| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22700 Az semmi fél órát kerestem hogy a forgácsot hova tudom letenni ,,..mondom nem hiszem el hogy nincs neki külön...Jó rég farmoztam már ilyen alap mapon....
aztán rájöttem megtaláltam a sínek mentén...a vonatot felbéreltem így fele pénz arra ment el annak a kis pótnak a jövedelméből mikor egy mindenki elől elzárt területen a leadóban leadta..
Bug az van benne rendesen.
Más téma:
Aki szereti a ""kincs "" keresést az hosszú hosszú időt el tud tölteni a kereséssel .
Hogy a végén ha mindet begyűjtöd nem tudom mi a jutalom,,,de hogy majd mindenhol meg kell nézni patakok medrében folyók hídjai alatt régi játékgépekben silók legtetején kilátókban stb stb...
Igazából mezőgazdasághoz köthető műanyag gyerekjátékokat kell össze gyűjteni ez az Amcsi mapon van a másikon nem tudom,most délután ezzel szórakoztam de jó móka szeretem az ilyen felfedezős dolgokat.
elképesztő energiát belefeccölhettek be mert olyan helyeken kel keresni hogy minden zeg-zugot erdőt mezőt ,sőt föld alatti barlangot is be kell járni,az a rész nagyon a adja magát.
Mindenből 10 kell ,de nem tudtam össze számolni pontosan hány féle kell de talán még 15 is van. jó volt ahol egyben 4 állatos volt...
Erről dobok egy képet...azért ilyennel csak 1 helyen találkoztam
kics ami nincs..
Nekem mondjuk tetszik ez az egész ,még ha a farmozáshoz semmi köze sincs ...jó móka na ,így aztán bejársz minden területet megismered a map minden szegletét...
Minden esetre hatalmas ez az amcsi map,el lehet rajt lenni a sok földdel....
Igaz én egyenlőre csak teszt jelleggel tolom ami épp szimpi abba nyomom.
Ez is így jött mikor az elsőt megtaláltam ,onnan kb 3 órát csak ezeket kutattam....