Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gogabi79
hát hidd el,nekemse megy,de én nem eröltetem.annyira nem vágom énse ezt a dolgot

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

boky84
hát én nem tudom hogy ti hogyan csináljátok de nekem sehogy sem akar sikerülni

mindent a leírás alapján csinálok + másolok de semmi

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!

gogabi79
sikerül megcsinálni a potot hogy müködjön az irányjelzöje?

dávid 001
+ magos proci de a bátyám gépe az szoval mind1:D Énis egy hasonló módon csinálom a pályámat olyan 55-60-as évekbeli pályát szeretnék mutatni amit így az évek folyamán picit fejlesztették

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

mi van neked 3? :)
kosz! amint kesz lessz meg osztom :) persze az E516 kivul meg hozza meretezem az 512 es a 514 is. meg meg par traktort is,mik az elozoleg emlitett kornak majd megfelelnek :) meg meg sok mindent,csak idom legyen :)
dávid 001
NEkem 3 van :D de azért hajrá :D

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

meg annyit hozza fuznek,hogy a mezogep pack nagyol jol leoptimalizalt gep csomag,szepek a skinek stb,csupan par apro hiba volt benne,mi elenyeszo,a 280 as szecskazot kidobtam,helyette a packhoz mereteztem a KSK100 szecskazot,es optimalizaltam fps teren.a packban szereplo ifa a tornado fele ifa mega csomaghoz lett atcsinalva,ugyanis meretben realisabbnak talaltam az megapackban szereplo gepket,a zts16245,tul alacsony volt,plussz kapott hatso vilagittast is. az EB770 atrakoval most mar lehet feltolteni az ih vetogepet is.de tovabb mar nem sorolom :),de meg dolgozom rajta. a lenyeg amiert csinalom,hogy egy teljes 70-80as evekbeli gepparkot hozzak letre,bele ertve a terkepet is,meg itt meg jegyeznem,mit mar olvastam egy masik forumokon,hogy sokan kerdezik mennyi az i3d je a mapnak?lenyegtelen,ez ugyanis nem jarul hozza a jatek szaggatasahoz. ennek mapnak az i3d je jelenleg 208mega,minden elkepzelheto funkcio van benne mit eddig szerepelt,szerepelhetett az ls 2011ben.a milk mod tol a bga ig,az egesz map teljesen MP mukodokepes.persze nem art a 4 magos processor ennyi gep egyszerre valo uzemeltetesebnel :)
dávid 001
Szép pack <#taps><#vigyor3>

javitott mezogep pack,es szinten javitott ifa pack es a tobbi szoci,gep,mik a mezogep packhoz vannak meretezve es optimalizalva,persze a teljes gep csomag a kepen nem lathato,es meg amugy is dolgozom rajta :)
boky84
igen eljutott hozzám is
köszönöm mindkettõtöknek

Chris von Bone

Látom hozzád is eljutott a leírásom! :)

Megoldás a következõ: A GE-ben megnyitott modell scenegraph részére lesz szükség. A beimportált belechtung transformgroup-ot kell megkeresni. Föntrõl lefelé számolva nullától indulva kell kiszámolni, hogy hányadik. Tehát pl, ha a 19. transformgroup akkor 18-lesz, ha 23., akkor 22. A Lights, nál az yy-nal nem kell foglalkoznod, az meg van adva modellben. Így pl ha ott van egy szám akkor, akkor a GE-ben vissza tudod keresni, hányadik transformgroup a világítás.

Remélem érthetõ így, de itt egy kép hozzá segédletnek. (A 11-es könyvtárat keressük itt)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

boky84
<lights count="1">
<light1 index="yy" />
</lights>

az yy helyére milyen számot v indexet kell írnom mert erre nemtalálok megoldást a leírásban

boky84
csáo vezérek

érdeklõdnék hogy csak simán számoljak lefelé 0-1-2-3 stb
a beleuchtung v3 szerkesztésénél vagy hogy?

