• RJoco
    #23535
    Ha már úgy felkapta a világ összes hírverője az Activision-t, meg a híres játékát, mintha mást nem is csináltak volna, akkor mondok egyet. CoD. Engem baromira nem érdekel. Utoljára talán a Ghost-ot próbáltam, de sokat nem játszottam vele. Pár óta talán.
    Korábban az egyik MW-vel toltuk multiban a kollégákkal, de annak meg van már vagy 14 éve. Előtte meg a CoD 2-t játszottam végig. De így ezzel ki is fulladt a széria. Úgyhogy engem ez a hajcihő, hogy majd a M$ bekorlátozza esetleg egyes platformokon, baromira nem érint. A FarCry 6 sem érdekel, pedig ingyen tolhatnám PS-en.
    Ha nem szeretnél valamelyik fórumon összefutni velem, akkor a Starfield és Cyberpunk kivételével bármelyik FPS játék fórumára mehetsz :)))
    Ott a Fallout 4. Megvan, de biztos, hogy nem fogom mostanában előszedni. Abba sincs túl sok órám.


    A szimulátor jellegűek alapból vonzanak. Bár ebben a játékban is azért van egy-két dolog, amitől fogom a fejem, mint a hófutóban. És még csak 4 órám van benne.
    Magyarul játszom, mert eleve úgy indult. De olyan a fordítás, mint a Starfiled gépi fordítása. Valahogy így szól: "10% leszállítva a 70-es parcellához." Ez most csak egy kb. idézet. A lényeg a "-hoz", mert éppen hoztam, a 70-es parcellától az étterembe. Kis pici gyorsétterem, de annyi krumpli kell nekik, hogy szerintem a húspogácsa is krumpliból van, a zsemléről, salátáról, sajtról nem is beszélve, ami szintén krumpli :D A lényeg, hogy az étteremhez hoztam, nem a 70-es parcellához.
    A másik cuki dolog, mikor eléri a betakarító gép raktere a 90%-ot és kiírja, hogy 80%-ig megtelt. 80%-nál ugyanezt írja ki.
    Na mindegy, ezt még el lehet viselni. Ezek amolyan első meglepődő momentumok.

    Ami nagyobb meglepetést okozott, hogy a betakarított termés leadásáért kaptam lóvét. Majd utána a feladat leadásáért megkaptam az előre megbeszélt lóvét. Kétszer fizetnek?! Elmegyek parasztnak, de azonnal!
    Most fut egy 46 ezres betakarítás. Baromi nagy a terület. Krumpli kell az étteremnek...
    Kíváncsi leszek, hogy a leadott burgonya után mennyi lóvét fogok kapni. Az elvégzett melóért úgy 44 körül, mert bérlem a járműveket. És ahogy néztem, van valami egyéb bérlési díj is. Mivel úgy dolgoztatok, így nem világos, hogy mindig azokra számolja fel vagy valami másra is.
    Az is szép dolog, hogy egy parcellán két jármű dolgozik és mind a kettőt J munkásnak hívják. Aztán jönnek az infók, hogy J elérte a 80%-ot. Majd megint 90%-nál, majd megint, mikor a másik J is elérte a 80-at, majd a 90-et :))
    Amúgy ez MiB paródia lenne? J, E, K melósok, meg az ABC többi betűi.