Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A Szu-25 gépágyúja rábeszélheti a távozásra és annak, hogy engedjen a gravitáció simogató ölelésének. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ne érts félre, tudom, hogy ez így realisztikus, nem is panaszként írtam, ha nem tényként.
De még mindig nem tudom, mi a megfelelõ harceljárás egy helikopter ellen, mert amíg ott vannak a harctér felet, és nem az enyém a légifõlény, addig nagyon megnehezítik a dolgomat és ezért ki akarnám õket iktatni.
Molnibalage
<i>Az R-73is, csak kb 2km belül fogja csak be az AH-64D-t.</i>

És ezzel mi a baj? A valóságban is igen kicsi az IR "keresztmetszete" a heliknek. A 2008-ban itt járt ANG-s F-15 gépek AIM-9X-szel nem voltak képesek forró földháttérben befogni a Mi-24 helijeinket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Repül valaki a Su-25T-el? ezek szerint nálatok nem jelentkezett a kampány során az általam korábban említett probléma.

Van egy másik kérdésem is, hogy a su-25t-el, hogy lehet hatékonyan leszedni egy helikoptert?
Próbálkoztam többféle szögbõl rá repülni, R-73-al, és Vikhr-el egyaránt, de mire befogná a rendszer és lõhetnék rá, addigra simán leszed gépágyúval. Az R-73is, csak kb 2km belül fogja csak be az AH-64D-t.
itt van az options.lua file-om

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Az options.lua tartalmát másold már be ide.
köszönöm az eddigi segítséget,de arra jöttem rá,hogy bármit is változtatok az adatokon,semmi nem változik.elmentettem az eredeti lua file-okat,és ma vissza raktam õket.a kép ugyan az maradt,amit linkeltem is,pedig az eredeti lua file-okban semmilyen adat nincs,csak egy rövid beírás a sorokba,hogy mit kellene oda írni.

_ = function(p) return p; end;
name = _('Camera + LMFCD(on right side)');
Description = 'Left MFCD on the right and camera on the center'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = screen.width / 2;
height = screen.height;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = screen.aspect / 2;
}
}

LEFT_MFCD =
{
x = screen.width / 2;
y = 0;
width = screen.width / 2;
height = screen.height;
}

UIMainView = Viewports.Center

ez az eredeti "camera,plusz bal mfd a jobb oldalon" lua file.ezt így ahogy van,vissza másoltam,és semmi nem történt,a kép ugyan az maradt.most már tényleg nem tudom,mi az istent állítsak.de ahogy láttam,ha feljebb tudnám vinni az 1024X768-as monitor felbontását a képernyõfelbontás menüben,akkor javulna a helyzet.de annál meg ez a maximum.

HungaroJET
A bombákról nem tudok semmit Molni, a MiG-29 és a többi régi CMD gépekrõl ugyancsak nincs infó, de remélhetõleg felújítják a "poros" medelleket.
Az F-18C pedig közel sincs készen, de ne felejtsétek az FC3 beharangozása után a következõ bejelentés már csak a "US fixed wing jet"-re vár 😄 A DCS:Hornet egyre biztosabbnak látszik.😉
Nevadáról tudunk. Ott a nagy kérdés a "mikor".
Szóval az 5 pontból eddig 4 már fel lett fedve:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=81589

Ja, komplett "csontozatot" csináltak az F-18C szárnyaknak: 8-8 helyen hajlik <#wow2>

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
A bombák szabadesésének modellezésérõl tudtok valamit? Számol / modellez véletlenszerû hatásokat azon kívül, hogy random lehet a szélerõsség a zuhanás alatt?

A jó öreg Mig-29? Ott is várható hasonló fejlõdés? Vagy ez csak az F-18 kiváltsága lesz?
HungaroJET
Most tuningolom fel az F-18C modellt és javítom a hibákat, ozt véletlenül "beleakadtam". <#vigyor4>
Lehet, hogy most már tényleg kéne néhány videót is csinálnom ? <#vigyor5>

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Ezt hol láttad? Van kép/videó?

HungaroJET
Wazze, bexarok <#wow1> Még a belsõ pilon is megcsavarodik a terhelésre <#finom>

HAVE A BANDIT DAY !

