23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9299 De jó!!!!!Holnap után tudok felrakni képet meg linket. -
#9298 Nem olyan könnyű ám te gyerek :D én próbáltam de semmi :S -
#9297 Lehet hogy megtudnám csinálni,de kellene a porzásos link. -
#9296 erre választ nem tudok adni én még nem jártam így...
#9293 csak az esetben nem baj ha sikerül amit szeretnél akkor kérhetnék belőle egy példányt? Meg ah valaki tudna vagy vállalna a géphez a porzást megcsinálni az jelezze volna pár masina amin szerintem jól nézne ki hoyg porzik... -
Ben66 #9295 jól néz ki:D -
#9294 Engem is érdekel de azt hogyan lehet kiküszöbölni hogy amikor a rába fordul akkor a kerekek ne forduljanak el + kövesék a gépet? -
#9293 talán attól függ ha nem lenne baj ha meghackelném. hátha megtudnám csinálni benne a talajkövetést:D -
#9292 Érdekel! -
Esetleg valakit ez a rába érdekel ? választható kerekei vannak ,mozog hidrolika hátul ... -
Ben66 #9290 traktorosbence neked megy a map???
mert nekem csak a 3 teherautó -
#9289 Kösz hogy megosztottad! -
Modell:ls2009
Convert:David001
Használható a villogó alapból koszos jól belehet fogni a munkára!
letöltés! -
#9287 mondjuk ha egy nevet tudsz hoyg kinek a képe akkor már következtetni lehet.... -
#9286 A map úgy tudom vip,de a nevét nem tudom,mert az mtz az vip szóval arra következtetek hogy a pálya vip -
#9285 Hát ez jó kis map, vagy nagy nem tudom -
kiscékus #9284 Köszönöm a JD már megvan már szántot is 3 percet csak a map hiányzik! -
#9283 igene z az amit le lehet tölteni ha volna hozzá működő link......S -
#9282 Ezt szerintem le lehet tölteni az lsportalon.Jd 7930-as. -
#9281 jd 7930 v5 -
#9280 nos a jd neve 7930 rowcomp azt hiszem a mapot sajnos ennyiből nem tudom megmondani ... -
kiscékus #9279 Esetleg ezt a JD-nek a nevét megtudja valaki adni és a MAP-ét ksöznöm szépen!
Nem link kell csak név!!
Remélem nem kérek sokat!!
-
#9278 -
#9277 2nap kitiltás -
#9276 Én egy lexiont nézek de ott is gebasz van szóval azt még meg is kell írni vagyis a scrip-tet,a haverom olyat tud az elégé vágja ezt! -
#9275 hát igen mondjuk nekem valamiért a kombik nem jönnek össze sosem hoyg sikerüljön átrakni szerintem ott is a scrip zavar be :S pedig anno voltak jó kis megák csinálva a 09-be...Esetleg ha azt valaki átdobná akkor igényt tartanék egy példányra!!!! -
#9274 Az nem jó :S Nekem az ilyen gépek bőven elegek! Amit nem csináltak meg 11be azt leszedem teszek rá új skint(csak kobvertáló kell) És picit alakítok rajta és ennyi :D -
#9273 bizony ez így van de van olyan gép ami srcipt miatt is működni fog csak kegyetlenül fog akadni a játék amikor megveszed az adott gépet... -
Na sikerült átrakni egy gépet :) Amiben nincs script azt könnyű átrakni :)
Ha igény van rá megosztom! -
#9271 jó kis leírás csak azt már ha jól láttam nem írja le hogyha a gépnek a scripje nem jó hogy kell újat tenni vagy esetleg késziteni hozzá...:S De amúgy én is ez a fajta leírás alapján szoktam dolgozni.... -
#9270 Viszont erre azt mondom,hogy Dávidnaksem szabad,ha még joba is vagyunk.Mint,rám,vagy másokra,örá is vonatkozik a szabályzat betartása!.Ami a büntit illeti,azt még ki találom,mi legyen! -
#9269 #9253Köszönöm,hogy szoltál!.Viszont az még azért maradt,mert nem néztem bele,hogy az mi is.De töröltem:)és köszönöm,hogy szoltál -
#9268 Tévedés! Attól hogy gabi haverom ugyanúgy néz rám, sg-t illetve -
#9267 de a törlésből ezt sme hagyjad ki...#9253 mert ez a link is warezra utal... -
#9266 de azért egy kis bünti is járna érte legalább is szerintem... Bár ahogy észre vettem ti elég jóba vagytok egymással szóval neki itt majdnem mindent szabad... -
#9265 Tudod az elöbb ép volt egykis dolgom,és aztán itt végig olvasgattam,és töröltemis ami warez!! -
#9264 Videó beillesztése,jó az,csak tudni kel be tenni -
#9263 gabi gratulálok ha ezt hagyod csak simán hogy warez fórum legyen akkor hajrá... tényleg látszik hogy semmi szín vonal sincs -
#9262 Végre! -
#9261 Lusta voltam! XD De ezért úgyse lesz semmi mert csak beraktam a a 2012-tőt és kérte a letöltési linket azt meg beraktam enyi -
#9260 ls 2009 ből,hogy lehet átírni modot 2011 be
LETÖLTÉS! A LEÍRÁSA!