• FrezeR
    Nézd, ezt más nem fogja tudni neked eldönteni. Én tiszteletből, mert nekem szerelem volt a játék első látásra már az első résszel, illetve a mezőgazdaság iránti tiszteled és gépek szeretete miatt megvettem a részeket, jól is mutatnak a polcomon. Én már semmit nem várok ettől a sorozattól, szórakozom vele amit meg tud adni és ennyi. Siránkozhatunk itt, de az nem változtat semmin, egy dolog változtatna ha sokan nem vennék meg, mert csalódottak. De mivel nincs más hasonló játék, így nehéz helyzetben vagyunk. Ráadásul egyre több évet kell várni egy új részre ami megint csak nehezíti a helyzetet. Hallgass a szívedre és aszerint dönts, ne másoktól várd ennek a döntésnek a meghozatalát.

Nekem elég erős gépem van de a C&C akadt és játszhatatlan volt emiatt, pedig nagyon tetszett, ez meg egy tömegjáték és a játékosok sztem 80%-kát elveszítenék egy erősebb gépigénnyel és ezt nem merik meglépni. Azt már csak úgy mellékesen hozzáteszem, hogy 3 év alatt bőven lett volna idejük, mondjuk megoldani mint más játékoknál is megtették már, hogy van egy alap, meg van egy komolyabb grafikával, gépigénnyel megtámogatott verzió és mindenki veszi amit a gépe, pénze megenged neki. Megtehetnék? Igen. Meg fogják tenni? Nem. Hát ez a helyzet. Bízzunk továbbra is a modderekben, ők fogják ezt a játékot olyan szintre emelni, ahová a Giantsnek kellett volna 3 év alatt.