• Caliph
    #23532
    a maradéknak nem feltétlenül kell elvesznie a bérelt cuccal,mert az i betűvel kirakhatod a gépekben bent lévő cuccokat mint pl vetőmagot ,vagy műtrágyát,aztán később be tudod tölteni másba is. pl lesznek olyan gépek ami tud meszet is meg szilárd műtrágyát is szórni,és így ha egyiket kipakolod már tudod is a másokat szórni

    nem bug,beállításokban az egyik menüben(játék közben nyomsz egy esc,és asszem traki fogaskerékkel menü) be lehet állítani,hogy ha segítő vezeti a gépet,akkor vegye automatikusan(ez az alap beállítás) vagy átállítod hogy fogyjon és neked kell utántölteni ha kifogyott.

    érdemes ebben a menüben körülnézni,lehet ki be kapcsolgatni dolgokat hogy pl szántást szeretnél e,gazakat szeretnél e,meszet akarsz e szórni,ezt mind lehet állítani. illetve ki lehet kapcsolni hogy a gépek automatikusan induljanak ha beszállsz,én ezt ki szoktam kapcsolni,így az enter -rel inditod és állítod le a motort. ha csak kiugrassz a gépből pár másodpercre és visszaszállsz,azonnal lehet tovább menni nem kell megvárni az inditó animációt,illetve vannak olyan modok amik adnak olyan gépket amit traki hajt meg,itt is jó ha megy a motor amig kiszállsz. (pl a göweil packban van egy ilyen bálázó/fóliázó)

    szal érdemes körbenézni,sajna mindig be kell állítani ahányszor új pályát kezdessz,de aztán azon a mentésen megmarad

    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.19. 08:53:49