23835
  • FrezeR
    game.xml
    gameSettings.xml
    inputBinding.xml

Ezek törlése a C:\Users\TENEVED\Documents\My Games\FarmingSimulator2019 mappából?

Ha nem ez, akkor esetleg videó kártya driver frissítés.

Harmadik tippem ha használsz modokat, akkor egy utólag berakott is bezavarhat.

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.10.28. 21:50:57
  • JohnDevis
    Szia!
    Köszi az infókat, a "Redist" cuccok ? Ez mit jelent, ha nem gond ? Nem értem, vagy esetleg másra gondolok ez alatt, nekem csak a Platinum Edition -ba ki adott (bele tett - hozzá csatolt) kiegészítések vannak meg, más helyről nem szedtem le semmit.
    Megfelelő jogusultságok alatt arra gondolsz, hogy rendszergazda ? Enyém a gép, 1 fiók, fő fiók.
    Köszi.
  • kjhun
    Mentésed sincs?? Shadercache mappa, 0-ra kitakarítva?? Így látatlanban, más ötletem nincs hirtelenjében. Még esetleg, a Redist-es cuccokat telepítsd újra. Gondolom, a megfelelő jogosultságokkal próbálod indítani a játékot.
  • JohnDevis
    Sziasztok guruk!
    Kis technikai segítség kellene, Steam -n vásárolt FS19 Platinum Edition változat vn meg, újra telepítettem a játékot, és azóta amikor elindítanám, csak fekete kép van, és "vissza jön a kép" Windowsba (Win10), nem lett hardver cserélve a gépbe, valamint nincsenek módok se.
    Steam-en próbáltam "saját fájlok javítása" de nem hozott eredményt.
    Mit lehetne kezdeni ?
    Köszönöm.
  • Balázs 17
    nagyon jól néz ki, talán FS13-ban volt utoljára, hogy base mapra azt mondjam, hogy várós
    bár azóta azért megváltoztak az ígények is, részemről biztos és inkább már a nagyobb földek fele haljok és a nyitottabb területek fele
    amcsi stílusú mapokat amúgy is jobban szeretem, úgyh lehet ideiben nem is kell mapot keresnem :D
  • FrezeR
  • FrezeR
    A CoursePlay-t már rég be kellett volna nekik építeni, az egyik leghasznosabb mod és sokkal jobb mint az alap AI.
  • Serko
    Az én nagy álmom az, hogy single playerben azt mondhassam az AI vezérelte alkalmazottnak, hogy menjen ki ezzel a géppel és mondjuk tárcsázza meg a 12-es földet. Talán az AutoDrive és a CoursePlay modos segítségével össze lehetne hozni most is, de azért rengeteg előzetes bűvészkedést igényel.
    Ami még nekem hiányzik az a por hatás. Az igazi traktor/kombájn földúton vagy földmunka során porol, de úgy hogy hátulról vagy szélirányból kb. nem is lehet látni. Ez sokat dobna az érzésen.
    Amúgy az FS22 hangjai egész jók lettek... legalábbis a videók alapján, de az erőlködő traktor hang nekem még mindg nem az igazi. Egy traki tök máshogy szól felemelt ekével, mint munka közben... Na majd meglátjuk.
  • Balázs 17
    igen ismerem őket, azért nem is szeretnék ilyet FS-be, max ha kikapcsolható lenne
    én továbbra is csak chillben szeretnék játszani, nem epdig HC módban, hogy még ezzel is küzdjek :)
    de persze úgy lenne realisztikus, ezért választhatóként bent lehetne, ahogy majd a seasons lesz
  • Caliph
    próbáld ki a spintirest,ha még nem tetted,a snowrunner az új rész. na valami olyasmi kéne ide is,mondjuk ott az durva dagonya,de nagyon jól meg van oldva,hatással van a keréktipus is a haladási képességre...
    CnC egy félkész játék,ahogy nézem be is borult,szóval azt nem hasonlítanám semmihez,de az is jobb mint ez a textúra alapú.

