• zorba3333
    Köszönjük a linket :)
    Nem tudom mikor adták ki, mindenesetre eddig én még nem találkoztam vele, ezért nekem teljesen új ez a map.

Nagyon szép, és részletes térkép, igazi játékélménnyel.
    Gondosan válogatott géppark, gazdagon objektumozott telephely, új látványelemek, hangulatos táj, változatos talaj menti növényzet, eltérő méretű földek, és nem utolsó sorban akadásmentes futás jellemzi.

Gratula a készítőknek a kiváló munkájukért.
    Tetszetős az új BGA elrendezés, a fényreklámok, valamint az új talajtextúrák.
    Az élményt tovább fokozzák az új, eddig még nem, vagy csak bemutatókban látott objektumok.

Végül, de nem utolsó sorban ez egy olyan map, ahol kivételesen, tényleg jól működő digitális mázsaházi mérleg került beépítésre :)
    Nem csak mutat valamit, hanem ténylegesen a jármű xml fájljában meghatározott értéket mutatja.

Régen készült ilyen volumenű, hazai készítésű térkép a játékhoz, de bízzunk benne, hogy a későbbiekben több ilyen kaliberű map is kiadásra kerül.

Bár a pálya megítélése minden esetben teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek mások az elvárásai, én mégis azt mondom érdemes kipróbálni. Nekem mindenesetre nagyon bejött.

Trollok! Mielőtt megjegyzéseket tennétek.....
    Semmilyen érdekem nem fűződik a pálya népszerűsítéséhez, pusztán a véleményemet írtam le!