23835
  • FrezeR
    A Claas ma jelentette be az új gépet és itt a meglepetés is.

Különleges világpremier a Farming Simulator 22-ben: CLAAS TRION

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.08.05. 15:31:12
  • eta32 #22471
    Nos sajnos igen...
    Azért van ott sok negatív kritika is na nem mint ha a készítők ezekből bár mit is,meghallgatnának...mint a fizika stb...
  • FrezeR
    Nagyobb baj, hogy sokan el is hisszük amit ígérnek :D Elég megnézni a videók alatti kommenteket.
  • eta32 #22469
    Ezekre a dolgokra csak november 22 után kapjuk meg igazán a választ,mikor kipróbáltuk...
    Hogy igazából megint mennyi volt a parasztvakítás és mennyi a tényleges fejlődés-javulás az optimalizációban és kinézetben....
    Nyilván drukkolok én is hogy úgy legyen ahogy írták mondták a fejlesztők,mert minden megjelenés előtt leígérik még a csillagokat is az égről azt jön a pofára esés...
  • FrezeR
    GIANTS Engine 9: Improvements in FS22

• eta32 #22467
    Sok mindent beépíthetnének a játékba ami évek óta modként jelen van és nagyon hasznos lenn,de lusták majd a 24-be eladják jó pénzért...
    Majd meglátjuk ha lesz is fps növekedés milyen áron....
  • FrezeR
    Elvileg szépen belenyúltak a háttérben és lesz FPS növekedés, mondjuk nekem nem volt baj eddig sem, de akinek gyengébb gépe van az fog igazán örülni. Bár hozzáteszem ha több gép dolgozott már a játékban, akkor meg meg rezzent a kép. Még az jutott eszembe, hogy a courseplay-t már simán beépíthetnék a játékba az alap AI helyett, hiszen az egyik legalapabb kiegészítő a játékhoz évek óta.
  • eta32 #22465
    Nos kb hasonlóan vélekedek én is a 22-ről
    A grafikán a képek alapján talán valamit piszkáltak ,de nem nagy szám,de több mint a semmi....
    Még az is kérdés majd mennyre optimalizálták ,mert duma az volt róla ,de a sok elhelyezhető objektum ,kérdéses mennyire fekszi meg a sebességet...
  • FrezeR
    Elég hitelt meg nem adnak a köcsög bankok :P Eddig amit bemutattak abból talán a hangok javulása tetszik, a váltó beépítése, a többi dolog egyelőre olyan semmilyen. Kb mintha a 19-et néznék picit tuningolva. Legalább a grafikának léptek volna oda jobban, manapság azért a gépek már elég erősek ahhoz hogy elbírják a teljesítményt ha ezen paráznak. Aki ezzel a játékkal játszik, az nem irodai gépet használt eddig sem.
  • eta32 #22463
    Már azt hittem valami újdonság....ezt már a múlt héten bemutatták....majd meglátjuk a valós játékban hogy is működnek ezek az építhetős dolgok ....persze nem egyenes terepre gondolok....
    Én eddig is szerettem magam megépíteni egy saját farmot az ízlésem szerint.....de ehhez asszem elsőként kell egy "pénzcsalás" mod mert ha mindent csak azután építesz meg hogy megtermelted a rávalót akkor kb. 1 év kell....
  • FrezeR
    Take a look at the new build mode in Farming Simulator 22!

• eta32 #22461
    Persze persze....nincs is ezzel gond...
  • FrezeR
    Nem baj az, ha valaki csak erre kíváncsi külön is megnézheti. Elfér bőven :)
  • eta32 #22459
    "Frezer"
    eta32
    Ebben a hozzászólásomban linkelt vidi tartalmazta a lentebb linkelt mindkét vidi tartalmát ,még ha végén is....
  • FrezeR
  • FrezeR
  • eta32 #22456
    Sok mindent láttam már,vidéken élek, de hogy a cirok januárban aratható....a játékban0:54-nél
    Ennyit a szezonról....szerintem még amerikában sem...
    De hogy nem csak a cirkot...3:48-nál a többit is...
    Legalább összhangban lenne azzal ami a játékban szerepel 5:12-nél képpel...
    Gondolom ezt a szezon dolgot úgy sikerült megcsinálniuk ,ha kikapcsoljuk a havat -szezont akkor is mutatja a hónapokat csak nincs hó és fagy.
    Igazából ha a hőmérsékletet nem szimulálja (szerintem biztos nem) akkor megint csak egy faék szintű szezont sikerült össze dobniuk,ami majd hogy semmire nem jó,ahhoz képest is egy 0, amit már a 17-ben a modderek megcsináltak és a 19-ben tökéletesen működött.....
    Ennyire egy fogyatékos lusta bagázst..
    Az időjárás-eső még mindig a 19 szint....