A managelős részével teljesen egyetértek,anno a agrar simulator 2011ben volt nagyon jó managelős rész,fejleszthető épületekkel,silóval,és a segítő szerintem a mai napig ott van a legjobban megoldva,még ha egy bughalmaz is maga a játék. Felvetted a segítőt,voltak skilljei ,fejlődött a tudása . meghatároztad neki,hogy ezzel a géppel ezzel a tárcsával ezt a földet tárcsázd be,és a segitő felvette a gépet a tárcsát és kitrakizott a farmról a területre elvégezni a munkát,majd dolga végeztével hazajött és lerakta a gépeket....na valami ilyesmire vágynék én is még az fsbe

itt egy vidi hogy működött,nem valami jó minőségű,10 éves játékról beszélünk( és a grafika még mai szemmel sem csúnya )
    04:30-tól küldi ki a munkást

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.27. 10:47:44
  • Balázs 17
    én pl nem vágyok a talajfizikára :D
    amúgy sokszor elmondták már, miért nem akarnak új motort beletenni, jelenleg szerintem nagyon jól van optimizálva a játék, pedig nem kevés dolgot kell ledolgoznia
    próbáltam a C&C játékot, de végig olyan érzésem volt, hogy ez nem smooth és zavart, pedig tartalmialg közelében sincs FS-nek, nem tudom melyik motort használja
    örülnék neki, ha FS elmenne kicsit ilyen managelős-gazdasági simulator fele, ez a gyártós dolog nagyon jó kis alap lesz a moddereknek, mert ahogy látom alapból nem sok termék lesz
    farm manager 2021-et mai napig előveszem, nagyon jó kis unalomüző játék :D
  • eta32 #22542
    Én pl a kövek szedése helyett,mostani egyedi újítás,inkább egy GPS alapú vezetést látnák szívesen....
    Ami már évek óta szerepel az FS sorozatokban mind MOD
    Több értelem lenne és sokkal hasznosabb.
    Ebből is látszik hogy az egyszerűbb és könnyebben megvalósítható dolgokat preferálja a Giants.
    Pedig ma már egy komolyabb gazda ilyen gépekkel dolgozik és ezt a technológiát használja.
    Köveket még nem láttam gyűjteni egy gazdaságban sem....
    Ez csak 1 példa volt a sok közül.
    Ja majd a modderek úgy is megcsinálják,sajnos igen, kénytelenek ha már a készítők fantázia szegények és lusták...
  • FrezeR
    Végül is miért várnánk el magától a kiadótól, hogy maguktól újítsanak valamit nem?
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.10.26. 21:02:08
  • Caliph
    nem az a baj hogy azt rakják bele ami eddig modként volt,hanem hogy CSAK az az újdonság hogy ami eddig mod volt az belekerült originalként is.
    Amire szerintem a teljes közösség vágyik a legjobban,az egy új motor neadj Isten talajfizikával...csak egy példa,próbálkoztak modként berakni,próbálkozott a cattle and crops is,jelenleg a spintires a legjobb,de olyan szintű dagonyára itt nem lenne szükség...csak egy icipicire :D
  • Carl Davies
    De most komolyan ... mit tudnának bele tenni, ami nem volt eddig modként?
    Bármi újítás van, itt mindjárt jön a hurrogás.
  • eta32 #22538
    Erre a Giants mindig vigyázz hogy "jól" átalakítsa ,hogy még véletlen se lehessen azt mondani hogy nem az ő fejlesztésük.
    Pedig nem ,még az ötlet szinten se lenne ilyen a játékban ha nem lennének a modderek...
    Ez már csak ilyen...
    Vártunk kb 6-7 évet és most már nagyjából lehet rá mondani hogy farm szim....jó mondani eddig is lehetett ,de azért most már valamit a valóságból is szimulál....úgy ahogy leegyszerűsítve,mert a Giants ehhez aztán nagyon ért...
  • FrezeR
    Ha én mint modder beleölök sok sok órát, hogy kidolgozzak egy ilyen modot vagy eleve az, hogy kitaláljam hát igencsak baszná a csőrömet, ha utána valaki komoly hasznot húzna belőle :D
  • Caliph
    nemtom lesz e balhé belőle a modder közösségben :D
  • FrezeR
    A modderek szépen összerakták a 22-es játékot :D
  • Caliph
    elég sok modot feldolgoztak úgy látom.
  • eta32 #22533
    Méhészkedés

• eta32 #22532
    Üvegházak.....
  • FrezeR
    Nincs mit.
  • nono28
    Aha értem,köszönöm szépen a választ!
  • FrezeR
    Össze lehet kötni a géppel és ha a játékban bekapcsolod a villogót, akkor az is elkezd majd villogni.
  • nono28
    Szép estét!

Egy kérdésem volna,ha esetleg volt már róla szó akkor,elnézést kérek.Szóval a Farming Simulator 22 Collector's Edition-ben található villogónak lesz szerepe a játékba vagy sem?
  • FrezeR
  • Serko
    Igen, természetesen az FS22-re gondoltam... Benéztem az évet.

