23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#22392 további infok,
2 új térkép,a harmadik erlangrat lesz
egy rakás gép,ezzel nem volt gond sose,
gazdagabb világ,okosabb AI,meglátjuk
durvábban kidolgozzák a hangokat,terhelés alatt változik a motorhang vagy hogy melyik sebességben tolod a gázt neki-meglátjuk(halljuk :D )
új textúrák és alapból benne a seasons.
amit igényelne a lelkem: sokkal sokkal jobb fizikát a gépeknek + valami dinamikus talaj félét,most nem snowrunner kategóriát,elég valami egyszerűbb csak könyörgöm ne instant textúra váltás legyen ( pedig az lesz :D )
-
#22391 Igen most látom, megvolt az összhang :D
Meglátjuk milyen lesz, nagyot kell gurítaniuk, mert ami eddig volt az már kevés lesz. -
#22390 hát ha annyi az újítás,hogy a seasonst berakják,és a képek alapján kb ennyi is lesz,akkor kár volt várni ennyit...még nem kiabálnám el,meglátjuk,de kb ennyire számítok. -
eta32 #22389 Még jó hogy egyszerre toltuk be ide....
Ezen a vidin képek is vannak... -
eta32 #22388 Igaz nem sok de ez is több mint a semmi ...legalább lesz mit várni.....
-
#22387 Farming Simulator 22 Bejelentés
A GIANTS Software elhozza a jó időt!
• Az új Farming Simulator 22 (önálló kiadás) ebben az évben érkezik, nagyobb és jobb lesz, mint eddig bármikor
• Új térképek, márkák, gépek, játékelemek és még sok minden más
• Gazdálkodás a hóban – érkeznek az évszakok!
• Javított teljesítmény, állatok és fizikai motor
-
#22386 én lenni hülye...megoldódott -
#22385 egy kis segítséget szeretnék kérni. újra raktam a gépet,viszont botor módon nem mentettem el a mods mappámat,igy újra egyesével vissza kellett rakosgatnom a modokat.
azonban pár mod ami eddig gond nélkül ment,most nem működik. pl a hyhy,vagy lift heavy things,amivel kézzel lehetett raklapokat bálákat mozgatni,vagy pl egy open sheep pasture és old wooden fence(modhubon megtalálható) szintén nem működnek.
A modok nagy része amit visszaraktam nincs gond.
a játékon belül,ha menüben modhubra megyek,akkor a letöltött modok között megjelenik,azonban amikor inditanám a pályát és be kell pipálgatni melyik modok legyenek aktivak,na abban a felsorolásban nem látható
több oldalról is kipróbáltam de nem működik sajna. mi lehet a megoldás? régóta játszom,régóta modolok,korábban működött is,sőt az egyik streamer (sim farmer,crater lake pálya) szintén használja pl a kerítést és a birkaólat is,szal valami helyi hiba lehet nálam.
Eredeti a játék,azonban csak az alap van meg,kiegek nélkül.
ha valaki tud erre valami okosságot megköszönném :) -
#22384 Ne is mond, imádtam az előző részeket, több 100 órát öltem bele mindegyikbe és nagyon szerettem játszani velük. Most meg azt veszem észre, hogy sokszor eszembe sem jut, hogy játszak és ez nem jó érzés. -
eta32 #22383 Ja ja teljesen igazad van ,nem is azért mondtam....
Nyilván nem tartanak senkinek pisztolyt a fejéhez a vétel miatt....
Nos ezért is szorult háttérbe nálam mostanság(már régóta) a farmozás.....
A C&C is jó lenne de ahogy írod talán soha nem lesz kész ,mert azért az a 10 év majd egy örökké valóság....
A gyári mapot és tartalmat hagyjuk is az már évek óta csak egy alap valami ,hogy a moddereknek legyen mire ráhúzniuk azt amitől valamennyire farmozás az FS és egyebet...
