| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Shirocco #9507 Sziasztok!
Új vagyok, ezért előre bocs ha valamit nem jól csinálok. Pl nem tudom mit jelent az hogy, "Warez".
Ami miatt viszont kénytelen voltam egy ilyen Fórumba regisztrálni az az, hogy nem tudom, hogy tudok a térkép szerkesztés közben, függőlegesen, vagyis, az Ég felé eltávolodni a "Földtől", hogy nagyobb területet tudjak látni a Földből, és rendesen le tudjam tenni az utakat, épületeket, stb. 2 hosszabb, 2 sávos út részletet, és egy T elágazást le tudtam nagy nehezen így tenni, de tovább nem tudok menni, mert azt sem tudom, milyen irányba áll az út. Vagyis, nem, úgymond X alakban, a térkép egyik sarkától a másikig, vagy össze vissza szeretnék építeni. Emellett, azt sem igen látom, hogy rendesen illeszkedik e egymáshoz a 2 Út darab amit beillesztettem. Az oké már, hogy körbe tudjak fordulni, vagy épp vízszintesből, függőlegesbe tudjak állni, de eltávolodni nem tudtam sehogy. Össze- vissza pedig, nem akarok minden gombot nyomkodni, mert a nyavaja tudja hogy mit nyomhatok úgy el a gépen, vagy épp a szerkesztőben.
Várom a választ, elsősorban privi üzin, mert addig is, próbálkozok a szituval. Amúgy, ez egy 10 növénnyel már ellátott térkép, amit így töltöttem le, hogy csak alakítani kelljen, (domborzatok, stb).
Sajna nem tudok angolul. De lehet, hogy megpróbálkozom azzal, hogy minden egyes szót leírok Wordbe, és mellé, odaírom a magyar megfelelőjét.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: Shiro.