• eta32 #22687
    Ja Ja nem is azért mondtam a graft ,mert nálam a nagy felbontás miatt vannak anomáliák...de ha így marad sem esek annyira kétségbe de remélem azért valamerre elmozdulnak vele...
    Ja hogy úgy sem működik az AI....
    Eddig csak távolról indítgattam őket, de most már rájöttem hogy kilépés után is hogy kell újból munkára bírni megint ,persze távolról nem "H"-val nyomva.
    Trükkös és egyben picit idióta volt aki ezt így megcsinálta ,de gondolom így volt neki egyszerű megírni a programot vagy nem tudom.
    Persze ezekhez leírás nincs ....jöjj rá magad....mondjuk rajtam annyira nem fognak ,ki meg szeretem a kihívásokat...
    Na megnéztem csak neked csak most.
    Az első legkisebb eke jó és használható segéddel AI val.
    Ugye én azzal próbáltam először mikor írtam alább.
    Az 5-7-12(ez a legnagyobb) ekefejes az kuka ilyen szempontból...nem is tudom hogy gondolták a készítők ,ja ők sehogy majd tesztelik jó pénzért az userek....
    A legkisebb és a kék Lemke működik Segítővel
    Biztos velem van a baj de ezek ellenére sem tudok betelni ezekkel a földmunkákkal ahogy a gépek és eszközök dolgoznak rajt,ha kicsit is valaki nem tudná hogy nem dinamikus talaj van alatta elhinné annyira élethűen megcsinálták....hogy jókat is írjak ...
    A legnagyobb ekével ami 12-13 ekefejből áll ,elé kötöttem egy nagy derékba csuklós trakit ,bőven megvolt a lóerő de tempomattal nem sikerült vele szántanom,mindig lefulladt.
    Nagy ekéhez nagy traki dukál
    Tényleg a kuplung az az ,csúsztatni kell és közbe tolni neki a gázt mert csak lefullad...
    Az semmi hogy ennek a hosszú szerelvénynek is megcsinálták a közúton a fordulását ,mikor AI vezette.
    Ja és mikor jött szembe a forgalom lehúzódott mert széles volt egy keskenyebb úton hogy a szembe jövő AI elférjen....
    Nyilván vannak gondok nem kicsik ,de én erre számítottam is nem véletlen írtam kell neki pár hónap mire kiforrja magát ,de nagyon sok helyen tapasztalok fejlődést javulást ,jó az irány ,ja hogy lehetne még jobb is persze ,de már ezzel is ki fogok békülni ha egyszer működik ahogy annak kell....