Egyszerűen nem visz rá az ingerület hogy bármelyik mapra is bele feccöljem az időm és energiám,pedig ha valaki én aztán imádtam a farmozást ,de nálam az említett hiányosságok miatt nagyon megkopott az érdeklődés,főleg az FS irányába... -
#22382 Nem kötelező fizetni érte, a ligh verzió is szép lesz. Én már nem bízom a fejlesztőkben, csak a szájuk jár konkurencia sajnos nincs. Ott a C&C de azok is olyan lassan haladnak, hogy 10 év lesz amire elkészül a játék. Nézd meg akkor ezt a pályát amit linkeltem, hol van ehhez képest a gyári map? Egy nevetséges nulla mellette. 2 év alatt dalolva lehetne olyan profi pályát megalkotni és hozzá a körítést, hogy mindenki imádná. De nem erről szól már csak a bőrt húzzák le évről-évre. Új grafikai motor kellene, új fizika, változó dolgok bele, a minimum az időjárás, stb. A modderek ebből a játékból 1 év után alkották meg azt, amit nekik kellene alapból. De ez luxus, hogy várunk 2 évet a játékra, meg pluszban még 1-2 évet, mire normálisan kialakítják a modderek. Ez egy szar vicc így. -
eta32 #22381 Biztos jó lehet annak aki még Fs-ezik....
Én már rég az ősszel elengedtem a fs 19-et,nem hogy még fizessek is érte egy mod map-ért????....
De akinek sok a pénze csak költse,én inkább megvárom a köv.részt ,remélem az ősszel kijön,persze sokat attól sem várok,ahogy az Fs eddigi hozzá állását ismerve csak a szokásos lesz,de ne legyen igazam.
Aztán az is lehet csak jövőre villantanak valamit.
Gondolom megy lázasan a drótozás hogy lehetne ráerőltetni az új konzolokra a régi elavult játékukat,0 befektetéssel és fejlesztéssel,eladni megint ugyan azt sokadjára ....majd a modderek úgy is megoldják jelszóval..... -
#22380 Hoztam nektek egy komoly kis pályát, két nap múlva tölthető. Érdekesség, lesz fizetős verziója is plusz extrákkal.
ITALIA by EdoMod
-
Carl Davies #22379 Talán ez, így gyors keresés alapján.
https://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=fi&mod_id=107669 -
JohnDevis #22378 Köszi, a konzol parancsot, az inkább, de ez se amire igazán gondolok.
Én ezt próbálgattam: Fruchtzwerg's Inspector, FS19-re, beraktam/telepítve. Játékba viszont nem tudtam előhívni. Leírás szerint CTRL+NUM6 -l működne. De lehet, hogy félre értettem, és ez nem az amire gondolok. Nem map szemlét szeretnék, hanem konkrétaban adott 4 játékos, és abból három játszik, normálisan, a negyedik pedig evvel a "spectator" nézetből nézi őket kívülről, illetve akár a játékos belső nézetére is tud váltani.
Köszi amúgy a segítséget! -
#22377 most nagy hirtelen ilyen konzol parancsot találtam rá,illetve ha bemész pl tereprendező módba akkor is körbe tudsz menni a mapon felső nézetből
-
JohnDevis #22376 Sziasztok! Fs19-re létezik spectator mód ? Fs17-re láttam, de azt nem szereztem be. Nekem Fs19-re kellene, ha nem létezik ilyen, mit tudtok ajánlani helyette ?
Köszi. -
#22375 az a filed az field akart volna lenni :D -
nono28 #22374 Köszi! -
#22373 például
mobile servce trailer
keress rá hogy fs19 mobile vagy filed service aztán biztos kidobál párat,és lehet válogatni :) -
nono28 #22372 Üdv!
Tud valaki olyan service kocsit amelyikkel a földön dolgozó gépeket lehet javítani? -
JohnDevis #22371 DC ha érdekel: https://discord.gg/M3Pf65yB
(fb-k egyenlőre nem érhető el.) -
JohnDevis #22370 Üdv!
Tagot, tagokat keresünk, hobbira, kikapcsolódásra majdnem napi szinten az esti pár órába. Steam-s játékunk van, Farming Simulator 19 - Premium Edition. Kezdő, és egy haladó játékos várja az újonnan hozzá csatlakozó játékost, játékosokat. 1-2 emberről lenne, szó, aki normálusan, kúlturáltan tudnak viselkedni. Szeretik a játékot. Nem mód örültek, ha kell tudnak beszélni, viccesek, esti pár órát szívesen töltenék velünk kikapcsolódásként.
