23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #21826 nagyon köszönöm...meg is van -
endy papp #21825 Hi Zolcsika.
Ha lefagy akkor vegyél ki minden más mod mapot,ezek a mapok már nem nagyon "kultiválják egymást" nyilván nem mind ilyen.
De simán lehet egy mod is ami nem szereti ezt a mapot.
Gondolom permetező heliről van szó ,egyenlőre semmit nem láttam ami érdemben számítana.
A pót amire gondolsz ez lesz, én ezt használom,nyilván van több is, de ez a raklapokat is viszi ahogy a képen látod is.
Raklap Pót
Az hogy mindegyiket viszi é még nem próbáltam...
Itt töltheted.
KOGEL AUTOLOADER FS19 V1.0
Én a V1.0 használom.
-
zolcsika080104 #21824 Üdv mindenkinek !Szia Endy!
Azt szeretném kérdezni a linkelt mappal kapcsolatban,hogy a fa ami raklapra gyűlik,a fűrészüzemben ,meg az összes többi is, pl raklapok papír azoknak van e külön szállító kocsi ami felszedi ,vagy csak targoncával lehet hordani?Letöltöttem a mapot ,de nem találtam erre a célra való platós kocsit semmit.Plussz kilépéskor nem lép ki ,hanem lefagy,csak újraindítás segít.Lehet a Porta mappal ütközik.Lényeg a szállítókocsi lenne.Ja és ha nem vagyok telhetetlen valami Helicopterről tudsz már?Állandóan böngészem a letöltőoldalakat ,lehet elkerülte a figyelmem.Kösszönettel Zolcsi
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.10.01. 14:00:04 -
#21823 Szívesen, én is használom, jól működik :) -
ElBanday #21822 Köszönöm a gyors választ, máris kipróbálom! -
#21821 köszi a tippet jövő héten ránézek komolyabban,most csak nézelődtem mi merre meg hogyan :D -
endy papp #21820 Üdv.
Ajánlanék egy mapot.
Ha valaki már unja magát, itt garantált az időtöltés.
Aki korábbról ismeri annak nem annyira új,de szerintem kevesek vannak így.
Nagy map,rengeteg termény,nem is beszélve a gyárak tömkelegéről.
Itt nem csak megtermeled a terményeket,de mindennek van értelme tovább vinni egy adott üzembe feldolgozásra.
Pl.disznóból-marhából húst is készíthetsz.
De nem sorolom fel mindet, nehéz lenne.
Kell hozzá a "GlobalCompany" mod is .
Tudja a Seasons modot is kezelni,ha valaki úgy tolná vele.
Aki szerette a 17 gyárait itt újra viszontláthatja őket egyben, egy mapon ,sokat még én is tágra nyílt szemekkel néztem,pedig aztán benne voltam rendesen a 17-ben is.
Vannak számomra is totál újak .
Na a lényeg,egy próbát megér akit érdekel itt töltheti.
Multimap 2019 v2.1.1
Téli map.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.09.28. 22:38:01 -
#21819 Tessék:
FS19 Multiple Contracts v1.0 -
ElBanday #21818 Üdvözlet Farmerek! Segítsetek,hogyan tudok egyszerre több küldit is elvállalni. Endy egyszer említette, hogy létezik ilyen mód, de nem találom. -
endy papp #21817 Mivel elég nagy a csend......
-
#21816 -
endy papp #21815 Jaaaaaaaaaaaaa mindent én sem tudhatokÉn már valami márkára gondoltam ,nem néztem utána így foggggalmam sem volt.