Na ez meg aztán mindennek az alja hogy a kerítés építéssel menyire el vannak telve magukkal....
    Eddig ezek a mókusok hol éltek????
    Ha modderek évekkel ezelőtt nem csinálták volna meg az összes most szereplő elhelyezhető objektumot még mindig a 15 szintjén lennének....
    Ezek kb a 20%-át rakták a játékba és máris el vannak ájulva ...jé odanéz hogy lehet építeni kerítést....ja hogy ez a FS17....ja nem nem , ez már a FS22 ezt mi koppintottuk le és raktuk a játékba.....
    Az épületeknél meg legalább a komolyabbakat vették volna át ,de nem jó az ami már a 15-ben is szerepelt kicsit átszínezzük rakunk rá egy "hivatalos " logót és király.
    Szerintem aki nem szeret építgetni az jobb ha kihagyja ezt az évadot...
    Én speciel szerettem elbajlódni vele...
    Hogy valami jót is mondjak, a végén a hangokkal amit újítottak az nagyon tetszetős,majd aztán meglátjuk-halljuk hogy muzsikál a játékban.
  • Caliph
    azt nem értem hogy miért kell megvenni a gyárat hogy termeljen. jó legyen meg a lehetőség,hogy megvedd és ingyen gyártsa neked az olajat pl,de amig nem a tiéd addig is tudjál már gyártani,még ha kér is a feldolgozásért valamit :D
    továbbá amikor 1:15 nél önti a cuccot ki,akkor látható,hogy a lehelyezendő épületeknél a talajrendezést nem sikerült rendesen megoldani,lehet megint túrni a földet hogy rendesen illeszkedjen az épület a környező területre :)
    a 19et akarják ismét eladni,pár újítással ahogy előttem is irták :)
  • FrezeR
  • eta32 #22453
    Nagyon dicséretes ez a sok "újítás" csak kár hogy nem a Giants érdeme,nem az ő fejükből pattant ki.
    Évekkel ezelőtt már a modderek ezeket mind megvalósították a legtöbbet sokkal részletesebben és jobban.
    Nyilván én is örülök hogy végre belekerültek és fejlődik a játék ,nagyon kellettek is mert ezek nélkül már tényleg nem sok érdekességet tudott mutatni a játék.
    Viszont aki ezekre vágyik nem biztos hogy megveszi a játékot ,mivel a 19-ben modokkal sokkal részletesebben megkapja.
    Persze jó hogy itt már ezeket modok nélkül is használhatjuk a játékban,de azért még nagyon elengedhetetlen lesz a modok jelenléte a játékban továbbra is...
    Minden esetre jó az irány amit mutatnak,persze ez elsősorban annak szól hogy még eladhatóbb legyen és szerintem garantált is megint a nagy kassza siker.
    Mindig tudnak annyi "újdonságot" bele tenni hogy fenn tartsák az érdeklődést.
    Nyilván nem oly nehéz ezen a piaci szegmensben egyeduralkodónak és népszerűnek lenni vetélytársak hiányában ,tudják ezt ők is és ki is használják.
    Ha még egy dinamikus talaj-időjárással ezt meg tudnák "fejelni" akkor tényleg igazi farm szim lenne,nyilván valami féle fizka is társulna mind ehhez.
    Amiről egyenlőre sokat nem érzékeltünk a vidikből ,de sokat nem is várok...

• FrezeR
  • FrezeR

• eta32 #22450

Kíváncsi leszek egy értelmesebb gameplayt sikerül é a megjelenés előtt 4 hónappal ami nem sok...bemutatniuk...
    Val. színű nem ,mivel ahogy korábban már sejthető volt ezt is kb fél év alatt dobták össze a legegyszerűbb megoldásokkal.
    Hogy miről is beszélek.
    Nos a nyíló ajtók kapuk még mindig nehéz feladat számukra...nem nem, lusták ebben is.....
    Ez az 1 nap egy hónap érdekes lesz ,mikor több földed lesz.....itt is a legegyszerűbb megoldást választották az eddig már jól működő seasosns modból.
    Ehhez kapcsolódva nem láttam így val. színű a változó,hőmérséklet és a csapadék ,nem befolyásol semmit ,mivel nincs benne....
    Akkor milyen szezonról beszélünk?????
    Az állatok a seasonshoz való viszonyáról,befolyásoló tényezőkről nem is beszélve.
    De persze lehet hogy benne lesz majd meglátjuk.
    Gondolom előre beállított minden hónapnak a hőmérséklete és csapadék mennyisége,így tudom legegyszerűbben elképzelni,jó hát ez is több mint a semmi...
    El se akarom hinni, a piktogramok már színesek és felismerhetők a növények,azért 10 év alatt nagy fejlődés....úgy hogy évek óta a modderek már ezt is megcsinálták....
    Ja tudom elégedjek meg azzal amit kapunk...nos nem lenne ezzel baj ha lenne benne olyan amit már korábban ingyenes modként nem láttunk volna ...most meg 3x áron benne lesz egy legyeszeszrűsített játékban....
    Az amcsi map meg kb olyan mint ha a 15-ből emelték volna át egy kezdő modder első munkáját...
    Remélem az európai többet mutat...
  • FrezeR
    Seasonal gameplay in Farming Simulator 22 - new screenshots & info!

