Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • InterC
    Köszönjük Sanyo a gyors reagálást ! Szuper vagy !
    Szerintem egyelőre senki ne írjon ED fórumra, hogy Laci már kapott egy kulcsot. Kutter is jól megmondta nekik :D

Egyébként nem azok nyernek, akikre a legtöbben szavaznak, hanem minden szavazat egy esélyt ér amit kalapba tesznek és abból húznak.
    Szóval matematikailag elég, ha másik 3 név szerepel Lacié mellett a kalapban és akkor már nem biztos a nyerés.
    De azért várjuk csak ki a sorsolás végét. Nem esik olyan forrón azt a kását. Cichlidfan is régi "motoros", Ő is ismeri Beczl "munkásságát".
    Még ha az összes új, 1. hozzászólásos szavazókat figyelmen kívül is hagyják, akkor is nagyon szép számban kiálltunk Laci mellett. Szerintem.

Addig is, aki csak tud szavazzon "beczl"-re, még 18 óra van vissza. Ha mégsem nyerne, akkor sem el elkenődnie senkinek sem, ha nem Sanyo jutattat Neki egy kulcsot, akkor megosztottam volna Lacival az enyémet (Indiegogo-s, nem mostani LN-s vásárlás), csak megvártam volna vele a sorsolás végét. Megmutattuk, hogy Mi igenis hiszünk Becz Laciban és amit tettek vele azzal nagyon nem értünk egyet.

...és azért annak is örülhetünk, hogy kijött a MiG-21 végre, mert mi tudjuk, hogy ez a modul Laci nélkül el sem indult volna és most talán Laci is lezárhat egy (rossz) fejezetet az életében és újabb dolgokra koncentrálhat
    Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.21. 12:32:18