De szerintem eddig is ment ez csak más progival aki szerette volna,na mindegy is.Most már ilyen is lesz,gondolom nagy lesz a tolongás érte a kasszánál minden hónapban... -
#21814 öm tudod mi az a stadia? google szolgáltatás,olyasmi a mint a netflix,azaz stremelve tudsz játszani...nem kell hozzá erős gép,csak befizeted a havi 10 dodót,megveszed pl a farming simulator 19 játékot,és otthon a tvn tudsz játszani vele
és mivel a fs is játszható lesz igy,gondolom ezért toltak egy videót,szal tiszta marketing -
endy papp #21813 ja ja valami ilyesmire gondoltam....de ezért ekkora felhajtást...vagy ez is egy fizetős dlc lesz.... -
#21812 érkezik a stadia ,ahogy a videó címe is irja,ahhoz csináltak egy kis "kedvcsinálót"
persze magyarhonban még nem lesz elérhető a stadia szolgáltatás
-
endy papp #21811 Túl sok értelmét nem láttam ennek a vidinek ,de biztos velem van a baj....
-
endy papp #21810 A fafeldolgozás újabb gyöngyszeme...
Sagewerk v1.0
-
Daditsx #21809 Meg lehet csinálni ebbe is. Végül is maga a játék ugyan az, mint 10 éve volt. -
mardal #21808 Sziasztok
Gondolkodom hogy megvegyem majd a platinum kiadást,csak annyi lenne a kérdésem mert nem játszottam már az előző résszel sem hogy van még benne olyan rész hogy elkezdek egy pályán játszani és nem feldatokat csinálok hanem mondjuk átírva a mentést és a pénzt kicsit felhúzva megvéve a jobb gépeket,és saját magam gazdálkodok? -
endy papp #21807 -
endy papp #21806 Arra figyelj hogy rendesen el legyen egyengetve ,alattuk a talaj.
Nyilván ne ütközzenek,egymással.
Én eddig még mindent le tudtam rakni, oda ahova szerettem volna.
Rengeteg objektumot leraktam különbözőket különböző helyekre.
Próbáld elforgatni az is segít néha
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.08.19. 15:48:02 -
kitt2000 #21805 Ha nem tudom lerakni üres helyre a tárgyakat!(piros szinú)
Enyém a terület!
Van valamilyen mod ami segít lerakni?
Utoljára szerkesztette: kitt2000, 2019.08.19. 14:36:37 -
endy papp #21804 Ebben a nyári melegben egy kis hó eltakarítás,sózással kombinálva...
-
#21803 -
endy papp #21802 Már beindult a raklap gyártás is ha netán valaki tovább vesződne a fával mint csak kivágja és leadja.....
LWG Europe Placeable Sawmills v1.0.0.1
Új bála tárolók is megjelentek ,.....
LWG Europe Placeable Balestorage v1.0.0.1
-
endy papp #21801 Nos sokat nem kellett várni hogy a kívánságom teljesüljön már ami a gyapot és a cukornád bekerülését illeti a seasons modba.
Hála az "LS-MODCOMPANY" csapatának
Ha valakit érdekel innen töltheti.
Seasons GEO : Warm Lands 1.0.2.0
-
#21800 hát én úgy képzelném hogy a platinumba beletolják az eddigi dlcket is...legalábbis remélem
Na meg várható vele egy új map is,legalábbis a 17ben ezzel érkezett a estancia lapacho,meg a cukornád...hátha valami új termény is jön
én hiányolom a gyümölcsöket is,símán megoldható lenne,pl szőlő már gépesíthető teljesen,na meg a 17ben a hof bergmannban még az alma is meg volt oldva,és teljesen jó volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.07.31. 10:31:28 -
#21799 Ez jó kérdés még nem tudni, de lehet idővel kiderül ez is majd. Én abban bízom, hogy azért lesz még bejelentés pár gépről ami pluszban bekerül. -
endy papp #21798 Nos igen ,nem tudom a JD.dlc gépei benne lesznek é????
Úgy már együtt azt mondanám,főleg egy leárazással "megérné"....talán -
#21797 SAD Games: Október 22-én érkezik a Farming Simulator 19 Platinum Edition, amely a hazánkban is nagyon népszerű Class márka köré épül. A PC verzió ára 3990 Ft lesz, futtatásához szükség lesz az alapjátékra.