Feltételek:
- 12+ év minimum
- DC (discord) nem kötelező, de ajánlott
- Steam
- Eredeti játék
Elérhetőség:
- Emal: [email protected]
- Facebook: -> keresed Rím Elek -t, egy Farming Simulator19 logo a profil kép, jelöld be, írj rá és a többi majd alakul.
** Kezdő kis játékosok vagyunk, olyan ne jelentkezzen aki Fönökösködni akar!
** Időnk, lehetőségeink mérten válaszolunk mindenkinek, és nagyon szívesen játszunk bárkivel, ha időssebb is az illető, de csak ha normális!
** Nem csatlakozunk senkihez se egyenlőre. -
JohnDevis #22369 Köszi szépen az infót. Nálunk már a szerver megy, mikro lagg néha van, de lehet vele játszani, jobb mint eleibe.
Mit csináltunk ? Kb 3-4* újra lett indítva a modam, router, és a játék egyszer újra lett telepítve.
Ő hiába csinál szervert, azt továbbra se látjuk, ha (hasamra csapok) 50 próbálkozásból be adja az ővét véltlenszerűen, akkor ha rá csatlakozunk, csak csatlakozik..... és ennyi, nem tölt be a játék, nincs semmi hosszú percegik se. :/
-
Serko #22368 Én valami szolgáltatói kimaradásra, vagy esetleg otthoni eszköz hibára gyanakodnék. Többször játszottam interneten keresztül ezt a játékot, de sosem fagyott ki, pedig a gyerekem laptopja nem egy erőmű.
A Telekom nálunk (Békés megye) pl. az elmúlt időszakban sok hibát jelentett. Pillanatnyi kihagyás, vagy gyenge jelerősség volt. Nálam pl. az ACC szakadt meg online verseny közben.
Az mindenesetre érdekes, hogy egy ideig jó, aztán megszakad... ez lehet vmi. otthoni eszköz hiba is. Modemcsere? Kérdezz rá a szolgáltatónál. A Telekom pl. távolról is rá tud nézni és futtat egy diagnosztikát. -
zolcsika080104 #22367 sziasztok!
Nekünk hasonló probléma volt a gta5 onlinnal.Ha rooterrel meg van oszva a net,be se tud lépni ,vagy csak nehezen.Ha direktbekötjük,és a rootert kiiktatjuk minden ok.Amíg a szolgáltatónál az ip címet dinamikusról át nem állíttattuk publikusra addig állandóan kidobott a többiek mellől üres szerverre.Ezeket azért próbáljátok ki. -
JohnDevis #22366 Sziasztok!
Nem tudom, hogy napjainkban mennyire divat még evvel a játékkal játszani, sem, hogy a fórumot mennyien látogatják aktívan, olyanok akik érdemben is hozzá tudnak szólni dolgokhoz. Nekem most rá, rájuk lenne szükségem. Technikai próblémánk van a játékkal kapcsán.
Rokonom fiának megvettük Steam-n a Farming Simulator 19 - Premium Edition változatot, illetve mi is ugyan ezt megvettük a gyereknek. Steam működik profillal minden rendben, játékot könyvtárhoz hozzáadtuk, telepítettük, diretX is a végén, és a játék elindul. Egyjátékos móbban minden rendben van. Szeretnének a gyerekek együtt online, multiplayerezi, de nem tudnak mert ha:
A eset: Ő hiába csinál szervert, nem tudunk rá csatlakozni, nem is találjuk a szerverek listájában. Mit kell, kellene, lehet megnézni, kipróbálni, hogy tudjon szervert csinálni, amit lehet látni, és lehessen is rá csatlakozni ?
