• eta32 #22675
    Na egy kis teszt ami nagyon biztató....
    A vonatot is bérelheted,biztos lesz majd értelme ,de most ezt csak közbevetőleg írtam.
    Ami a lényeg az AI (munkás) bérlés.
    Igazából sok dolgunk nem lesz csak megnyitjuk a térképet és onnan koordináljuk felügyeljük a feladatokat.
    Kipróbáltam, elküldtem a munkást a földre,kultizni elég pontosan kell oda küldeni mivel ha nem akkor nem indul el mikor kiadod neki a munkát,vagy nem a szélén kezdi.
    Igaz a nagy felbontás miatt é vagy nem tudom de a térkép nagyítás egyenlőre nálam nem műkszik..így nem a legegyszerűbb oda vezényelni, de ez már csak részlet kérdés.
    Na szépen megérkezett leparkolt írja is a térképen.
    Majd ugyan így a térképen kiadom neki a munkát hogy terepmunka és már csinálja is.
    Majd közbe a kombájnt is oda küldtem a föld szélére ,majd miután megérkezett ,indítottam aratni ugyan úgy mint az előző trakit.
    Azt ne tudom mennyi AI lehet így egyszerre munkára fogni és milyeneket lehet velük megcsinálni.
    De így jól menedzselhető a játék úgy hogy igazából csak a "térképen dolgozol" irányítod a feladatokat.
    Közbe rájuk nézel és annyi...
    Nagy piros pont a készítőknek .
    Hogy nem csak szidjam őket.
    Nem tudom a figyeltétek é a munkás vagy akár te magad animációit a gépekben .
    Most már előre dől egy váltásnál vagy indításnál használja a gáz fék sőt kuplungot is a lábaival.
    Egész életszerű .
    Megint csak nagy piros pont a készítőknek.
    Igaz ez amolyan ficsőr csak de jól néz ki.
    Nyilván kilépés után újra el kell iditani minden segítőt úgy ahogy az előbb leírtam ,de közbe itt is van némi "zűr az űrben ,trükközni kell,de majd ez is kiforrja magát és akkor nagyon klafa lesz de már így is reményre ad okot.
    Persze a segítő nem ismeri hogy fa van előtte ,nekimegy és csak vár....ezen is lenne mit csiszolni de, 5 éve is ilyen volt kevés volt az idő rendbe rakni
    Még a garf beállításokkal küzdök tegnap óta,valami nagyon összekutyulódik a játékba ,na meg a készítők fejében is.
    Emlékszem a 19-nél is hasonlókkal kellett megküzdenem,.
    Majd hónapok múlva láss csodát helyre rakták.
    keveri a rendelési dolgokat az egyéb beállításokkal.
    Van hogy beáll stabilan fut.
    de még nem jöttem rá mi okozza és mitől javul meg.
    Az előbb is tök jól ment majd kiléptem aztán szétcsesződött megint.
    Na mind egy is majd csak előbb utóbb turkálnak rajt valamit és remélem jó lesz.
    Nyilván a 3 monitoros dolognak van köze hozzá,de a fórumot elolvasva sem lettem okosabb,pedig már a 19,sőt a 7 óta porondon van a kérdés ,gondolják a készítők használd 1-el küzdjél 3-al...