• endy papp
    Értem én Zolcsika,az ő koncepcióját is,csak hát a realitásról jött elő a szó,ami jó is lenne mind addig míg lelassítja a játékbeli növekedést,igazából szerintem itt is csak az a cél,ahogy kiveszem ,hogy többet teremjen ,termeljen a jószág rövid idő alatt ,mert ugye az időt nem várja ki hanem gyorsítja,na szerintem meg annyira nem mellékes ,mert pont hogy "itt van a kutya elásva" és bukott a minimális realitás is...
    De nyilván mindenkinek lelke rajta hogyan farmozik.
    Rakhatna be akár egy modot ami megnöveli a hozamot ,és slussz passz.
    Ennél fogva szerintem totál értelmetlen a seasons mod is mert akár pár nap alatt eltelik 1 év,vagyis 4 évszak.
    Annak is az lenne a lényege a leírásban írták is hogy legalább 9 napos évszakokkal érdemes tolni,úgy jön ki igazán a "sava borsa"
    Nos megkérdezem ,ki tolta annak idején így és időgyorsítás nélkül.???....
    Én is 6 naposra tettem,de ahogy láttam a legtöbben 3 naposon tolták....

Ha mindent magad csinálsz (majd nem mindent nehéz fokozaton és azt közbe sem tolod át a könnyebbre,én is áttoltam ,mert azért az árak úgy már tényleg irreálisan alacsonyak ahhoz hogy belátható időn belül legyenek állataim) és megdolgozol minden centtért, a játék is hosszú időre biztosítja a farmozást,legalább is a készítőknek ez volt a célja a mostani változtatásokkal is.
    Ha mindent automatizálsz és rohansz az idővel, pár nap alatt tényleg az unalomba fullad az egész,nem lesz cél ahogy régebben fogalmaztál hiányozni fog a "Story"
    Már amennyi ebben a játékban egyáltalán van,sok nincs, inkább "karrier" ,de ez az évek alatt az alap mapokon nem sokat változott,most a 19-el valamit,de ahogy korábban írtuk is többen itt,jó lenne tovább gondolni úgy az állattartást (húsfeldolgozó vagy egyéb) a termény ,tovább értékesítéseket ,újabb gyárakba ami valamilyen termékeket állít elő stb, stb..
    Talán egyszer megérjük, a modderek bő 1 év alatt minden részhez kitolják,csak addigra már nagyon lanyhul a farmozási kedv , ráunnak az emberek.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.04.07. 09:26:41