| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Shirocco #9556 Sziasztok.
Van egy újabb gondom! :( Letettem egy boltot 1 négyzetbe, meg utakat. Tettem a bejáratok elé asphalt-ot, épp hogy de nem tudom elmenteni újra úgy, hogy az asphalt (aszfalt) is ottmaradjon, Plusz, töröltem földet, amin volt 10 féle termelhető, minta vetés, meg 3 féle fából 1-1 picike sor, amibe 3-3 fa volt összesen. Az alapon is megvan ez a vetésrészlet, vagyis már alapban így töltöttem le. De mint írtam kb 10 szerre le tudtam menteni egy asztalon elhelyezett mappába, most meg már nem engedi! van egy izé, amiben 100% ot ír grass-ra, de ha aszfaltozok kicsit az csökken stb. de ezt szerintem tudjátok mi. szal az jelenleg 102 volt az imént. Azt tudom, hogy csak 4 texturát tudok elhelyezni egy-egy négyzetbe, de azt nem tudom, hogy az utak texturája is bele e számolódik, nah meg a házé ami benne van. Mit tanácsoltok?
az út pack linkjét pedig nagyon szépen köszönöm! :) szuperül néz ki már úgy is, ahogy a képen látni. :)
Shiro.