• Caliph
    #23618
    nekem nem jön be hogy minden gyártósor/pajta előtt parkol egy autoloados pót...ez már az én bajom persze :D az állatoknál sajna nincs automatikus elosztás/tárolás,de ez a mod megoldja

    eladásra beállítani nem látom értelmét,mert az évben többnyire egy hónap van amikor a legtöbbet adják a cuccért,én tárolok mindent amit lehet,és ekkor adom el egyben,az autoeladás meg minden nap eladja,függetlenül hogy mi az ár.
    továbbá szeretem a szállításokat ide - oda,ez a mod tudja azt hogy átküldi a cérnagyárba a gyapjút,de én inkább szállítom.

    Most egyelőre cérnagyáram még nicns,új játékot kezdtem,így csak az egy éven belüli tárolást akartam megoldani,hogy abban a bizonyos hónapban amikor a legtöbbet adnak érte,akkor tudjak eladni. Modos birkaól(ALma,missouri pálya) 50.000 l széna tároló kapacitással,szal egyszer feltöltöd és kb egy évig rá sem kell nézni a kajára.
    viszont azt vettem észre hogy egyrészt rinyálnak az állatok ha nicns elég hely új raklapnak,másrészt ha jól figyeltem meg,amíg nem tud lerakni új raklapot,megszűnik a termelés. (nekem pl van fent időgyorsítós mod is,ami sokkal gyorsabb időgyorsítást tesz lehetővé ,lényegében pár másodperc alatt átpörgeted az üres hónapokat amikor nincs mit tenni,mert van kaja,a termények nem értek be,és nicns eladási hónap sem,ilyenkor mire kiirja hogy nicns hely,már ugrottál több órát,és buktad a termelést :D )

    Ellentétben például az üvegházzal,ami egyrészt nem rinyál ha elfogyott a lerakóhely,másrészt a belső pufferben tárol egy csomót,és amikor évente eladod azon a bizonyos legjobb áras hónapban,és elkezded felszedni,szépen rakja ki az üres helyre a pufferból az új raklapokat amíg ki nem fogy

    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.03.26. 08:36:47