Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A baromi nagy erõforrás, számítási igény miatt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nagyon állat!!mikor adják ki,lehet már tudni.istenem,egy-egy ilyen támadás miatt mennyi szerver lefagyás lesz majd.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nem vagyok egy Mig-21 rajongó, de ez enyhén szólva is brutálisan jó!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Komoly! 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nincs
A Su-25T a kabinban van valahol visszajelzés a chaff and flares számáról.
Reaper
Modernizált Szu-25SZM...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nem épp DCS kérdés,de ez a HUD most mely Su-25 tipusé? Mert a lonciban valahogy nem így néz ki.

http://www.youtube.com/watch?v=bOPhJE9rfJs
Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bögyörő
A képeket nézve nekem van egy olyan érzésem hogy ez az EDGE igazából a korábbi engine feljavitása, mint amikor a Black Shark-ot csinálták akkor is azt mondták hogy új engine lessz de csak a régi felújitása volt. De az se lenne baj ha csak javitott lenne ha végre kijavitanának pár nagyon régi hibát.

Ajajajjajaj... 😄 Most nem tudom, hogy ez jó hír, vagy rossz... 😄D

www.smart-bus.hu

Itt az egész fórum topic:

Official updates
Kép van róla:

EDe fórum

Idei fórum
Molnibalage
Oké, de hogy néz ki, mid tud majd, lesz hatása a fizikai modellezésre, stb. Van már róla akár egy kép is kiadva?

Mivel 12 év alatt nem sikerült egy particle enginet írni és normális hang bitrátá beálltani, ez mikorra készül el? 😊

HungaroJET
~ Eagle Dynamics Graphic Engine

HAVE A BANDIT DAY !

Ha minden igaz, az új grafikus motor lesz a DCS alatt... MAJD! 😄
Molnibalage
Mi az az EDGE?

HungaroJET
Az EDGE-rõl csak annyit, hogy mint tudjátok azt EDe fejleszti. A régi 3as party Nevada Team pedig gyakorlatilag feloszlott, miután kiadták a Varacskos bétát Nevada ígéretével (jóformán csak LuckyBob dolgozgat az ügyön jelenleg), viszont hogy EDe ne legyen megint xarban az ígéretei miatt, "átvette" Nevadát és az EDGE csak utána jött képbe, hogy egyrészt kezelni tudja a hatalmas térképet, másrészt hogy a teljes földgolyó modellezhetõ/lefedhetõ legyen (mint FSX-ben).

Egy másik "hivatalos" bejelentés EDe Yo-Yo-tól: hamarosan érkezik a P-51B kétféle verzióban: V1650-3 és V1650-7 motorkkal ! A P-51B modell már régóta a Shapes könyvtárban van - ez csak egy LOD modell nem a végleges kidolgozott fõ-modell, ráadásul skin sincs hozzá. (A P-51D festés majdnem használható, de nem ugyanaz, ezért rengeteg helyen pontatlan - más textúra koordinátákat használ)

Yo-Yo: 2xP-51B

HAVE A BANDIT DAY !

Elvileg és itt tényleg ELVILEG ehhez is készül ugye az EDGE, amit a Nevada fog prezentálni, az már egy új grafikus motor, reméljük dx11 támogatással, ami igencsak gyorsítaná a motor sebességét, és átterhelné a vga -ra. 😊
Sanyo
Nekem is tetszik, mert egyre többet tud, de valahol elérik azt a határt, ami után bõdületesen nehéz lesz továbbfejlõdni.

A Cliffs of Dover talán jó példa, kiadtak egy lényegében alfaverziós játékot, aminek a teljes grafikus rendszerét újraírták kb. másfél év alatt. Sokkal elõremutatóbb a DCS-nél, kérdés hogy lesz-e elég erejük és pénzügyi forrásuk folytatni.

www.pcpilot.hu

Nem átgondolt a rendszer, de maradjunk annyiban, most egészen jó irányba halad a dolog!
Molnibalage
Pontosan errõl beszélek. Fossák a gyönyörûszép 3D modelleket, de egy 10+ éve elavult füsteffekt és szar hangfájl sokszor játszhatatlanná teszi az egészet. Röhej.

Teljesen egyetértek, hogy számolja e azt nem tudom, de ott van.. 😊
Kíváncsi leszek az EDGE mit fog tudni...
Sanyo
A véleményem továbbra is az, hogy a jó öreg Lock On motor kiegészítése és az új képességek hozzáadása valamennyire szinten tartja, de elavult. Még mindig számolja a vizet a talajszint alatt?

www.pcpilot.hu

A modellekkel nincs baj, a robbanás az amit nem bír szegényke...
A mai videó kártyák elképesztõ mennyiségû poligont képesek kiszámolni erõbõl is akár, de mivel annál intelligensebbek ezért csak a töredékére van szükség a számítási teljesítménynek. Ellenben ha valami el van baxarintva akkor azzal ezek a "dögök" se tudnak mit kezdeni. 😊
Molnibalage
A sok hi-poly 3D modell helyett talán tényleg nem ártana olyan bitrátás rádiózás meg olyan füseffekt, ami nem fekteti kétvállra a gépedet...

