| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
nézegettem a beépített courseplayt is,sajna felét sem tudja a coursplaynek,legalábbis a kiadott vidiken. megtervezi az utat,hány headland legyen,milyen széles a gép,be lehet állítani offsetet vagy hogy kihagyjon sorokat. majd élőben kell tesztelni,de sztem az egy föld több gép dolgot nem képes lekezelni,hacsak a kihagyott sorral nem lehet machinálni,pl h az első gép hagyja ki minden első sort,a második meg minden másodikat,de külön kell beállítani természetesen a két gépet,vagy az egyik megy,kihagy minden második sort,mellé meg offsetben egy másik gép...meglátjuk
annak nyomát sem láttam hogy átrakót lekezel,illetve autodrive hoz hasonló automata ürítést sem. sztem az megmarad a 22 gyári,goto azaz menj ide funkciónak.
szal akkor várhatunk a courseplay+autodrive modokra is :p
nem is értem,szinte a legtöbbet letöltött és kedvelt mod a super strenght és az autoload mellett,simán bevehetnék a fejlesztőket hogy gyertek,csináljuk meg hivatalosan jóra,vagy adunk pár tizezer eurot a jogokért,és megcsináljuk mi igy(már ha képesek rá)
szal jól gondolom,hogy karácsonyig jó lesz ha kijönnek ezek a modok+ bugjavítás:D
nembaj,space ageben csak most szálltam le a második bolygóra és még van kettő :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.04. 12:41:44