| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22344 Üdv.
Nos kezdjünk neki.
A dolog nem oly egyszerű mint az elsőre látszik,azért is nem műkszik nálad úgy ahogy szeretnéd.
No nem kell nagy dolgokra gondolni ,de azért annyira nem egyszerű ,hogy fehér-fekete és pont.....
Mivel elég rég benn vagyok az fs-ben és elég sokat utána olvasok a modoknak is így rajtam nem sok dolog szokott kifogni,nem azt mondom hogy én vagyok a mindenható,de tudom mitől döglik a légy ....ahogy a te mostani esetedben is.
Mindig a részletekben kell keresni a megoldást ,persze ahhoz tudni is kell hol vannak és azokat hogy kell a megfelelő helyre illeszteni használni.
Minden nagyképűség nélkül állíthatom elég sok fs-ezőnek segítettem már amikor elakad ennél kisebb és nagyobb volumenű hibák megoldásában ...
Na de elég a marketing szövegből essünk neki a gondod megoldásának.
Mint azt korábban javasoltam ilyen esetekben a minimális mod legyen csak ,mert akkor csinálhatsz bármit soha nem jössz rá a hiba okára (pl:10GB mod közül nehéz kiszűrni azt az egyet ami gondot okoz)
Kezdeném ott hogy gondolom erre a megoldásra gondolsz,amit az alábbi képen is látsz....
Hud magyarul is...
Ehhez ez a mod kell hogy működjön,de nem várd hogy minden termény termék magyarul legyen csak az alapok azok amiket mutat,értelem szerűen ,de szerintem nem oly nehéz értelmezni a többit sem más nyelveken,nekem 0 nyelvtudás mellet megy ....
Info Menu v1.1 FS19
Az nem zavarjon hogy más nyelven is látod a kiírást ,egymás alatt annak is meg van az oka,de erről majd később.
Na ha eddig megvan ezt kerested, akkor sem dőlhetsz hátra mert, ez a mod üti a legújabb DLC modot a a precisiont
Precision Farming DLC
Ha ezt is akarod együtt használni azért nem működik mert NEM tudsz földet venni eladni és nem mutatja a precision menüt normálisan.
Ezt az infót bónuszként
kapod tőlem ,mivel nagyon sokan fórumokon a precision dlc megjelenésekor panaszkodtak a fentebb leírt hibára ,de engem érdekelt mi okozhatja (mivel nálam is fenn ált) és meg is találtam ,(nem 5 perc volt) a hiba okát ez a két mod nem megy rendesen együtt...
No de vissza térve a hudra nálam azért látsz kettőt egymás alatt egyiket magyarul másikat más nyelven,mert amit te is kerestél és írtál modot is használom,vagyis már nem a fentebb leírtak miatt ,de kompromisszumok mellett ezt használom a precision dlcvel együtt mert így ,van hud és működik a dlc is ,igaz nem magyar és nem ad annyi infót ,de ez legyen a legkevesebb,valamit valamiért.
GlobalCompany Addon Icons
Ez kell neked is ,de ahhoz hogy működjön is ahogy leírtad és szeretnéd kell a
GlobalCompany UserIcon v1.4 FS19
Na de ez így túl egyszerű lenne ha működne is....
Ezért is írtam az elején a lényeg a részletekben a sorok között van ,persze ehhez bele kel mélyedni a dolgokba....
Ez a két modot egyesíteni kell,hogy azt kapd amit szeretnél és írtál......na de hogy????
Ez a leírás is benn van a GlobalCompany Addon Icons modban.
De segítek megint ha nem találnád,akkor itt a szöveg amit írnak hogy is kell ,megcsinálni....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hilfe für GlobalCompanyAddOn - Icons
=====================================
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deutsch:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
beim ersten Start mit dem AddOn wird der Pfad
C:/Users/xxxx/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/GlobalCompany_UserIcon
erstellt und dieses Hilfefile kopiert!
In diesen "GlobalCompany_UserIcon" kann jeder seine individuellen Icons reinkopieren,
oder eben auch auf Multifrucht-Maps Icons die durch uns im Mod nicht mitgeliefert werden.
fehlende Fruchticons werden in der Log eingetragen, und der richtige Dateiname wird angezeigt!
[LSMC - GlobalCompany] - [GC_AddOnIcon] - [FS19_GlobalCompanyAddOn_Icons]
INFORMATIONS: No icon found for filltype = fuel !! -- iconname should be hud_fill_fuel.dds
INFORMATIONS: No small icon found for filltype = fuel !! -- iconname should be hud_fill_fuel_sml.dds
Icongöße und Dateiformate sind wie folgt:
xxx = steht für den filltype aus der Log
hud_fill_xxx.dds 256x256 Pixel DTX5
hud_fill_xxx_sml.dds 64x64 Pixel DTX5
das Script durchsucht als erstes den Pfad
"GlobalCompany_UserIcon"
wenn das Icon dort nicht gefunden wird, werden die im Mod inkludierten
Icons durchsucht, wenn auch dort kein Icon zu finden ist, wird oben
beschriebener Informationseintrag in die Log geschrieben!
English:
at the first start with the AddOn the path
C:/Users/xxxx/Documents/My Games/FarmingSimulator2019/GlobalCompany_UserIcon
will be created and this help file copied!
In this "GlobalCompany_UserIcon" everyone can copy their individual icons,
or just on multi-fruit maps icons that are not supplied by the mod.
missing fruit icons are entered in the log, and the correct file name is displayed!
INFORMATIONS: No icon found for filltype = fuel !! -- iconname should be hud_fill_fuel.dds
INFORMATIONS: No small icon found for filltype = fuel !! -- iconname should be hud_fill_fuel_sml.dds
Icon sizes and file formats are as follows:
xxx = steht für den filltype aus der Log
hud_fill_xxx.dds 256x256 Pixel DTX5
hud_fill_xxx_sml.dds 64x64 Pixel DTX5
The script first searches the path
"GlobalCompany_UserIcon"
if the icon is not found there, the included in the mod
Icons searched, even if there is no icon to find, is above
described information entry written in the log!
Remélem ez így már menni fog,tudom nem lesz egyszerű ,de valami munkát neked is kell végre hajtanod a végső cél elérésének érdekében...
Ha nem menne mégsem az egyesítés a két moddal ,a leírás ellenére sem akkor szólj....
Most nálam ilyen a hud nem teljes nem ír ki mindent minden terméknél(amik nem szokványosak),nem magyar,de nekem hogy a precision dlc-vel együtt működjön meg ér annyival kevesebb infót
Hud nem magyar szöveggel.
Remélem terjedelmes érthető és kielégítő volt a magyarázat segítség,a többi rajtad áll.
Nekem hogy ezeket így össze tudjam hozni és működjenek csak saját magamra számíthattam és a kitartásomra ,hogy igen is nem magyarul vannak a leírások ,meg minden picit "kínai" elsőre ,de akkor is megcsinálom......
Sok sikert...