Ez már azért korrektebb ár :) -
endy papp #21796 Na pont erről beszélek, ez és a JD. dlc árából megveszem a 21-et jövőre.....
Abban benne lesz minden eddigi gép, eszköz......
A mostani gépparkból is van amivel csak párkarikát mentem....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.07.29. 16:19:09 -
#21795 20 euro lesz az ára.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.07.29. 10:42:06 -
endy papp #21794 De azért a platinum sem lesz épp olcsó,gondolom.
Nos hogy mit éri és mikor megvenni az egyén függő.....
Ez hogy a platimumot eltolják és a dlck-el együtt 1 év után adják ki szimpla marketing, fenn tartják az érdeklődést és a bevételt,nem csinálják rosszul ,mert mint írtam is kajálja a nép.....
Az anderson dlc-t megvettem,azóta sem láttam modként olyan gépeket, így nem bánom,de több dlc-t nem fogok venni,annyira nem hatnak meg és számomra nem érdekesek.
Azt a pénzt elköltöm a 21-re abban úgy is benne lesz a 19 összes gépparkja......
Más: Seasons modhoz kapcsolódva.
Nem tudom azt tudjátok é,gondolom aki olvasta a teljes leírást az igen aki nem az figyeljen az állatok gondozására mert simán meghalnak ha nem kapják meg a nekik valót.... ez nagyon jó plusz opció, no meg az a kis szivattyú ami segít abban hogy soha nem fogy el annyira a vizük hogy a vesztüket okozza a vízhiány.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.07.28. 20:06:28 -
#21793 Az biztos, hogy a legjobban a profitra koncentrálnak. Mondjuk én kicsit keveslem ebben a DLC-ben a kombik és trakik számát, legalább a duplája lenne érdekes. Azt lehet mondani, hogy ezt a játékot kb nem éri meg megvenni 1-1.5 évig, mert akkor jön ki minden egyben és lesz jól játszható. Ezt meg kellene fordítani. Tulajdonképpen majdnem dupla annyit fizetünk így egy sima és majd egy platinum kiadásért összesen. -
endy papp #21792 Kíváncsi leszek mennyit fog kóstálni ez a dlc..... szerintem min. 10-est.
Mint már korábban írtam is ,nekem fele ennyi gép bőven elég lenne a játékba,de lenne értelme a játékmenetnek gabona termelésnek.
Gyárak üzemek amik miatt nem csak a föld túrás lenne,az állattartás is bővülhetne,stb, stb....,a talaj dinamikáról és deformálódásról ,már nem is beszélve.
Nem mondom hogy nincs munka egy ilyen dlc-vel ,de kb 1-2 hét,1 embernek....ha főállásban ezt csinálja.
A nyakamat rá hogy ez is és a JD. dlc is már kész volt félig csak marhák lettek volna bele tenni ,így mire a 2 év letelik a dlc-ből is beszednek egy csomó lóvét ,amiből persze majd 0 fejlesztéssel kiadják a következő részt, korszak alkotó újításnak ,hogy figyeljetek mennyi gép és eszközt adunk,igen és azon kívül???????
Maga a következő játék """fejlesztés""" meg az utolsó félévre marad ,és utána fél év kell mire 3-4 patch után érdemben használható lesz.
De kajálja a nép (nyilván én is de nem steam-t veszek) a steam-n az utolsó 1.128 vásárló nagyon pozitívan nyilatkozott.....
Bőven 9 ezer felett van az eladás ami nyáron ugrott meg jobban és még nincs 1 éve hogy kiadták ,1 év múlva tuti hozni fogja a 17 eladásait, (Most 13 ezer ami a 19 kiadása után ugrott kb 2000.) mint ezt korábban kiveséztük itt.
Ennél fogva miről kellene aggódniuk a készítőknek.
