| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Én is azt hittem, hogy a játékok bugmentesen jönnek. Aztán mikor olyan van, hogy az ellen nem ott van, ahol látom és lövöm, majd visszakúszik a levegőben az eredeti helyére úgy, hogy egy sandbox-ról beszélünk, akkor azért ehh. Nameg a sziklába spawnoló ellenfél, akit, ha nem nyírok ki, akkor nem lesz elfogadott a küldi. És mindez egy dedikált PS játékban.
Amúgy tényleg nagyon kevés buggal találkozni. Főleg, ha nem friss megjelenést tol az ember.
De FS-ben ez a szaggatás...
FPS kijelző hiányában nem tudom, hogy mennyire esik le, de tuti, hogy nincs meg a 30. Viszont annyira azért nem rossz, mint X4-ben a 13.
A 25-ben majd a tereprendezésre nagyon kíváncsi leszek. Vajon kezdenek vele valamit?
Gondolok itt olyanra, hogy a 22-ben az út mellé tettem pl. a javítót, erre az úton lett egy textúrahiba egy zöld területtel.
És mi lesz a helyzet a kijelölt zónákkal?
A bálákat nem akarja bevenni a fonó, mert a zóna eléggé felkerült. Szerencsére ezt egy moddal megoldottam, de akkor is.
Vagy éppen a másik, hogy úgy raktam le a műhelyt, hogy az elülső résznél feljebb hozta a talajt. Elég kényelmetlen odaállni.
Ha valamit normálisan akarok, akkor jópénzért magamnak kell egyenesítenem.