| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nagyon sokat játszottam minden résszel, hát figyi, nekem bejön az új rész, de én nem vártam túl sokat tőle. Nagyon tetszik a talajdeformáció, a gépek ahogy koszolódnak, a saras kerekek, szerintem ez feldobja a látványt. Az eső nagyon jól néz ki, a cseppek a gépeken. Nekem jobban fut mint a 22, vagyis a gépigényt tudták úgy csökkenteni, hogy jobb lett a grafika. Ami alapból amúgy túl sokat nem fejlődött, inkább csiszoltak rajta. Ami még bejön az a GPS, sokkal jobban élvezem a saját munkámat a gépekkel. Hangok is javultak, sokkal dinamikusabb, életszerűbb, a környezet hangjai is jók, alkalmazkodnak az évszakokhoz, napszakokhoz. A fények szépek, a növényzet is sokkal élettelibb lett. Ha nagyon szeretted a 22-t és még látsz benne kihívást, akkor szerintem érdemes még kicsit várni vele, amíg kap pár javítást és szépen feltöltik modokkal és utána váltani. Ha nem tart vissza ez, akkor váltanék. Nyilván itt is a modderek viszik majd a pálmát szerintem szuper dolgokat csinálnak majd hozzá. Ami tök jó még pl, ha mentettél, kilépsz majd visszatöltöd a munkásod szó nélkül folytatja a munkát. Tudom ez kicsi dolog, de nekem ez is feldobja. Ha érdekel még valami kérdezz, nem tudom mire vagy kíváncsi ezeket csak úgy írtam ahogy eszembe jutott :D