A konzolon is tuti tarol ,mivel ott aztán totál nincs konkurencia,na nem mint ha pc-n akkora lenne a tolongás....
Félre értés ne essék összességében elégedett vagyok a játékkal,nyilván ,nem mindennel ,azokat le is írtam ,korábban és most is,nem véletlen toltam bele eddig 3-400 órát mindent össze számolva. -
endy papp #21791 Ja Ja tudom, olvastam a oldalukon a teljes leírást ami a játékmenetre és egyébre vonatkozik.
Azt is írták egyszerre csak 1 GEO modot lehet használni ,na ez nem enged valami nagy "szabadságot",de lehet rosszul értelmeztem,nem vagyok akkora spíler angolban(fordító)
Ehhez kapcsolódóan még pár gondolat.
Lovak tartása nekem furi,haszon nem nagy van benn,igaz 0 pénzbe kerülnek.....
A tél is eléggé random,eddig 1x sikerül teljesen behavazni a tájat,pedig esett többször is.....az a teljes hó is tavasszal volt..... plussz fokban eső kiírása mellett....
hó takarítás
Havas kerekekkel...
-
#21790 jönnek a geo modok majd,nyilván lesz olyan ami engedi termelni mindkettőt. jöv hétre már ígérik. sőt egy snowyland már van is kint,örök tél hazájává változtatja a játékot :) lehet havat túrni :D -
#21789 Kamerás ingame vidi
-
endy papp #21788 Nos a seasons mod-al kapcsolatban ,pár gondolat.
Jó meg minden de vannak hiányérzeteim.
Leginkább a gyapot és a cukornád kérdésben.
Értem én hogy a valóságban sem termeszthetők ugyan azon a területen és időben ,de könyörgöm ez egy játék,ha már bele tették a készítők mint új növényt (cukornád már 17ben is volt) akkor nem hiszem el hogy nem lehetett volna valami kép bele integrálni.
Max ki-be kapcsolható moddal....
Én speciel szerettem mind a cukornáddal és a gyapottal "vesződni"
Asszem várok ,talán lesz hozzá mod ami majd engedi a játékban a termesztésüket.
Ha meg mégse jön hozzá ,akkor valahogy túlélem nélkülük.
Minden esetre így már sokkal realisztikusabb a játék,csak kár hogy mod kell hozzá és majd 1 évet kell rá várni ,mikor már messze nem akkora az érdeklődés a játék iránt.
Mondjuk ez annyira nem zavar engem,innentől seasons moddal fogom tolni,igaz újat karriert nem kezdek csak ha lesz valamikor nekem való mod map.
Folytatom ezzel, benne van 220 órám,még nem döntöttem el milyen (hány napos évszakokkal) fogom tolni,de 10 nap ,napos idő után(soha nem találkoztam 1 felhővel sem) jó lesz egy kis változatosság.
Igaz kb. tudom az okát,de mind egy is.
Vissza térve a seasons modra.
A giants-nak min. ezzel kellett volna kiadni a játékot.....
Gondolom majd jövőre a 21-et, picit megpiszkálva ezt a seasos modot, eladják forradalmi újításnak,hogy mégis legyen mivel jobban eladni a játékot.
De ha akkor sem lesz benne akkor tényleg elmehetnek a búsba.....
Ugyan ez érvényes a dlc-re is már évekkel ezelőtt elkészítették a modderek a nagy részét most meg szépen fokozatosan pénzért árulják a játékaikhoz...
De persze jobb mint ha nem lenne, mert aki akarja megveszi.
Nyilván jobb lenne értelmesebb dolgokkal foglalkozniuk,csak ugye az több időt (tudást igényel) és még sincs akkora haszon belőle.
Még jó hogy nem vettem meg az JD. gyapot,dlc
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.07.27. 21:56:07 -
#21787 predorder now! persze modban már kint az összes,és lehet egyik másik jobb minőségben is :D