és még egy kérdéssel fordulnék hozzátok
GE/Attributes/Id után lévõ szám az fontos lehet nekem?
mert mikor rákatt a villany cuccra scenegraph-ba akk Id 187 EZ mit jelent?
vagy ne foglalkozzak vele és csak számoljak lefelé?

boky84
köszönöm
megkaptam a szükséges cuccokat
még most nekiállok ennek az agráripari merényletnek
hátha sikerül

dávid 001
Jó8 fórumozók!

gogabi79
én ennek már délelöt ota nézek utána de nem találtam még rá a megoldására.demég keresem

gogabi79
el küldöm neki azt persze!

dávid 001
Én írok neked de nemtudom hogy lehet megcsinálni:S

boky84
hidd el hogy magas ez nekem
anno volt egy mod amiben sven777b-nek az eredeti német v angol beépítési útmutatója pdf formátumban benne volt csak a szórakozott agyammal nem jegyeztem meg hogy melyik volt az a mod és nem találom azóta se
asszem hogy egy kombájn asztalszállító kocsijában láttam

am ez a beépítési mód megvan nekem is csak sose sikerül

remélem ls2012-ben már minden gépben alap lessz

Chris von Bone
kérd el gogabitól azt a fájlt amit küldtem neki abban minden le van írva, és minden meg van hozzá

(amúgy nem jól adtad meg az elérési utakat, azért nem mûködik...)

köszi
Bocs, véletlen kétszer adtam meg ugyanazt a linket.
Tehát a javított link.

Burgonya mod

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Itt egy pótkocsi, ami burgonya, cukorrépa szállítására egyaránt alkalmas, ráadásul mosható!
NEM próbáltam, csak rákerestem neked, így ha véletlen nem megy ne engem okolj.

Burgonyaszállító pótkocsi

Ha véletlen nem lenne jó, akkor itt egy komplett burgonya mod, amiben szintén vagy pótkocsi.

Burgonya mod

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

sziasztok tud nekem valaki olyan potot vagy konténeres szállitot amibe a krlumpliszedöt lehet üriteni ?
boky84
bemásoltam én mindent mindenhova
de eddig két fajta végeredményt kaptam:
1: meg se jelent a gép a boltban
2: állandóan világítottak a lámpák
egyszer sikerült eljutnom odáig hogy villogott mindkét féklámpa ha balra indexeltem

szóval ez nem nekem való ezekszerint
azért köszi

am szerintem ezeket a számokat rontom el állandóan amit utána kell írdi vagy valami hasonlót

Chris von Bone
nem akartam célozgatni semmire, csak közöltem, hogy ott a kérdéseidre tutira tudnak választ adni a készítõk, akik szintén segítõkészek

talloli
Gondoltam, itt meg a segítõkész felhasználók, sok tapasztalattal.
De vettem a "lapot"! Köszi!

Chris von Bone
a mappal kapcsolatos kérdéseidet tedd fel a LS Multi Team oldalon mivel ott vannak a map készítõi...

talloli
Az õrtermelõ barátok mappal lesre futottam. segítség nélkül nem jövök rá dolgokra, és sok órai játék után a gép is kiakad. Sajnálom, mert nagyon jó kis pálya lenne.
Tud valaki ajánlani egy hasonlóan jó mappot?

tamás98
nem..

MAN TGA D20

Helló.
A Platina Ls2011 már kapható Magyarországon??
Chris von Bone
persze! Vedd meg boltba és már magyar is lesz! (vagy tölts le egy magyar verziót!)

sziasztok! magyaritás van e már erre a játékra?

Chris von Bone
megvan

gogabi79
vegyél fel [email protected] és ott majd segitek abban

gogabi79
Közlekedési utakban tudok segiteni neked.

Chris von Bone
Ha elmondja valaki hogyan kell a mapon kölekedési utakat szerkeszteni, meg az i3d-t tömöríteni, akkor elmondom... (ha már mindenki így mûködik...)

gogabi79
merthogy?