GaBika6
CBU-nál is akad, valamint a nem irányított rakéták is hasonlót produkálnak... <#sir>
Amit még észrevettem ,hogy a-10c-nél a nem irányított raksival szinte képtelenség kivégezni egy tankot. Ha eltalálom, akkor sárgára változik a füst egy pontban, de olyan mintha nem sérülne a tank.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Valószínûleg azért mert nem akarták erre pazarolni az erõforrást... Attól még sajnos nagyon messze vagyunk hogy ilyen legyen a füst:

Pedig lehet jobban járnánk vele, mint mondjuk most egy KMGU oldásakor az instant fps 1 -re csökkenésével...
Molnibalage
Nem értem ezt a részt. Több játékban amiben particle effekt néven fut ez-az, simán átmegy a füst a 3D modellen is...

repvez
Nekem már az alap lockon óta nem tetszik ez a megoldás.Mikor indul a rakéta (bármilyen fajta)akkor egy hatalmas lapos kúp a láng, majd ahogy nö a sevessége ugy szükül össze.
Ennél már tényleg az is jobb amit Hungaro javasolt, hogy alig legyen a rakéta átmérõjénél nagyobb .

Persze a végleges megoldás az lenne mént régebben irtuk, ha részecske modelt használna a füst és a láng igy csak egy ütközésvizsgálat lenne, hogy min nem tud átmenni.
ha nem lenne lelassítva a videó,senki nem vette volna észre,hogy a konténeren átmegy a csóva

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Az még rosszabbul nézne ki.

HungaroJET
Szerintem megoldható lenne. Elég egyszerûen, mégpedig úgy, hogy csak akkor jelenjen meg a csóva, ha már kijött a raksi a konténerbõl.
Persze lehetne tovább javítani a dolgot úgy is, hogy azonnal legyen csóva (ahogy most is) de amíg a raksi ki nem jön teljesen a konténerbõl addig csak egy keskeny - raksi átmérõjû - csóva látszódjon. Ha kijött - kb 0.1 mp - akkor nyílhatnak a stab. szárnyak és jöhet a normál csóva, de ezt nem MiG-21 szinten, hanem DCSW szinten kell majd megvariálni.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Pontosan, szeritnem nem éri meg. Nekem már ez a szint is ûberfasza.

Bögyörő
Én is pont ezen gondolkoztam a videó nézése közben, és szerintem megoldható lenne, ha alapból nem is de mostanában elég sok mindent módositanak hogy az új dolgok müködni tudjanak igy talán erre is tudnának megoldást, a kérdés hogy érdemes lenne.
Most ha jól gondolom egy kúp alaku modelbõl és texturából áll a láng ezért megy mindenen át, viszont igy alig számol útána a program, ha viszont kéne számolnia min mehet át min nem az már elég gépigényes dolog lehet, és azért a pár tized másodpercig mig a gép közelében van a rakéta nem biztos hogy megéri.

Molnibalage
Lehet, hogy a kód nem tud mit kezdeni ezzel a jelenséggel.

Molnibalage

Vélemény?

repvez
REmélem azért azon még lehet változtatni,hogy a lángcsóva és a füst ne menjen át a géptesten meg a blokkon , és talán a láng lehetne sárgább,de azon kivül le a kalappal nagyon jó lesz .
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Caterpillar Írtam privátot. 😊

LeonSilver
Ámberek. X-52pro eladodó.
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jah értem, ha bármit fel lehet rakni, akkor szerintem a Su-25T vihetne atombombát is, sõt szerintem az még sokkal jobb lenne, ha AIM-54 -et tennénk rá, NYOLCAT! és 25000M -en B-52-re lõnénk vele! <#gonosz1>

Komolyan mondom, és akkor csodálkoznak egyesek, hogy az összes server jelszavas. Pontosan az ilyen mentalitás miatt volt elképesztõen használhatatlan az FC2 -is, "rakjunk mindent mindenre, fel lehet, akkor miért ne?!"

Van teneked egy csöpp realitásérzéked? Tudod mi ez a szoftver egyáltalán? Nem tilthatja meg hogy azt csinálj amit akarsz, ez tény, meg lehet csinálni és mûködik is, ez is tény. De legalább ne híreszteld már hogy hülyeségeket magyarázol.

Lehet bunkózni, lehet bannolni, de attól tartok ebben az esetben nem én vagyok a hülye.... <#shakehead>
Bocs, közben megtaláltam a leírást, így már tárgytalan.
Laci, köszönöm a kérdésemre a választ.
Segítséget kérek.
Tudnátok nekem linkelni egy rövid kis táblázatot, leírás, hogy az orosz repülõgép függesztmények közül, melyik milyen célpont ellen alkalmazható hatásosan.

A rádiózással kapcsolatosan is vannak hiányosságaim, na nem a parancssori F12menûre gondolok, az tiszta, hanem az awacs, afac, és a kísérõ gépek rádió adásaira amikkel kapcsolatban van némi bizonytalanság a részemrõl.

Köszönöm,

A minigun már benne van a játékban és mûködésre lehet bírni.

Fellehet rakni bármit csak kérdés mûködik e.Ne haragudj de az ilyen válaszokra nm vagyok kíváncsi. Ha lehetséges válaszolj a kérdésre, ha nem tudsz ne nyögj be olyat ami nem oda illõ.

<#hehe>

www.smart-bus.hu