• Shirocco
    Nem hát, ahelyett hogy szépen leírnák, mint tegnap vagy tegnapelőtt egyik tag nekem valamit, 2 mondatot írt, de azonnal értettem és tudtam a dolgot, előtte valakitől egymás után megkaptam 3 youtube videót, amiket már réges rég 3 szor is végignéztem, főleg a Német nyelvű dumást, amikből már bocs, de szart se értettem. Utána leírta 2 egyszerű mondatba másvalaki nekem. mellesleg van amire totál magamtól jöttem rá! nem kellett videó, meg feleslegesen is kérdeztem előtte levő nap itt. Másnap a szerkesztő megnyitása után alig 1 órával magam is rájöttem. Mellesleg, igen sok dologban más oldalakon, sorra kértek tanácsokat Tőlem, pl egy bizonyos Chaten, NEM ESETT NEHEZEMRE pár mondatot leírni nekik, sőőt, volt akinek 2 és fél órán keresztül segítettem. Egy bizonyos program volt, amit fel akart telepíteni a gépére. Chaten ennyi ideig mondatonként írtam le neki. MÉGSE esett nehezemre. Mellesleg, lehet van 1-2 tag itt aki olvassa a kérdésem/kérdéseinket, és idiótának meg hülyének tart minket, de azoknak meg annyit mondok, hogy: NEM kell fórumozni vagy beleszólni akkor. Elolvassa aztán ennyi. Ha segíteni nem akar vagy nem tud, akkor ne dumáljon be a másiknak! Elvégre, nem haverok vagyunk, és egyebek, hogy megtehesse! Tesókkal meg családtagokkal lehet! Remélem érthető voltam! Amúgy meg, max kitiltanak innen, vagy még 1-2 másik helyről, de ahogy mindig is mondani szoktam: LESZAROM!