Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
kiskorúbézoltán #10385 Ájemdí drájvör fönt, köcce a linket! :)
Nézegettem a szerót de nem láttam rajta senkit a tegnap, bár amúgy se érzem magam kimondottan multiérettnek. Egyelőre legalábbis.
Próbálgatom a heliket, a kamovot már be tudom indítani és nagyjából rá tudom venni arra, hogy kb arrafelé repüljön amerre én szeretném és egy reptéri kifutó mértetű területen le is tudok szállni vele. :)
Minyóval még szarabbul állok, be se tudom indítani fejből, nagy küzdelmek áran megy nagyjából arra amerre szeretném, és egyy reptéren is necces a leszállás törés nélkül.
Huey-val még ennyire se jutottam. De dolgozom rajta, hogy menjen annyira szarul mint a minyó... :D
A-10C-nél kezdem látni a ZIKSZ-52 korlátait, egyszerűen kevés lesz hozzá, komoly kompromisszumokat kell majd kötni forrósegg területén... Warnyún és taposókán elmélkedés elkezdve... Fel/leszállás, mezei repülés alapszinten oké, de nem egyszerű az a madár.
Az amerikai pacival kezdek egyre jobb viszonyban lenni, gyakorláskép Sztrela-1-esekre vadászok, egyet mindig sikerül elkapni, de max kettőt szedtem ki eddig, Meglepő, hogy az első bekapott raksit gyakran túléli a gép, sokszor még a második után is van esély hasratenni, bár ott már nagyon könnyen törik.
A két új lakó közül Dórival még épp csak szemezgetünk, a Sabre-t már meg is mertem szólítani.
Az FC3 meg a Su-25T... Nekem fáj a legjobban hidd el, de a rendesen kidolgozott gépek után olyannyira kezdetlegesnek tűnnek... 25T-vel pár óra után simán menne úgy mint bármelyik kezdőnek, de valahogy nem tudom rávenni magam. Talán majd egyszer nosztalgiázni. Az új cuccok annyival komolyabbak, hogy egyelőre engem teljesen lenyűgözött a fényes jövő. 15 dolcsieuróvagybármiért meg simán megveszek minden ami megüti a szintet, eddig nem csalódtam egyikben se. Amíg bagóztam hetente pöffentettem el ennyi pénzt, ma kb 3-4 nap lenne, akkor már inkább valami újabb virtuális repcsi. :)