| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22593 Arra is mernék fogadni hogy az összes fs FÉL év alatt készült el...vagyis nem mert a legutóbbi FS19, 3 hónappal a megjelenés után volt használható... 
Azért kérnek dupla pénzt a játékért mert modokból összeollózott játékot sóznak ránk már évek óta...
Ja kérem ehhez idő kell mire kiforrja magát....
Mint már korábban írtam is egyszerűen lusták kreativitás egyenlő a nagy nullával,meg kell nézni az Amcsi mapot,
A 3. map a 19-ből átkonvertált, még a francia olyan amilyen ,de láttam nem rég egy vidit ahol összehasonlították a korábbi mapal ami az fs 19-ben volt ,rengeteg hasonlóság volt minden téren...ennyi nem több amit tudnak és akarnak...ja legyen sok bevétel a lehető legkisebb erőfeszítés mellett...
Kár ezen háborogni ez már csak ilyen ,én elfogadtam olyannak amilyen,mást úgy sem tudok csinálni....
Max 1 év múlva megunom és dobom a többi közé...ahogy eddig is történt....
Persze jönnek a mod mapok azok majd talán hoznak valami életet bele de sokat már nem várok....
A nyáron eddig sem szimeztem ,egyik szimmel sem....így addig meg kitart.....jövő ősz meg még nagyon messze van....