A DCS word-ben található Su-25t kampányt lerepültétek? (Oil war)
Nekem olyan gondom van vele, hogy gyakran elõfordul az, hogy a célpontok a saját csapataim jármûvei, ill olyan helyek, területek, ahol nincs is semmi. Így aztán lõhetek én rá, nem lesz eredménye.
HungaroJET
Jack-nek üzenem, hogy kezdhet örülni (és persze mindenki más is), mert csak most vettem észre, hogy az új F-18C modellhez (bár még hiányoznak a LOD modellek és van még bõven hiba és hiányosság is) szóval van Wing - Flex animáció ! ! ! (szárny meghajlás G terhelés függvényében)
Szerintetek ez mit jelent ? 😄
Én úgy gondolom nem kell hozzá nagy tehetség, hogy "jövõbe látó" legyen az ember 😉

Azt hiszem a másik megérzésem is egyre inkább valósággá válik:
azért (is) késik az FC3, mert a rep.hordozót és a hozzá való "feature" -eket pofozzák: katapultok, "térdelés", gyorsulás, fékezõdrótok, liftek, stb. 😊
Remélhetõleg 😉

HAVE A BANDIT DAY !

Ez így olyan mintha maga a kabin nem is 1366 lenne hanem kevesebb mondjuk 1280...

Amit még érdemes tudni, hogy az MFD -k méretét 512 nél nagyobbra úgy vélem nem érdemes venni, mert a fölött már a textúra minõsége láthatóan romlik.

Próbáld meg ezt esetleg:

name = _('gsg16 ');
Description = 'gsg16'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1366;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.7;
}
}

LEFT_MFCD =
{
x = 1878;
y = 0;
width = 512;
height = 512;
}

sajnos ugyan az az eredmény.

macleody
És az users/neved/saved games/dcs/config/options.lua fájlban írd át a height értéket 2390-re, a width értékét 768-ra, az aspect-et 3.11-re.
macleody
Próbáld meg ezt.

name = _('gsg16 ');
Description = 'gsg16'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1366;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.7;
}
}

LEFT_MFCD =
{
x = 1367;
y = 0;
width = 1024;
height = 768;
}

kipróbáltam minden féle-fajta beállítást úgy,hogy átírogattam azokat a beállításokat,amiket ide linkeltél de a képen látható képernyõ felosztás nem változott.

a sötét rész,a másik monitoron a maradék mfd

azt már sikerült elérnem,hogy felcserélõdjenek a képernyõk,ennek a beállításával:Camera+LMFCD(on right side). de az mfd még mindig belóg a fõképbe

drámai fordulatot vettek a dolgok,sikerült végre megosztani,köszönöm!<#worship><#worship><#worship>
annyi a gond már csak,hogy a kettes képernyõt használja fõképernyõnek,vagyis az mfd a fõ képernyõn van,a játék meg a kettesen,és egy része a fõképernyõn

A fontos dolgok:

A játéknak ablakban kell futnia, a felbontásnak pedig a két monitor teljes felbontását kell tartalmaznia, tehát neked 2390x768.

Itt egy file! Ezt a "DCS telepítési könyvtár\Config\MonitorSetup" -ba kell betenned, és ki tudod majd választani.

Elvileg mûködnie kéne, ha nem szólj és gyökölök tovább! 😊
a fõ monitornak 1366X768 a felbontása,a kettesnek 1024X768.csak a bal MFCD raknám rá ki,ha lehet teljes képernyõ méretben,vagyis 1024X768-ban.és a kettes monitor a fõ monitor jobb oldalán van a képernyõ beállításoknál.

Noh akkor két kérdés:

Elég csak az egyik MFD vagy mindkettõ kell, valamint mekkora a két monitor felbontása, külön külön.

Jah bónusz kérdés, a fõ monitorhoz képest merre van a másodlagos ahol az mfd -t szeretnéd látni?
Akkor szabdald szét a monitorod,máris megvan a többképernyõ...<#mf1>

Ka-50

Urak!
várom bárki segítségét,mert már a baltát is ide készítettem a gép mellé,arra az esetre,ha nem tudnám a közeljövõben összehozni

Caterpillar! elsõdlegesen tied a megtisztelõ feladat... de ha kell én is tudok szolgálni vele - megjegyzés: nekem a bal és jobb oldali mfcd volt kitéve, egymás mellé...

