• RJoco
    A talajdeformáció alatt azt értitek, hogy a föld használatától használódik a föld? Mármint a gépek kijárják? Esetleg kamionnal nem lehetne rámenni? Vizesen beragadnánk?
    Csak, mert ilyet raktak a SnowRunner egyik, farmolással tarkított kiegészítésébe, amiben egy rémálom volt ugyanazt a területet 3x megművelni. Szerencsére egy fájl tartalmazta a terület állapotát, így egy egyszerű törléssel el tudtam intézni a dolgot.
    Hozzáteszem, hogy elsőre sem volt egy leányálom a művelés.

Én egy jó tereprendezőnek örülnék. A mostani elég vacak. Ebből a nézetből elég nehéz megfelelő lejtést csinálni. És a mindent is elbontható területet is el tudnám viselni. Nem túl jó, hogy a terület közepén ott egy nyárs. Ráadásul ott a terület szintezése sem igazán egyszerűen megoldható.
    És akkor a fatönkök környéke egy rémálom. Nem látszik, hogy ott egy fatönk, de nem szintezi a területet. Ha eléggé lesüllyesztem, akkor esetleg meglátom. Meg asszem a gallyak is gondot okozhatnak. Volt, olyan, hogy grafikailag semmit nem láttam, de nem engedte alakítani a részt. Mulcsozóval átmentem rajta minden irányból, aztán működött az alakítás is.
    Persze ásó, kotró, markoló, föld terítő, meg eleve felszedő jobban szimulátorossá tenné. Nameg egy buldózer, hogy a megvettem területeken lévő házakat is lebonthassam. És az "npc"-ket kitakaríthassam.