| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zorba3333 #4705 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni kockabála rakodásával, illetve felszúrásával kapcsolatban.
Visszaolvastam a fórumon, és a körbálák felszúrására adott tipp jelen esetben sajnos nem segített.
"Beszereztem" egy Vicon LB 12200 típusú kockabálázót.
A gondom az, hogy az említett géppel készített kockabálákat nem tudom egyetlen eddig használt, vagy újonnan "vett" villával sem felszúrni, mert csak tolja maga előtt őket, de nem szúrja fel a villára akár milyen szögbe állítom a tüskéket.
Eddig a hagyományos kisméretű kockabálákkal soha nem volt ilyen gondom, simán tudtam rakodni / villázni őket.
Az automata rendszerű, hagyományos méretű kockabála rakodó pótkocsik felszedő rámpái keskenyek, a 120x130cm-es kockabálákhoz való fix villamagasságú Heath_SuperChaser automata kockabála felszedő villája pedig magasabban van,mint a bála teteje, vagyis a bálák kisebbek, mint az előbb említett méret, de nagyobbak mint a hagyományos bála.
Köztes méretű automata rendszerű rakodó pótot meg nem lehet találni, mert nincs.
Valószínű, hogy valami speckó villa kellene hozzá, de nem tudom melyik, vagy milyen típus.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy használta az említett gépet, és tudja mi a megoldás az kérem segítsen.
Próbáljam megnövelni a bála súlyát, vagy írjam át az xml-t hogy jó legyen?
A segítséget előre is köszönöm.