Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nekem csak az hiányzik belõlük hogy nem a játékból való képekkel lett összevágva :D
Tudom,még kép sincs akkor mibõl vágjunk ...
Csak az olyan szép banner szép :)
De mind 2 szép ;)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A szövegek kattinthatóak lesznek.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szerintem...
Na meg a nethuszárkodás...
Sokan vannak akik csak akkor érzik jobban magukat ha jól visszaszólhatnak a másiknak. <#smile>#smile>
Na de most mi lesz ezzel a topikkal?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ez be is vált,sokkal jobb a mi közösségünk odaát!
Itt megint csak balhé lenne.
Szval ha valamit is keresni akarnak vele lényeges változásokat kell eszközölniük a 09-hez képest.
Más:
Érdemes lenne a ls fórumon lévõ 2011-es tájékoztató topikot elzárni és ide küldeni az érdekeltséget, mert már elég információ van a játékról hogy saját lábán álló topikja legyen.
hmm ez a multi dolog ígéretesnek hangzik ! <#worship>#worship>
Egy haverral pont errõl beszéltünk milyen jó lenne...
Nagyon remélem és szurkolok a fejlesztõ csapatnak hogy ne rontsák el !
én biztos megveszem...
http://germantrucksimulator.hu
Köszönjük az információt Freddy!
A bemutató ideje alatt természetesen jelen lesz a felelõs termékmenedzser és az astragon PR-tanácsadója, valamint a GIANTS Software svájci megalapítója, akik állnak rendelkezésre a kérdések megválaszolásában. Magától értetõdõen lehetõség nyílik a játék szemrevételezésére és kipróbálására is.
A közel 530 ezer darab eladott példány tette a Landwirtschafts-Simulator-Franchise-t a legsikeresebbé az immáron 10 éves Astragon történelmében. Hivatalos Media-Control adatok szerint a Landwirtschafts-Simulator 2009-et a tavalyi évben, az eladott példányok tekintetében és a saját árszegmensében csupán az internetes szerepjáték, a World of Warcraft tudta megverni - ez kétségkívül jelentõs eredmény.
A Landwirtschafts-Simulator 2011-t minden tekintetben továbbfejlesztették. Az átdolgozott grafikai- és fizikai motor mellett, a szimuláció újításai két új, nagy szegmenst ölelnek fel, amelyet közvetlenül az LS társadalom kívánságaira alapoznak:
A virtuális gazda feladatköre immáron nem csak a földek megmunkálására korlátozódik, hanem lehetõség nyílik állattartásra is.
Az Landwirtschafts-Simulator 2011-ben vége annak az idõnek, amikor unalmasan, egyedül kell földet mûvelnünk. A játék egy szerveralapú muliplayert kínál, amelyben a játékosoknak lehetõségük van az interneten másokkal együtt vezetni a saját gazdaságukat.
A további izgalmas részleteket, valamint a még nem említett újításokat a sajtókonferencián fogjuk közölni a hallgatósággal. Nem mellesleg itt fogjuk bejelenteni azt az új céget, aminek a gépei kiemelt szerepet kaptak a játékban.
Vagyis biztos a multi, az állattartás, valamint nem (csak) Fendt és Pöttinger cuccok lesznek alapból a játékban.
Keresztapáméknál is hasonló van asszem:)
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Csaby
tommygear:
Nagy a rajongótábora a játéknak, szóval semmivel sem rosszabb mint egy mittoménmilyen FPS vagy egy kamionos játék (ami ugyancsak elég erõsen rétegjáték, valljuk be).
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.