| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Ja, tudom, pc-n van mindenre is megoldás. Akár térképszerkesztővel. De ezért a 22-t már nem veszem meg pc-re.
A 25-ön gondolkodom, gyűjtői kiadással. Szeretem a matricákat, meg 3 nagy pószter, a kulcsos indítóról és az arany kombájnról nem is beszélve. És ott a kulcstartó is, ami biztos jól mutatna az indító kulcskarikáján.
Csak sajnos a nem túl távoli múlt tapasztalata az, hogy frissen megjelenő játékot nem szabad megvenni. "Sok" benne a bug. És nehogy már én fizessek azért, mert ők nem tesztelték megfelelően ki. Nameg kérdéses, hogy hirtelen majd mivel fogok játszani akkor. És ami még nagy gond, ahogy olvastam, nem steam-es, hanem gaints-os. Ez pontosan nem tudom mit jelent, de az biztos, hogy nem fogok több gyűjtőhelyet egyidőben futtatni. Ha egy játék nem steam-es (pl. epic, origin, stb), akkor inkább nem veszem meg.
A launcherek még éppen elmennek, de már neccesek a bejelentkezési mizéria miatt. Főleg, ha nem is online játékról van szó.