B eset: Nálunk, ha csinálunk szervert Ő azt látja, tud rá csatlakozni. Viszont, kb 10 perc játék után az internetünk megszakad, legalábbis a játékból Ő kicsatlakozik, lecsatlakozik és DC-n (discod) kezdetben akadozik a hang, majd nem is lehet hallani. Ezek után kb 20-30 másodperc, és minden újra online lesz, és mintha mi sem történt volna megy minden újra.... megint kb 10 perc el telik ugyan ez a ciklikus dolog.
Internet szolgáltatónk ugyan az. Mi és az Ő asztali gépük (PC) kb azonos perifériákkal rendelkezik, viszonylag naprakész Windows 10, és egyébb kliens programok frissítéseivel. Windows tűzfalon engedélyezve van itt és ott is a játék. Routerben port állítás, egyéb piszkálás nem volt se itt, se ott. Köszi, hogy olvastad a gondunk, hálásak lennénk, ha érdemben is tudnál segíteni.
Router újra indítás meg volt náluk, nálunk.
Utoljára szerkesztette: JohnDevis, 2021.01.20. 15:43:14 -
eta32 #22365 Nem tudom milyen játékkal játszol ,de a játék alapból azt tudja ha kiszállsz a trakiból a pótot akkor is kiüríti ,nem áll le az ürítés.
Mindenféle mod nélkül is alapból ez benne van a játékban.
A vizet most nem próbáltam ,de annak is mennie kell....már rég farmoztam ,nem emlékszem,de szerintem ott is megy.
Így aztán nem kell semmit átírni.
Ezt a képet modok nélkül a pótkocsi mellett állva lőttem....
Termény kiürítés kiszállás után is folyamatos és teljes........ -
rokshow #22364 Sziasztok gazdák. Azt szeretném kérdezni kérdezni hogy vki esetleg nem e tudná hogy fs 19 ben mit kell átírni az xmlben mikor a traktorból kiszállok a pótkocsi, víztartály stb űrítése ne álljon le, folyamatos legyen ha kiszállok. Előre is köszönöm, további szép napot sziasztok -
Carl Davies #22363 Helló! Ha van itt olyan, aki szeret építgetni, talajt formálni, személyre szabni, annak ajánlanám a No mans land map-ot. Lényegében egy üres táj, van domborzat, erdők, meg a bolt. Tartozik hozzá egy alap mod pack amiben benne vannak a leadó helyek, dekor épületek, tárgyak stb. Alább a link a térképhez és néhány mod a személyre szabáshoz.
https://docs.google.com/document/d/1vZPhi4yhRsPJpf7J_rUqCd-nLIkFqn4-Cd3NP-DNvP8/edit -
#22362 Igen tud, mi ebben a felállásban szoktunk multizni FS19 -
Thothem #22361 Igen, nem ok nélkül kérdeztem, mert az ARK-ban is vannak hasonló problémák.
Utána mentem kicsit a dolognak. Úgy tűnik, server/multiplayer megy a PC-s verziók között, PC csak konzollal nem tud együtt játszani.
Legalábbis eddig ez jött le. -
eta32 #22360 Üdv .
Gondolom multira értetted..??
Annyira nem amatőr ,nem hinném ....de bármi lehet, ki kell próbálni... -
Thothem #22359 Sziasztok!
BUÉK Mindenkinek.
Amatőr kérdés jön, Epic és Steam verziós FS19 tud együtt játszani?
Köszönöm. -
eta32 #22358 -
zolcsika080104 #22357 Neked is! -
eta32 #22356 BUÉK MINDENKINEK!!!!!
-
#22355 Sziasztok!
Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy ha egy vető/ültető gép munka sebességén változtatok akkor kell a mag kijuttatáson is változtatni? Ha igen akkor ezt hol találom az xml ben?
Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: norbee46, 2020.12.26. 16:23:30 -
eta32 #22354 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.24. 05:37:12 -
Yag #22353 Naja. Ahogy mondod. Látom a monitorozáson, hogy nem használja ki a gépet. A ramokat még talán , de se CPU se GPU nem megy 60% fölé. De már nem is aggasztom magam rajta. Ha megvan a 30-40Fps én elvagyok vele. Alatta inkább passzolom én is. C@C be teszek képet ... gondolhatod ... hát ... namind1.