• RJoco
    Nekem nagyon nem tetszett ez a bemutató.
    Túl sok a vágás. Nekem ilyenkor az jut az eszembe, hogy levágták, mikor bejött a hiba.
    A rizses résznél is éppen csak egy kicsit mutattak. Aztán volt, ahol több másodpercig állókép volt.
    A megjelenítési részt próbáltam sasolni, de főként olyan helyek voltak, ahol ezt nem lehetett kiszúrni. Legalábbis a részleteket, amik majd igazán számítani fognak, amikor az ember rendesen tolja.
    Nekem a járműves haladás is lassúnak tűnt. Mintha pont arra mentek volna rá, hogy nehogy véletlen textúrahiba legyen.
    A grafika amúgy nagyon ott van. Nekem a Mátrixos unreal engine 5 demója jutott az eszembe, mikor a karaktereket mutatták. (A "buzi" fel sem tűnt. Ha nem smárol egy másikkal, akkor baromira nem fog érdekelni.)
    Ehhez képest az aszfalt textúrája nagyon nem tetszett. Bár tény és való, hogy a textúrákot most is használom vezetővonalnak. A földeken. De az igazi az lenne, ha nem lenne.
    Majd azért a vas is kérdés lesz. Az FS22 is néha akad PS5-ön. Szerintem az újat mindenképp PC-re lesz érdemes megvenni. Mivel novemberre várható, így biztos, hogy most már nem fogom megvenni a 22-t PC-re. Pedig jó kis akciók vannak most steam-en.