• Caliph
    pedig van bőven bug.. toltam fa szállítós küldit,darus traki+ pót,3 körbe fért bele a teljes mennyiség,jó pénzt adott,de sajna úgy kitaposta a teli pót egy részén a mapot,hogy szabályosan alig birt elmenni a traki rajta,pedig nem ért le semmije,csak mély volt a vályú és ha nem pont benne mentél hanem kicsivel mellette,már akadt
    találkoztam a mapon láthatatlan fallal is amiben elkadt a traki,illetve csinálta dead wood kivágás küldit is,könnyű mert láncfűrésszel is elég ha kivágod,nem kell a hozzáadott géppel szenvedni. na itt olyan volt,h a megadott körön kívül volt a kivágandó fa,illetve a deadwood belespawnolt egy élő fába,és csak úgy lehetett kivágni,ha először az élőt aztán a halottat,de rinyált hogy ajaj,ezt nem kellett volna,figyeljek a megjelölt fákra...hát kösz bmeg :D

birkáim vannak ismét,nem nő vissza a lerakott legelő sem,ha elfogy.
    írtam nekik bugreportot,majd kezdenek vele valamit

ja és ha lesz üvegházatok,akkor csináljatok mellé egy nagyon kicsi rizsföldet,épp csak akkorát hgy a víz szállító pótkocsi beleférjen. ha elárasztod a földet ,ingyen van a víz,és ha beleállsz a póttal,akkor ingyen fel tudod tölteni vízzel,mintha a folyóból lopnád :D ugye kútról súlyos ezer eurók a feltöltések,szal ott nicns rezsicsökkentés :D
    gondolom majd ezt is javítják,de jelen pillanatban az üvegház salival és így feltöltve nagyon jó pénzt hoz