| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22702 Üdv.
Pár gondolat összegzés.
Most elsősorban a permetezés volt a cél teszt jelleggel és a kő gyűjtés.
A permetező pótnál (nem mindnél) megcsinálták végre és jól is működik hogy le lehet választani vagyis lehet állítani a szélességet.
De hogy ezt a nagy permetezőnél miért nem tudták megoldani ,remélem majd valamikor mod formában megint csak ezt is megkapjuk...
Hozzá tenném ezen funkció már a 17ben is működött mod ként ...megint csak nem kapkodták el ,persze megint csak félkész ha úgy vesszük ,de a semminél több...örülni kell ennek is...
A kőgyűjtés alkalmával a föld szerkezete megváltozik ,majd olyan mint ha megkultiztuk volna a földet szántás után így érdemes vele foglalkozni ,no meg jó kis plusz talaj munka.
Azt írták a készítők korábban hogy enélkül jobban kopnak az eszközök.
Ezt nem teszteltem ,de elhiszem nekik.
Igaz most tettem egy olyan modot a játékba hogy csökkentse ezek költségeket felére.
Mert az is irreális volt hogy tízezreket kell költeni festésre és karbantartásra.
Hozzá tenném a valóságban sem olcsó mulatságok ezek ,de majd még tesztelem ezt a modot hogy mennyire "irreális" esetleg.
Sok oldalról megközelítve meg így hogy már használatban van a játék sok piros pont a játéknak fejlődés terén meg úgy összességében .
Ja igen bugok vannak nem kis számban ,de szerintem kari előtt tuti kapunk egy komolyabb javítást.
Azért más kívülről szemlélve vidik alapján megítélni meg így használat közbe.
Nyilván lenne még hova fejlődni minden téren....
Azért nem lepődjön meg senki ha sok gép van egy helyen a mapon csökkenni fog az fps de ez már amolyan örökséga korábbi részekből.
Igaz valahol érthető valamelyest.
Az AI-t már mint a távvezérelt egész jól kiismertem ,itt is vannak még bugok ,de használható és nagyon sokat segít a munkában és jól átlátható.
Van pici trükk a kezelésében de ha kiismeri az ember tök jól lehet nyomni vele.
Erre is van mod hogy a 10 helyett 30-at kezeljen ,de és maradok a 10-nél elég egyszerre koordinálni annyit is szerintem.
Az AI útvonalakban majd ha változtatjuk a mapot érdemes oda figyelni az utakat nem változtatni .
Mert még így "szűz" mapon is tud érdekes dolgokat művelni és ehhez jön még az forgalom AI ami eléggé segg hülye amilyen volt korábban.
Na meg ez az irányítható is sokszor számomra érthetetlen dolgok miatt nem indul akár akadály (ami nincs is valójában) miatt ,vagy csak mert úgy írták meg az útvonalakat hogy forgolódik arra is amerre te soha nem tennéd.
Egyenlőre azért még sokszor "fogni kell a kezét" de nem vészes.
A készítők írták is korábban hogy még fejlesztés alatt van ,gondolom majd a vissza jelzések alapján csiszolgatják.
A menü mapban is jól átláthatók és kezelhetők ez is nagy pozitívum nem kell végig görgetni a játékban őket hogy elindítsd és mit csináljon .
Az meg hogy el tudod küldözgetni őket bárhova nagy pacsi a készítőknek.
Még egy gondolat a talaj átalakításról új menüt kapott de szerintem ettől semmi nem változott legalább is sokat nem vagyunk előbbre ,de ez ilyen,használható,ha majd bele jön az ember és megszokja,egyenlőre nekem nyögve nyelős ,de az 19 is az volt az elején,majd bele jöttem.
Ami itt is nagy plusz pont ,ha beállítod egy gombra előhívható a menüje és nem csak ezt de minden elhelyezhető dolgot tudsz vele készíteni.
Nem kell külön belépni egy másik menübe be stb.
A kerítés építés legalább is egyenlőre sokat még nem teszteltem ,ez még hátra van, tetszik nem deformálja a talajt ahogy korábban.
A kapuk még mindig manuálisan, kiszállva a járműből nyithatók.
Gondolom ere is lesz mod idővel hogy automatán működjenek.
A többi elhelyezhető építmény még meg kell néznem
Van olyan garázs ahol javítani is lehet de ott valami furcsaság volt ,még erre is meg sok mindenre vissza térek.
Bocs ha megint hosszúra nyúlt,de talán segít sok gazdának az eligazodásban,no meg hogy eldöntse megvegye é ha még nem tette meg.
Nálam már bőven átbillent a mérleg nyelve abban az irányba hogy nagyon is megérte megvennem.
Sokat fejlődött minden téren.
Az évszakokat ,gyárak működését új állat ólakat,stb,még meg sem néztem ,úgy hogy van még mit tesztelgetni.
De hogy a tyúkoknak még mindig nem kell VÍZ....könyörgöm nem a HOLDON élnek......
Köszönöm a figyelmet.