23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4489 bálaleadót be kell tenni a mapra GE-vel. -
SuSu1992 #4488 Ha tudnék csinálni magamnak, akkor csinálnék:)
Amúgy meg nem ma kezdtem a játékot, szoktam letölteni, de ilyet nem találtam ami most nekem kellett... ezért kértem, hogy hátha valaki esetleg tudna.. -
mtz 82 zts #4487 A balaleadot hova kell bemasolni?
Tudtok nekem belinkelni forgó zsámojos szervestrágya szállító pótkocsit? -
#4486 Ha ez nem elég, ott a google haverod. Annyit mondj neki hogy Landwirtschafts Simulator 2011 MODS! -
#4485 Kedves barátom!
egyik
másik
megint másik
utolsó
Innen olyat szedsz le amilyet akarsz! HA ezeken az oldalakon nem találsz,csinálj magadnak egyet! -
SuSu1992 #4484 valaki tudna egy olyan ekét belinkelni amit mtz vel szoktak húzni?! -
kiscékus #4483 Köszönöm!!! -
sőt vagy 1 harmadik is és 1 negyedik is csak azt most nem találtam -
#4481 valahogy úgy -
a 2db sima az meg is van ,na most fogni kell az egyiket rárakni 1 silós felépítményt új skint másik rendszámot és kész is -
#4479 megvan csinálva de nem silósban szoval eszt át kell alakítani meg stb -
#4478 azt már azthiszem valaki megcsinálta már -
modellező Urak azt az EB7 es pótot megcsinálná valaki? -
#4476 Usher - more ... -
kiscékus #4475 Jó a videó nekem báris tetszik de mi a zene cime??Köszi!! -
#4474 A módot különböző LS11 el foglalkozó oldalakról s a google segítségével több helyről is le lehet szedni PL:innen is nincs mit -
Roli97 #4473 Sziasztok hoztam nektek még 1 videót a tsz-ből :d
Remélem tetszeni fog :D
-
SuSu1992 #4472 így jobban tapad.D meg jobban tetszik is:D -
#4471 Sajnos a Giant editorban amikor megnyitom a mg mapot,el tünt az összes fü,buza,kukoricatábla.:( -
mtz 82 zts #4470 Honnan lehet olyan objektet szerezni ami lehetővé teszi,hogy a pótkocsiból a szervestrágyát a földünk szélére önthessük
Azt hogy lehet beállítani hogy a traktornak ne legyen olyan könnyű az eleje ,olyan traktornál amire nem lehet extra orrsúlyt akaztani? -
#4469 Szép széles kerekei vannak -
SuSu1992 #4468
újra elkezdtem tolni nekije:D -
#4467 Gabi mapja nagyon jó :) nekem nagyon tetszik -
#4466 Jánoshalma mapról ez az utólsó kép kockák majd AUGUSZTUS közepe fele mondok róla részleteket. Továbi kellemes napot
Márcsak a tesztelés van hátra -
#4465 -
#4464 fúúú elismerésem bro!!!már alig várom !!! -
#4463 Üdv meg van az csinálva nem esik le :D és köszi -
#4462 Nagyon tuti! Csak így tovább! ( a szélét csináld ám meg, nehogy az ember leessen a széléről) Amúgy minden elismerésem! -
#4461 jolvan siedtem az írásal szoval -
#4460 Készítője, Ezt, Augusztus. Grammar Nazi. :D -
#4459 JÁNOSHALMA map (készitőlye Dávid 001) Eszt a mapot inkáb azoknak az embereknek ajánlom aki szeret kicsi gépekel foglalkozni.de ha véletlenül a map anak is megtetszik aki nagyobb gépekkel szeret annak a telepet ajánlom.
ez a map még épités alatt ál Agusztus közepe fele adom ki.remélem a képek sokkat elárultak róla.Remélem tetszik az sg-fórumon lévő embereknek.Továbi változtatás csak apróság lesz meg egy kis meglepi.A földes utakon lesz a muddy mapból lévő sár objektemeg lehet hogy lesz disznó ól is benne de aszt nem mondom 100%-ra
Eza a második elep(épités alatt)
-
Itt lehet eladni a napi beakarítot takarmányt.
Szél kidöntöt egy fát
éptkezés.és bigyáz méhek vannak a közelben
Ez az a útszakasz aho vigyázni kell a tehenekel de még készülőben van majd még csinosítom
ez a faluban lévű udvarunk
szűk út szakaszok
Eszt a mapot azoknak ajánlom akik inkáb kis gépekel szeretnek foglalkozni.de aki nagyokal is akkar akkor a telehelyet ajánlom neki
Jánoshalma map alakulóban,Gabi nagyon jó a mapod
-
#4457 Kicsit dolgozgattam még a mapon,idáig meg vagyok:)
-
#4456 nem hiszem hogy patch kellene hozzá. viszont warez verzioval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. 2k a boltban annyit meger.
-
poptoy #4455
Sziasztok!
Valaki tudja hogy hogyan lehet átállítani az automatikusan bekapcsolódó világítást a gépeken, forgalmon? (időt szeretném kicsit megváltoztatni)Sajnos nem találtam a régebbi bejegyzések között. Előre is köszönöm. -
szufy #4454 hello
Letöltöttem a farming simulator 11-et meg hozzá a tsz map v1-et és hibával kilép indításkor!
Mit hagyta ki ehhez a maphoz kell valami patch?
aki tudja írja már meg nagy segítség lenne!
előre is köszi!
Üdv -
#4453 Nekem az eredeti jatekban ez van: GIANTS_Editor_4.1.7_win32 és ez megy win7 32 biten. -
#4452 win7-re való giants van? -
#4451 fúúúú ez nagyon komoly lesz már alig várom -
#4450 Csak sikerüljön! Mindent bele!