Segitene valaki létszives fontos lenne!!!
Chris von Bone
Majdnem, de nem egészen! :)

Sziasztok mit kell micsálni hogy a kukoricának legyen sora hogy ne öszevisza legyen hanem szépen sorban köszönöm a segitséget!!!
dávid 001
Nem arra mondtam :D hanem az eredeti vagyis a mezõgépest nemszabad nehogy valami felháborodás történyen szoval semmi gond nincs mert ezzek leggálisak szoval bocs ha férreértettél:D

gogabi79
Nyugodj meg,semmi rosszat nem csináltál,és jol linkelted be a weimarokat is!.

:)
Errõl meg voltam gyõzõdve:)

Én is meglestem a gépeket mielõtt belinkeltem, egyrészt az esetleges szerzõi jogsértések elkerülése, másrészt a tisztességes közzététel végett!

gogabi79
szoval ha ezta lightaddon dolgot be teszed mondjuk a potkocsinak az anyagához,és a leirásban követed,hogy ezt pl gép/pót.xml-be ->

<lightsaddon lightsStayOn="false">
<light type="dirLeft" index="17" />
<light type="dirRight" index="18" />
<light type="brake" index="19" />
</lightsaddon>
--------------------------------------------------------------------
modDesc.xml-be ->
<l10n>
<text name="BEL3LEFT">
<de>Blinker links</de>
<en>left turnlights</en>
</text>
<text name="BEL3RIGHT">
<de>Blinker rechts</de>
<en>right turnlights</en>
</text>
<text name="BEL3WARN">
<de>Warnblinker</de>
<en>hazard lights</en>
</text>
</l10n>

<specializations>
<specialization name="beleuchtung" className="BEL3" filename="beleuchtungV3.lua"/>
</specializations>

<vehicleTypes>
<specialization name="beleuchtung" />
</type>
</vehicleTypes>

<inputBindings>
<input name="BEL3LEFT" key1="KEY_KP_1" button="" />
<input name="BEL3WARN" key1="KEY_KP_2" button="" />
<input name="BEL3RIGHT" key1="KEY_KP_3" button="" />
</inputBindings>

ezt pedig a másikba másolod,majd giants editorban,a fényeket a helyükre teszed,akkor jó.igen ám csak aza bibi,hogy igy az irányjelzõ texturája tök fehér lesz mentés után.mert még valahol át kellene irni,hogy jolegyen,de még énse tudtam megcsinálni

gogabi79
Nyugalom!.Én azta sárga,és zöld wimart már elenöriztem,és semmi gond!.

ENGEM?????
Miért jelentene fel engem bárki is??
Direkt leírtam, (#5723 hsz.)hogy nem az a gép van belinkelve, amit "mtz 82 zts" fórumozó társunk kért, vagyis nem a Mezõgép kiegészítõbõl való T174/2 géprõl, hanem egy mindenki számára elérhetõ, teljes mértékben ingyenes fórumon megtalálható kiegészítõrõl van szó.

Katt a linkekre, és Te magad is láthatod :)

Gondolod, hogy belinkelek egy warez cuccot, majd utána kihangsúlyozom, hogy támogatom egy warezmentes oldal mûködését, ráadásul teszem ezt úgy, hogy közben egy olyan hsz-re is válaszolok, ami pont a legális mûködést favorizálja???? :)

Szerintem valamit félreérthettél, vagy nem úgy írtad le ahogy gondoltad, de kérlek gondold át az ilyen kijelentéseket, hogy feljelentenek valakit azért, mert segítségként belinkel egy teljesen legális, ráadásul ingyenes cuccot :)

boky84
Na egyenlõre maradok nyugton
én akárhogy próbálkozom betenni a gépekbe nem sikerül
na mindegy ami nem megy azt nem szabad erõltetni
azért köszönöm

dávid 001
Ez annak köszönhetõ aki trágár módon beszél vagy valakit piszkál töröljük