| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
igen,én is ezt írtam a #23635 ben,hogy amíg a giants motort hegesztik,csiszolják ne várjunk komoly talajfizikát,járműfizikát,és a kettő hatását egymásra.
amint bejelentik,hogy motort váltanak,lehet reménykedni.
gondolkodom mi legyn ezzel az új farminggal. megvegyem,vagy virágboltból? behúzzam az alapot ,és a dlcket virágboltból? húzzam be virágboltból és amikor lesz egy 50 százalékos akció,akkor húzzam be? nem tudok dönteni,eddig minden rész megvolt,de ha ők is azt látják hogy viszik a rókabőrt,2-3 évente szó nélkül,akkor nem lesz inger a váltásra,vagy amig nem lesz egy jó alternatíva/konkurencia...remélem érezték,hogy amikor adták az élő vidiket a 25ből,meg farmconon meg mindenhol azzal basztatták őket hogy talajfizika? talajfizika? minden 3. kérdés ez volt. minden yt vidi bemutatóban felmerül a kérdés. tudják mit akarna a nép
utolsó nagy lépés 19ben volt(vagy 17ben?) azóta csak rég meglévő modokat adnak hozzá "újdonságként" eladva.
most pl a köd. toltam hétvégén az elm creeken,télen hajnalban ott is van már köd
nem kérek sokat,csak annyit ami a cattle and cropsban van,annyi talajfizikát,interaktív gépeket,és azt a segítő rendeszert ami ott volt,azaz munkás gép eszköz,melyik föld milyen munka,mikor menjen ,aztán a munkás felveszi a gépet,kimegy,elvégzi a dolgát és hazajön.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.15. 14:11:21