• endy papp
    Általánosságban,érvényesek a következő gondolatok,( "akinek nem inge...")
    A minap itt kérdezte valaki hogy eltűntek a keréknyomai a játékból.....
    Mint kiderült a javaslatomra megnézte a beállításokba és ott nem volt jól átállítva...
    Pedig ezek aztán nagyon alap dolgok.....mégis meghaladja az emberek képességeit hogy maguk megoldják......olvasni-értelmezni és időt szánni rá.
    Én sem azért tudok egy picivel többet az átlag usereknél az FS-ről mert így születtem.
    1: Sokat olvasok más fórumokat is(külföldieket) hogy képben legyek.(nem tudok semmilyen idegen nyelvet,még alap szinten sem)
    2: Rengeteg időt szánok bizonyos dolgok kipróbálására,ha valami nem működik.
    3: Minden modot tesztelek ,minden féle téren mielőtt azt modom rá hogy na ez mehet, ugyan ez vonatkozik a mapokra is.
    Mint tudjuk az emberiség ezeket az alap dolgokat elsajátítja az iskola elején,több kevesebb sikerrel.
    Ja lehet mondani mert biztos nekem sok időm van.
    Mindenkinek annyi van amennyit szakít rá,ha kell és akar valamit.
    Minden nagyképűség nélkül,állíthatom ha én nem nem segítenék itt a fórumon,már rég halott lenne,vagy csak vegetálna,mert lehet idővel kapna válaszokat a problémákkal ide forduló delikvens ,de azt nem tudná kivárni és nagy valószínűséggel többet nem nagyon keresné fel a fórumot,na nem mintha ez számítana bármit is,csak úgy eszembe jutott...
    Ezzel nem azt akarom mondani csak én segítek itt a másiknak,nyilván más is ,de az eléggé elhanyagolható ,persze a semminél több...
    Nem tudom a hosszú évek során,mióta az FS-t használom,leírtam é 2-3 kérdést.
    Csupán a fent említett okok miatt,olvasás-vissza olvasás,szöveg értés,időt szánni a kipróbálásokra,beírni a keresőbe az adott problémát , kb annyi idő mint itt leírni mi is a gond...
    Ha Fs-ezésre tud valaki több száz órát szánni akkor a hibák elhárítására is kell időt szakítani.
    Annál már azért komplexebb mint anno a 11-nél indult, (tudom hogy előbb de nekem onnantól datálódik),....de nem űrtechnológia.
    Köszönöm a figyelmet.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2020.03.28. 06:05:03