Nem nehéz megcsinálni! Most munkában vagyok ,de ha hazaérek és addig nem írja le senki én szívesen odaadom a lua file -t is akár! 😊
Üdv!
van valakinek ötlete arról,hogy lehet két monitort használni az A10-ben?a bal MFCD-t szeretném külön monitorra rakni,de nem nagyon sikerül.két napja küzdök vele.ED fórumot olvasom ez ügyben,de még nem jutottam elõbre

Szerintem elég jelentõsen, hisz Jack már megcsinálta az összes régi skinjét az új modellre...
Jól van na, álmodozni csak lehet, nem? =)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Helikoptereket is fejleszthetnének..Mi-28,KA-52,AH-64...lenne rá igény.

Ka-50

Reaper
Remélem a késõbbiekben portolják majd az Intrudert, és megcsinálják a Crusadert is. Amúgy én bírom a Corsair II-t is..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Én lottó ötöst szeretnék... 😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

azért ennyire ne rugaszkodjunk el a realitásoktól!amit Te szeretnél,az csak városi legenda,esetleg délibáb.

Részemrõl hibamentes mûködésre lenne igény...

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Messerschmitt Bf 109
AH–64 Apache
Mi–24D
szintén kívánság lista.

F-4
Su-22
F/A-18 (tökmind1 melyik)
F-15C -tõl felfelé akármi...
Super Etendard
Kívánságlista van szép számmal! 😄
Molnibalage
Én egy F-111F-ért tudnék ölni, mint állat, de az F-111D sem lenne semmi.

Valószínûleg ha DCS modul akkor nem csak a külsö 3D modell, hanem a teljes gép. Igazából reális is lehetne, hiszen régi, se AESA, se SAR, se semmi, bár SAR már megoldott mint tudjuk Becz Laci videójából... 😊

Nekem várós! 😊
Molnibalage
Ez csak 3D modell lesz?

Sanyo
Nem tudom volt-e már, DCS: A-7E/D Corsair II.

www.pcpilot.hu

Hová küldjem?
A privát üzenet tegnap nem jött össze.
Gondolom EZT az oldalt ismered, de azért hátha...

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Ah, köszi <#worship>
Az jó lenne <#hamm>

HAVE A BANDIT DAY !

Van egy orosz nyelvû aerodinamikai leírás a MIG-29-esrõl, grafikonokkal.
32Mb. Ha nincs meg, elküldöm e-mailen.
HungaroJET
Üdv Mindenkinek !
Tudnátok küldeni adatokat, táblázatokat, modern hangsebesség fölötti gépekrõl ?
Valami ilyesmi kéne: "orsózási szögsebesség a repülési sebesség függvényében "
Anno, mikor Szatyival dumáltunk errõl, Õ azt mondta, hogy a sebességgel egyenes arányban növekszik a orsózási "hajlandóság" is. (Alba?, MiG-29?)
Viszont néhány az interneten fellelhetõ adat nem ezt látszik alátámasztani, és sajnos a Lomac/FC2/DCSW-ben is a programozás szerint gyorsan leesik az orsózási szögsebesség már Mach 1 elõtt, a fölött pedig brutálisan.
Olyan is volt (már nem emlékszem melyik géppel), de 2-3 Mach körül (miközben gyorsult a gép) totál lelassul, megállt, majd megfordult az orsózás ! ! !
Szóval csak ehhez a "szösszenethez", jelenséghez szeretnék adatokat gyûjteni.
Egy NASA F-16 már van: de csak Mach 1-ig van grafikon. Messzemenõ következtetéseket nem akarok levonni csak ebbõl - ráadásul nem is veszem készpénznek a dezinformációt 😄 - ezért kéne több adat. PDF, grafikonok, vagy csak említés könyvekben, weboldalakon, leírásokból, útmutatókból, kézikönyvekbõl 😊
Elõre is köszönöm !

HAVE A BANDIT DAY !

na igen.nem egy multiszerveren elõfordult már velem,hogy A10C-vel elkezdtem gépágyúzni,és vagy megállt pár másodpercre a szerver,kimerevítve a képet,vagy le is állt.vagy,egyszerûen megszakadt a szerverrel a kapcsolat.