeti oktató program.
Azért ha meg tudod szerezni szóljál 😄
http://www.military-information-technology.com/mt2-home/70-mt2-2008-volume-12-issue6-/1499-gaming-technologies-impacting-military-training.html#Back_To_Top
HAVE A BANDIT DAY !
Állítom, hogy a Tomahawk AH-64 Apache spektrumos repmodell azóta is a legjobb Apache repmodell, majd 30 éve ! ! ! Simán lehetett bukfencet és vezetett orsót is csinálni, persze csak ésszel azon a tech. színvonalon.
Aki teheti próbálja ki. A Longbow 1-2, Gunship és Gunship 2000 a közlébe sem jöttek egy évtizedel utána sem.
HAVE A BANDIT DAY !
de ez is nagy kedvenc volt:
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pcpilot.hu
http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_Simulation_(Psion_software)
és a DI-tõl a Fighter Pilot (F-15) és ugyancsak DI-tõl a Tomahawk-val (AH-64), majd végigtoltam szinte mindent C64-en, Amigán, õsrégi PC-ken 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Nem is gondolnátok mennyi minden van fent egyes emberekrõl a NET-en :o
Noszóval...mielõtt Wags az EDéhez "került" itt dolgozott vezetõ tervezõként és ugyancsak producer-ként: BrakeAway Games
A lényeg, hogy nem semmi programot csináltak már anno 2005-ben: 24 Blue
Gondolom nem sokan hallottatok róla, mert ugyebár a "vásárlóközönség" eléggé... hogy úgy mondjam célzott volt.
Ezek után megint csak ismételni tudom önmagam: DCS-ben minden lehetséges 😄
http://www.linkedin.com/pub/matt-wagner/18/197/864
http://www.breakawaygames.com/serious-games/solutions/defense/
Ismétlem: ez már 2005-ben így nézett ki:
http://www.breakawaygames.com/serious-games/solutions/defense/24blue_550.html
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ebben volt 6 üzemmódú robotpilóta, ILS, oldalszél.. 😊 LGB bombákat már lehetett használni és a hagyományos bombák esetén alkalmazni lehetett az emelkedésbõl történõ oldást. (Nem jut eszembe a neve az eljárásnak.)
www.pcpilot.hu
Annak mondjuk nagyon örülök, hogy a koreai konfliktusba is belenyúltak. 😊
De ha néhány éven belül a vietnami korszak gépeit is kiadnák.. 😊 De jó lenne! 😊
Mondjuk szerintem a típusok mellé megfelelõ környezet is kéne. Meglátjuk.
Szóval semmi hivatalos ill. nemhivatalos bejelentés vagy kép nem volt ez idáig, és lehet, hogy nem is lesz.
Én viszont már megszoktam, hogy ami elõbb utóbb lesz a DCSW-ben, a körül a legnagyobb a csend...így jöhet be a képbe a Phantom mellé akár egy F-105 egy B-52 vagy egy F-16 is talán. (F-16 természetesen nem a Vietnám-idõszak miatt, hanem mert a körül is túl nagy a csönd)
De amiket írtam mind csak spekuláció. A MiG-21Bis-t és az UH-1H-t kivéve.
HAVE A BANDIT DAY !
Remelem igazad lesz.
(annak idejen, amikor meg a Jane's USAF szamitott egesz jo szimulatornak, a Phantom volt a kedvenc)
hat, mostanaban csak a Clod volt, de megint kedvet kaptam a Dcs World-hoz.
viszont meg egy olyan kerdesem lenne: hogy Tir 5 szoftvereben nem talatam Dcs word titlet-t, csak Dcs:A-10 van, itt bejelolom a a-10 hez csinalt profilt, de valamiert a DCS world-el csak a default profilt inditja, pedig lefrissebb Tir progi van fent, ezt mas is tapasztalta?
nem egy oriasi porblema,mert kikerulheto, csak ugy erdeklodom.
Egyébként Nevada szerintem már készen van, de eddig arra hivatkoztak, hogy nincs még meg az EDGE hozzá ami lekezelné normálisan a hatalmas térképet és az azon lévõ rengeteg objektumot (ami szerintem már ugyancsak kész van: EDGE).
Véleményem szerint USA-nemzetbiztonsági okokból kifolyólag késleltetik a térképet a DCSW-hez (amit az USAF persze már régóta használ).
Szóval szerintem majd 2014-re. Talán.
A Nevada béta pedig szerintem fellelhetõ a NET-en, bár linket sajnos nem tudok.
Az utolsó verzió a Varacskos béta2-höz volt kiadva, amit még meg kellett toldani egy kis javító patch-vel ha jól rémlik.
Üdv
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
A cuccokat eladtam, mármint a zömét. A gépet viszont annyira kevésért (125k) tudtam volna csak eladni, hogy annyiért nem adtam.
Szoftverek sincsenek, csak a CA maradt, szóval majd újra be kell szereznem õket.
A BMS4 fejlesztõcsapat is ilyen, ez valami közös elbaszott fejlesztõi tulajdonság lehet. Számtalan tök lényegetelen dolgot kalapálnak, de a lényeges, fontos és tényleg percek alatt javítható hibákra szarnak bele...
Mellesleg úgy tûnik EDe több fronton erõsít:
P-51, Focke-190 - II.VH.
F-86F - Korea
MiG-21, UH-1H, AH-1G - Vietnám
F-15C, Mi-24 - Hidegháborús Idõszak
F-18C, Su-27SM - Modern Idõk ...a Su-27SM R-77 és KH-29/31/35 raksikkal ! ! !
Ne felejtsük el, hogy szerintem EDénél van pénz dögivel. Ha "beüt" egy katonai megrendelés akkor dõl a lé, és ha végre lesz EDGE (már van) akkor megveszik a NASA/Google térképeket és lesz minden mi szem-szájnak ingere 😄
HAVE A BANDIT DAY !