• eta32 #23355

Az első ami szerintem követendő....
    A második vidi valahogy nekem picit értelmezhetetlen,ha az elsőhöz hasonlítom.
    De akkor most jön az hogy az eddigi talajművelések :?????
    Kezdeném, szántás: felesleges értelmetlen ,pontot nem kapsz érte ha használod együtt a preciziós gazdálkodással.
    A mulcsozásról, hengerezésről szó sincs ,hogy az most kell vagy nem...
    Ez a Preciziós gazdálkodás a normálla együtt nekem picit..sőt nagyon izzadságszagú .
    Mint ha köze nem lenne egyiknek a másikhoz...
    Inkább üti egymás dolgait a sok eszköz ami van az is egyik vagy másik használata esetén jó és értelmes.
    Az egyikben ne gyomirtózz mert büntet a játék érte a másikban használják.....????
    Ez az egész amolyan Giants-os megoldás van benne sok minden de együtt összességében értelmetlen ....
    Jó nyilván arra találták ki (a Giant fejéből ennyire tellett) hogy vagy egyiket vagy másikat használod de ennek nem így kellene lennie.
    Arról nem is beszélve ezeket a tényezőket a talajba érkező csapadéknak is befolyásoló tényezőként kéne hatnia ph, nitrogén szint stb...
    De itt az eső csak grafikai elem már a játék kezdete óta abból is a leggyatrább...
    Igen van benne évszakok is a játékban de csak a hőmérsékletet befolyásolja ez is egy egyszerűsített megoldás amolyan Giants-os...
    A C&C-ban ezeket elég jól megoldották már ami elkészült ,de sajna abba maradt.
    Nyilván jobb mint ha semmi nem lenne ,de ez így számomra megint amolyan fél megoldás sűrű ütköző tényezőkkel tarkítva....
    Asszem picit még kivárok, hogy érdemben toljam vele,talán az őszig pihi... talán a modderek faragnak valami értelmeset hozzá.