| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22737 Nos simán lehet ez is egy bug a többi között 
Most nekem olyanokat csinál hogy amerre kijelölöm hogy megálljon a segítő mikor oda küldöm valahova,amikor kijelölöm juszt se arra fog állni hanem 180 fokban a másik irányba másodszorra ugyan ezt a műveletet már jól csinálja.
Asszem a előtte mozgatni kell a nyilacskát ide oda picit mint ha körzőznél...vanak néha furcsaságok és anomáliák.
Az összes spric ami modként készült a játékhoz a játék hibája miatt mikor kilépnél a játékból a menübe ...helyette az asztalra vág ki.
Olvastam hogy ez is bug a játék hibája először én is gondolkodtam hogy kiszedem őket el is tököltem több órát vele ,de aztán hogy olvasom mi van marad benn az összes .
Ezek nélkül nehéz az élet a földeken.
Apropó módok.
Ez kötelező darab nálam tuti...
Enhanced Vehicles V0.9.6 FS22
Már van 1.0 verzió is csak most nem találom de ez is műkszik.
Főleg míg nem jön a GPS mod ami már a korábbi részeknél is elengedhetetlen volt...remélem mi hamarabb össze dobják legalább a kezdeti változatát.
De már ez is segítség az irányításban a földeken hogy egyenesen tudj haladni ,igazából ez az 1 része amit leginkább használok.
Már a gombkiosztásba így sincs hely van amit csak a billel tudok irányítani....ami nem oly gyakori és fontos....pedig közel 60 gomb kar kiosztást használok.

Ja igen és lezárom én a forgalmat majd egy adott szakaszon nem lesz itt száguldozás....
Plastic Road Barrier v1.1 FS22
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.30. 17:33:16