Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • kiskorúbézoltán #10418
    macleody, pinkis shiftelés bennem is felmerült, (lehet hogy az is lesz a vége) de szeretném elkerülni...

LeonSilver, a hátszviccseket alap, hogy használom, de kevés ami van a 2+2, igazából még a koncepción elmélkedek, a végkép befuccsolok, legfeljebb töltök pár kioasztást vagy elkérem tőletek itt a topikban.

Sanyó bácsi, üdv neked is! Ha itt ritkán is járok, azé' a pécépilotot hetente többször is nézem, köszi a legutóbbi dcs villámakcijós hírt! ;)

Herr Wittman, jelentem allásan szerintem én korábban néztem, gyönge nyugger testemmel nem is gondoltam rá, hogy jóval később mentek... Pedig régen is ilyentájt vó'tak a repülések, de sajnos eszembe se jutott...

Na... amúgy meg... Ma majdnem sikerült kiszednem a harmadik sztrelát is musztánggal... Erre földhöz vertem a gépet... :D Amúgy újratöltenek a légvédelmi gépek? Mert néztem a trekket és már egynek se volt rakettája (9 indítást éltem túl, ebből egyet benyelt a paci de túlélte... :P), de kapkodtam és béna is voltam... Egy háromszögletű, folyótorkolati szigetre szoktam feltenni amúgy 4 Sztrela-1-et, expertet vagy mifenét, úgy hogy négyen négyfelé néznek és éppencsak a karikájukon kívülről indulok 500m magasan musztánggal.
    Nagyon jó kerülgetni a raksikat, ma volt, hogy egy alattam, egy felettem egy pedig előttem húzott el kb2 másodpercen belül... :D
    Sokat segít persze, hogy a raksinak nincs közelségi gyújtója, húzza a csíkot rendesen és nem túl manőverképes. Meg gondolom a musztángnak se lehet túl combos hőképe.
    Lehet meg kéne próbálni kifogyasztani a rakétákat és aztán tatásan kigyomlálni őket, de ahhoz meg túl kéne élni - viszonylag sértetlenül - 16 indítást...