• eta32 #23738
    Megnézve ezeket a gameplay videókat.....hogy is fogalmazzak....újra és újra évek óta azt tolják a képünkbe amit a modderek megcsináltak évekkel korábban,hozzá teszem sokkal precízebben és jobban, a giants bele rakja a játékba kb 20 %-át leegyszerűsítve.
    A grafika kb ugyan az a szint mint a 22-nél ,vagyis optimalizálatlan fos.
    A termények, növények megjelenítése az orrod előtt történik,stb.
    Míg ez a giants féle fos motort használják ez ilyen is marad ,reszelgethetik ezt akár hogyan.
    Attól meg hogy ezt a talaj deformálási valamit bele rakták szerintem senki nem fog hátast dobni....
    A mapok élettelenek és sablonosan kb a 17 óta az pedig nem ma volt.
    Sőt a városban senkit nem látni.
    Biztos kikapcsolták...
    Ez a játék szerintem kb fél éve készül nem régebb óta,meg még kell vagy fél év mire bug mentesen használható lesz ahogy eddig mindig,....ja bocs nem nem 1 év mert nem véletlen van az 1 éves szezonos verzió így ráérnek jövő ilyenkor-ig reszelgetni a félkész játékot...
    Összegezve sok jót nem tudok elmondani róla a látottak alapján....
    A 22-őt még vártam ,de az is csalódás volt nem is toltam túl sokat vele, ezt már annyira nem várom,attól meg hogy újabb géppark a 300 mellé,meg pár "új állat és termény bele kerül nem lett jobb alapjaiban a játék....
    Mert az alapok ugyan azok pici változtatással 10 éve.
    A modderek nélkül ez a játék már rég halott lenne.
    Biztos meg fogom venni már csak kíváncsiságból is ,de nem sietek a kasszához....