Meglátjuk... eddig mindig megvettem, mert nem bírtam ki. Lehet most is így lesz.
  • eta32 #22525
    Nos igen de majd a 24-re is kell valami újdonsággal előrukkolni persze ettől még jöhetett volna több gyümölcs is....
    Igen a modokkal kapcsolatban minél több volt annál inkább terhelte a játékot ,főleg amelyik nem volt annyira jó.
  • Balázs 17
    azt se felejtsük el, hogy így már a játék részekét a motort nem fogja terhelni annyira + ez egy újabb nagy funkció a moddereknek
    azt nem értem gyümölcsösöket miért nem tesznek a játékba, msot ugyan úgy megcsinálhatnák, mint a szőlőt, bár még DLC-nek jöhet :)
  • eta32 #22523
    Gondolom csak elírás a 21....a 22 jelenik meg nov 22-én
    Ha egy komoly modolt mapot veszünk a 19 ből ,vagy akár korábbról 15-17 egyik alap játék sem tud vele versenybe szállni.
    Ebben teljesen igazad van.
    De most végre legalább sok olyan "mod" alapként benne lesz amire már évek óta várunk.
    Persze lehetne több is ,de örülni kell ezeknek is ,majd aztán ehhez jönnek szép sora a modok amik ezt is még jobbá teszik.
    Ez az FS sorozat már csak ilyen.
    Mindig dobnak valami új csontot amin évekig el tudunk rágódni.
  • eta32 #22522
    Nos akkor én is leírom.
    Kb több mint 1 éve indítottam el a 19-et azóta nem farmoztam.
    Meguntam pedig a modokkal is elvoltam ,de egy idő után már nem tudott lekötni,no meg volt más játék is.
    Így eléggé hiányzik már.
    Részemről nagyon várom ,így hogy alap a seasons a termelési gyárak is sokat dobnak rajt ,no meg még sok egyéb kisebb-nagyobb "újítás" már számolom a heteket....
    Nem véletlen lesz 1 éves Bundle Pass hozzá így jól ki tudják tolni a "lejárati" idejét a játéknak ,na meg még egyszer eladni a játékot,pár kieggel.
    Egyenlőre úgy vagyok vele hogy csak az alapot veszem meg,majd később az 1 éves Pass-t ha látok benne fantáziát.
  • Balázs 17
    Én már nagyon várom :D
    (tudom modokkal 19 jobb stb), de igazából én már egyre kevésbé szeretem a modokat bármlyik játékban, amint elkezdem bepakolni őket már veszít a játék élvezhetőségéből. Ezt nem tudom megmondani miért lett
    Mondjuk én arra leszek kíváncsi, hogy most már 3 év múlva jön a következő, addig mi lesz ezzek
    Azért az nem kevés idő
  • FrezeR
    Ezzel nem vagy egyedül, bennem sincs már az a nagy lelkesedés mint eddig és erre várjuk 2 éveket, ami nagyon sok.
  • Serko
    Imádom a Farming Simulator sorozatot és eddig mindig nagyon vártam a megjelenést, de eddig számomra az FS21 nagy csalódás. A módosított HUD-ot leszámítva nem látom be mi a különbség egy modolt FS19-hez képest... :(
  • eta32 #22518
    Termelési láncok alakulása.
    Termelési láncok

• eta32 #22517
    Újabb funkciók...talaj textúrák eszközök stb...
    Rocks'n rolling: New ground working tools and textures in FS22!
  • eta32 #22516
    Megint ilyenbe feccöltek rengeteg energiát.....
    Latest farming fashion: Look at the new character creator in Farming Simulator 22!
    Pedig sokkal értelmesebbre és a játékot érdekesebbé és tartalmasabbá tevőre kellett volna időt áldozni....de nem .
    Gondolom a sok gyerek ezért sírt a fórumokon....kár hogy a szemünk színét nem lehet beállítani....
    Innentől minden gépet más ruhában vezetek.
    Ganézni meg csak gumicsizmában fogok...
    Pár kép a hivatalos oldalról.
    [Updated] Fact Sheet Collection: Learn more about the machines & tools in Farming Simulator 22!
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.09.24. 08:53:10
  • hawkie22
    Ezt a gépet kaptam a küldetéshez:

Azóta megoldottam, beállítottam az automatikus trágya- meg miegymás-utántöltést, így megcsinálta a segítö a küldetést.
  • Caliph
    hát rakhatnál egy képet akkor vagy neten keresd ki melyik gépet adta :)
    hogy melyik földet? amelyiket akarod. én északon a vasút mellett telepedtem le,amikor azon a mapon játszottam