| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22562 Ugyan így vagyok vele én is .
Ahol a földek szélén kőfal sövény,meg miegymás sűrű fasor,ami akadályozza hogy legalább valamelyest is meg tudjak fordulni,már dobom is félre nem érdekel.
Sajnos a legnagyobb baj az összes mod mappal az , hogy nagyon rosszul optimalizáltak (akkor még finoman fogalmaztam).
Nyilván 1-2 tűrhető kategória de mikor a csupasz mapon a kezdésnél már ugrál az fps ,ott ha megterhelem eszközökkel gyárakkal már dia vetítés van...nálam már kuka is.
Plusz valahogy nagyon ritkán van meg az egyensúly a földmennyiségek között és a nagyságok között.
Vagy akkora a map hogy "fény év" kell míg átérek a másik végébe,ezzel még nem is lenne akkora baj ,ha nem társulnának hozzá akkora földek nagy részben hogy a közepéről se látni a szélét.
Persze a sok apró sem az igazi.
Nyilván nem könnyű az egyensúlyt fenn tartani.
A rengeteg egymás nyakán lévő 80-100 vagy fölötti föld is felejtős számomra...
Na, válogatós vagyok...
Ezek a mostani gyári mapok eléggé tetszetősek ,de majd a próba után kiderül mennyire....
Csak sikerült megtalálnom amin sokat toltam a Felsbrunn_Edit_By_MC map (multifruit)
Sajnos ezzel is az a gond mint a többivel hogy állandó átalakítás alatt volt.
Mire eljutottam valameddig addigra kezdhettem új karriert mert megint változott sokat.
Ebbe is bele untam sokszor...
Ezért is írtam normális mod mapot kb 1 év után tudsz érdemben használni....és addig? ja ott vannak a gyáriak...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.02. 07:07:24