• eta32 #22448
    Nos igen, szégyen hogy már jó ideje semmi nincs ,de ha valami rosszat írsz máris itt terem az illetékes....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.07.16. 20:40:43
  • FrezeR
    Amúgy valami bannert dobhatna az illetékes a topik tetejére ha már jön az új rész. Meg amúgy is. :)
  • Caliph
    ráadásul olyan dlc amit a más finanszíroz meg
  • eta32 #22445
    Ennek így megint nem sok értelme van....jó hogy nem várnak a megjelenés után még egy évet.....ja hogy addig míg ez megjelenik ,lesz munkájuk bőven a bugokat kigyomlálni...
    Enélkül megint belekezdesz egy karrierbe majd megint és így megy ez 1 évig mire játszható lesz ....persze a moddereknek köszönhetően ,mert anélkül már évek óta alap dolgok hiányoznak a játékokból ,val.színű most sem lesz ez másként...
    Majd megint előadják hogy mióta készül a játék,bla bla....ja kb most tavasszal kezdtek neki állni ahogy mindig,az évek során a megjelenés előtt,de ez már nem fért bele hogy egyszerre megcsinálják.
    Persze értem én a tavasszal is fel lehet kelteni megint az érdeklődést,tessék kaptatok egy ingyenes dlc-t amit már két éve a játékunk tartalmazott de annyira lusták voltunk ,hogy csak most sikerült bele tenni ...de azért örüljetek ,mert több ilyen ingyenes úgy sem lesz....
  • FrezeR
    Precision Farming Csomag: a Farming Simulator 22 ingyenes kiegészítője
  • tomekfarmer
    Sziasztok
    Az a kérdésem lenne hogy a Peasantville 2 16X Production Multifruit v2.3 nevű pályán játszom,persze sok moddal ,felépítettem a gazdaságomat földeket vettem stb stb. viszont ahogy egyre több gépem van, egyre kevesebb az fps-em. ilyen 10-20 fps között mozgok játék közbe.
    Egy gamer notim van,: Asus G752 vs, i7 proci , 16gb ddr4 ram, 8gb vga (gtx 1070)
    Nem gondolnám h kevés lenne, mivel az új sniper ghost warrior magas beállításokkal akadásmentesen fut, plusz fifa 19 be ilyen 150 fps-em van full grafon,, mi lehet a probléma ? Vga driver legújabb.
    Azt még hozzátenném hogy tökmind1 milyen grafikai beállításon van. minimum vagy high , az fps nem változik
    Utoljára szerkesztette: tomekfarmer, 2021.07.07. 19:54:40
  • FrezeR
    A szövegért nem vállalok felelősséget :P
  • zolcsika080104
    a szőlőt mióta vetik?na a kommentátor is csak szimulátorban látott szőlőültetvényt.
  • FrezeR
    Kis összefoglaló arról amit eddig tudni lehet + egy kis találgatás.

• eta32 #22439
    Majd megint lehet mire fogni ha nem fut továbbra is normálisan a játék.....
    Pedig ők optimalizálták.....ja csak e funkció nélkül...ezzel meg majd...akad ahogy eddig is ha sok növény gép volt stb....
    Persze a semminél több ,de tartok tőle nem lesz egy nagy durranás ,már csak azért sem mert ha ki be kapcsolható akkor megint csak a nagyon erős hardvereken fog némiképp látszani a különbség...már ha be van kapcsolva és akadás mentesen tudjuk futtatni....
    A dinamikus talajt kellene erőltetni és egy normális eső megjelenítést....
    Csak oda ez a 10 éve toldozott-foltozott motor nagyon kevés,pedig a dupla árból futhatna fejlesztésre..
    De kiadó híján (Focus) inkább jól megtömik a zsebüket ,minket meg etetnek pár grafikai "ficsőrrel"...nyilván jobb mint a semmi ,de majd meglátjuk milyen áron,ha már most magyarázkodnak hogy majd a kész játékban lehet nem úgy fog kinézni....bla bla...
  • FrezeR
    First Look at Parallax Occlusion Mapping in Farming Simulator 22

További infók a cikkben.

• nono28
    Köszi!
  • Caliph
    akár hiszed akár nem,empty balers a neve :D

gyapottal nem működik
  • nono28
    Remek.Esetleg a mód nevét leírnád nekem?Előre is köszönöm!
  • eta32 #22434
    van
  • nono28
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne,19-hez van-e olyan mód amivel a bálázás után a bálázót ki lehet űríteni?