Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#smile>#smile>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Kéne egy planar az orrfutó-fény helyére. (majd rá a textúra)
Kéne egy jó/mûködõképes liveries/arg+value leírás, hogy a kinyitott GSF-nél ne legyen mindig utánégetõ textúra (az animáció megoldható/különválasztható).
Ilyen volt FC alatt a .skin fájlokban: pl. F-18 AB is így mûködött.
Készül a leállított hajtómûhöz a létra és takarólemezek/fedelek. (vagy RPM-re kerül, vagy fülketetõhöz animálva - ha megynomod a fülketetõ csukó billentyût akkor elõször eltûnnek a takarók, majd a létra és a féktuskók (pár mp-s késésekkel) és csak ezek után záródik a kabintetõ a megszokott sebességgel)
kb. ennyi - most több nem jut eszembe, pedig volt még néhány
HAVE A BANDIT DAY !
Sok újdonság van benne, amit leírtak a DCS weboldalon, de van olyan is mait nem írtak le. Új még jobb hangok, új Vihkr indítás eljárás(sokkal jobb!), Su-25T-n lézeres rakéták indításnál a bal oldal számolja a becsapódási idõt! stb...
-Shkval bekapcsolás jelentõs FPS leesést eredményezett. Ezen késõbb csiszoltam, de még javítok rajta az egységek lodolásával(59th mod 1.2.0-s változatból bemásoltam)
-Robbanásoknál még mindig keményen beszagatt, szóval visszaraktam a Cluster mod és máris jobb.(ezt miért nem rakják már bele)
-A felrobbant jármûvek nem füstölnek...hiba! talán majd a füst mod segít...amit az elõzõ verzióban használtunk.
-Orosz rádió hangok továbbra sincsenek benne...pedig erre is van remek mod...
-A torony rádiózás megint el lett rontva...Su-25T-nél. Már rég tengelyben vagyok küszöbnél és még mindig az elkapási ponthoz akar küldeni...és nem vált át a rádiózás menüje, hogy kérjek leszállást...
Az autoupdate gondolkoztam. Ha most már így lesz a frissítés, akkor ez sok könnyebbséget eredményez, de a modokat csekkolni kell, hogy nem-e szól bele. Persze tudom, hogy nem kell modot használni, de amíg jó néhány mod a jobb mûködést is eredményezi és hangulatosabbá teszi a szimulátort, addig "szükség" van rá.
Installation:
1. Deactivate your products!
2. Uninstall all previous DCS products prior to versions 1.2.1
3. To be safe, delete \Saved Games\DCS files
4. Install DCS World 1.2.1
5. Install each new DCS module (1.2.1 or latest Beta version)
6. Activate your DCS module(s)!
Nekem is kért új aktiválást csak azután olvastam, hogy deaktiválni kellett volna!
DCS_World 1.2.1
Annyi a varia, hogy az entry.lua-ban ezt kõ csinálni 😉
--make_flyable('MiG-29A', nil, nil, current_mod_path..'/comm.lua')
make_flyable('MiG-29A', current_mod_path..'/comm.lua')
HAVE A BANDIT DAY !
Eddig közepes beálitásokkal játszottam de most minimumon beálitásokkal is nagyon gyengén megy.
Valakinek nincs meg az elõzõ verzió, teljes telepiõje, World+Warhog vagy nem tudjátok honnan tudnám letölteni, hiába keresem mindenhol a www.digitalcombatsimulator.com/ oldalra mutat, ott meg csak a legujabb van.
Sanyo, van itt néhány MiG-31 lövés - ha gondolod és kellenek még képek, akkor használd nyugodtan - akárcsak a többit 😉
a lap alján:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=68538&page=9
Reaper, most mászok bele a röppenõs gépek problémába...
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A BS2-vel én is így jártam
Épp most fejezõdött be a letöltés, de most el kell menjek egy órára, majd utána telepítés és meglátjuk mi jön ki a cuccból 😉
HAVE A BANDIT DAY !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ja, és készen van a modelled Répi 😉
...még tuningolom egy kicsit, (beleraktam a kijavított flaps animációt is) és ha gondolod javíthatok még a repmodellen is, hogy valósághûen orsózzon stb.
(Szatyi is mondta anno, hogy az orsózási szögsebesség hibás - nagyobb sebességeken lassul az orsózás, holott inkább gyorsulnia kellene)
HAVE A BANDIT DAY !
A frissítendõ mappát mindig átneveztem az annak megfelelõ verziószámra, majd utána indítottam az installt, ami automatikusan a régi mappa nevével létrehozott egy új mappát és abba telepített.
Így mindig megmaradt a régi verzió is, és uninstall sem kellett.
Eddig bevált, sosem volt semmiféle gondom ezzel.
Ráadásul az összes korábbi verzió is mûködõképes maradt.
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Amúgy elég furán villog az égõtér mindkét gépnél forszázs üzemmódon...
Két perc alatt rendet rakok. (lehet hogy kevesebb is elég lesz)
Viszont addig nyomhatnátok néhány képet az Afterburner textúrákról F-18 és MiG-31-nél: ezek miatt jobban aggódnék...(nagy sebességnél - akkor nincs Heatblur)
HAVE A BANDIT DAY !
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=94690